NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Kızlar bugün opu işlemi yapıldı 11 tane yumurta toplanmış nasıl sizce 2013 de olan denemem de 31 tane toplanmış dı oldukça azalmış inş döllenme olur

Kızlar bugün opu işlemi yapıldı 11 tane yumurta toplanmış nasıl sizce 2013 de olan denemem de 31 tane toplanmış dı oldukça azalmış inş döllenme olur
bence sayı iyi, ama önemli olan kalite canım, 31 toplandığı zaman ne kadarı 3. 5. güne gitmişti? şimdi de belki aynı sayıda embriyorn olacak sonuçta.

bence sayı iyi, ama önemli olan kalite canım, 31 toplandığı zaman ne kadarı 3. 5. güne gitmişti? şimdi de belki aynı sayıda embriyorn olacak sonuçta.
Canım o zaman 6 tane 5 güne kaldı inşallah canım bakalım yarın arayacaklarmış inşşş güzel olur sonuçlar açıkcası morelim çok bozuldu

Canım bnm ınşşş.
Cok sıkışıkmı gıttın canım birde ne kdar bkledın de wc ye gıttın:):)
Sorma canım sürgü istedim yapamadım yarım saat sonra çatladım gittim wcye. Proluton diye iğne yaptı birtanede haftaya yaptırcam aşırı agrıyo

Mrb. Arkadaşlar benim de transferim yapıldı. 01.04 te. Bugün 4. Günüm beklemek çok zor. Yalnız bana doktorum yatmam gerektiğini söylemedi. Hemen çıkabilirsin dedi ve günlük hayatına devam edebilirsin dedi

Mrb. Arkadaşlar benim de transferim yapıldı. 01.04 te. Bugün 4. Günüm beklemek çok zor. Yalnız bana doktorum yatmam gerektiğini söylemedi. Hemen çıkabilirsin dedi ve günlük hayatına devam edebilirsin dedi
yatman gerekmiyor canım zaten, yalnız işlemden sonra en az yarım saat dinlendirmişlerdir değil mi? hayırlısı olsun canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…