- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Dilerim sımsıkı tutunur dualarım sizlerleVe transfer günü dua edin kızlar Bebişleri almaya gidiyorum:)
Canımmmm bebişler benimle tatlım yatıyorum çok heyecanlıydı inşallah bu kez yüzümüz gülecekCanımmmmmmmmm dualarım senınle ıkı bebişinide al gel persembede sıra bende. Haberlerini beklıyorum arkadasım
bence sayı iyi, ama önemli olan kalite canım, 31 toplandığı zaman ne kadarı 3. 5. güne gitmişti? şimdi de belki aynı sayıda embriyorn olacak sonuçta.Kızlar bugün opu işlemi yapıldı 11 tane yumurta toplanmış nasıl sizce 2013 de olan denemem de 31 tane toplanmış dı oldukça azalmışinş döllenme olur
Canım o zaman 6 tane 5 güne kaldı inşallah canım bakalım yarın arayacaklarmış inşşş güzel olur sonuçlar açıkcası morelim çok bozuldubence sayı iyi, ama önemli olan kalite canım, 31 toplandığı zaman ne kadarı 3. 5. güne gitmişti? şimdi de belki aynı sayıda embriyorn olacak sonuçta.
Bende bugun transfer oldum 4. Denemem ins bu sefer olur test gunumuz de ayniTransfer oldu bebişlerimi aldım inş sıkı sıkı tutunurlar test günüm 17 Nisan:)
Canım bnm ınşşş.Canımmmm bebişler benimle tatlım yatıyorum çok heyecanlıydı inşallah bu kez yüzümüz gülecek
İnş guzel sonuclarınızı okuruzBende bugun transfer oldum 4. Denemem ins bu sefer olur test gunumuz de ayni
Sorma canım sürgü istedim yapamadımCanım bnm ınşşş.
Cok sıkışıkmı gıttın canım birde ne kdar bkledın de wc ye gıttın:):)
Amin cumlemizin insallahİnş guzel sonuclarınızı okuruz
İnş güzel sonuçlar alırız canimBende bugun transfer oldum 4. Denemem ins bu sefer olur test gunumuz de ayni
Canım sen dondurulmuş tedavisimi olmuştun? Bide eşinle beraber sende hazırlandın mı?İnş güzel sonuçlar alırız canim
EVT dondurulmuş eşim önce mikro tese oldu bulunan embriyo da donduruldu 2 ay sonra falan tedaviye başladım bendeCanım sen dondurulmuş tedavisimi olmuştun? Bide eşinle beraber sende hazırlandın mı?
Anladım canım hayırlısı olsun.. Herşey gönlünce olur inşallah.. ilk denemen galibaEVT dondurulmuş eşim önce mikro tese oldu bulunan embriyo da donduruldu 2 ay sonra falan tedaviye başladım bende
inşallah hepsi kalitelidir canım, bir fire filan olur inşallahCanım o zaman 6 tane 5 güne kaldı inşallah canım bakalım yarın arayacaklarmış inşşş güzel olur sonuçlar açıkcası morelim çok bozuldu
amin canımTransfer oldu bebişlerimi aldım inş sıkı sıkı tutunurlar test günüm 17 Nisan:)
yatman gerekmiyor canım zaten, yalnız işlemden sonra en az yarım saat dinlendirmişlerdir değil mi? hayırlısı olsun canım bu aradaMrb. Arkadaşlar benim de transferim yapıldı. 01.04 te. Bugün 4. Günüm beklemek çok zor. Yalnız bana doktorum yatmam gerektiğini söylemedi. Hemen çıkabilirsin dedi ve günlük hayatına devam edebilirsin dedi
Evet ilk deneme inş hepimiz için hayırlı olurAnladım canım hayırlısı olsun.. Herşey gönlünce olur inşallah.. ilk denemen galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?