Nişanı attım....

Aman aman sen ve erkek kardeşin muhatap olmasın arkanda annen ve baban var onların hakkından gelirler ailecek kötü insanlar mış! Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra, oğlanın babasına ne oluyor anlamadım ? Onun yatıştırması gerekirken oğlunu çok karektersizlermiş

Canım bu siteye bir göz gezdirsene topic adını hatırlamıyorum ama hukuki soruların sorulup cevaplandığı bir topic vardı, oraya durumu bir yaz.Olmadı başka siteler de var böyle insanların sorularını cevaplayan bir fikir edinmiş olursun.

Şöyle bir durum var ki, boşver vazgeç abinin başı yanmasın diyemem çünkü bu şikayet sayesinde ondan kesin kurtulabilirsin bence, sizinle uğraşmaması gerektiğini anlar.Keşke abin telefonda falan korkutsaymış, bir de mesaj yazarak yazılı delil bırakmış resmen...

bunlar nasıl insanlar ya annene babana hakaret ediyorlar
nasıl bir çirkinliktir bu
işte diyorlarya şimdi biz nişanı attık elalemin yüzüne nasıl bakıcaz diye
onlar ilkin kendi karakterlerinden utanmalılar bence
o karakterlerle nasıl insan içine çıkıyolar
namus iffet annene babana hakaret etmekle mi oluyomuş
terbiyesiz hareketlerinden utansınlar, nişanı attıklarından utanmasınlar...

sıkıntı olucanı sanmıyorum güzelim neticede annene babana ve sana attığı mesajların aramaların tarihi belli, onlardan sonra abin yazmış, pekala sizin gerekçeniz ağır tahrik olabilir

canım sen yine savcılığa mesajları ver ne olur ne olmaz. ama ucuz kurtulmuşsun

bencede mutlaka savcılığa gitmelisin. abine bır sey olacağını sanmam. sonuçta karsı taraftan ağır tahrık var. sen yine bir bilene danıs tabı ama sikayette et bence. senin bos konusmadığını yanlız olmadığını anlasın.Allah yardımcınız olsun ailece. bu da ders olur sana insaallah bır daha ki iliskin de daha iyi bir seçim yapabılırsın...

ne olursa olsun savcılıga gıdıp suc duyurusunda bulun bana kalırsa
bu adam tam bır pıslık boylelerını essek sudan gelene kadr bı dovceksın kı akılları baslarına gelsın
ne zannedıyor kendını bılmem kı terbıyesz
okurken sınırlerım tepeme cıktı
bnm karım demıs bıde serefsızzz sankı onunla bırlıkte olsan ble evlenmeye mecbursun

gamzeli eski nişanlın senin tarafından istenmemeyi hazmedemediği için çıldırmış durumda ve hırsından ne yapacağını şaşırmış. çünkü bi erkek ancak çok delirirse kızın namusuna dil uzatır, seninki de hazımsız biri olduğu için epey delirmiş.
takma kafana hiç niye böyle oldu filan diye.
Allah çok güzel bir şekilde onun gerçek yüzünü sana en uygun zamanda göstererek sana en hayırlısını verdi. eski nişanlın da reddedilmenin hırsıyla delirsin dursun şimdi.

bir de onu facedan falan engelle ki, yeni bir erkek arkadaşın olduğunda başına iş açılmasın.
anladığım kadarıyla nişanlın saplantılı biri, dolayısıyla seni takip eder ve yeni biriyle konuşmaya başladığını görürse çok tehlikeli şeyler yapabilir.

Son düzenleme:
44 sayfayı okuyamadım ama üstteki yazan yorumdan çıkarımlarım şu yönde;
belli ki terkedilmeyi hazmedememiş ve gün geçtikçe canavara dönüşmüş
ailenin sana büyük desteği var sanırım. çok şanslısın. umarım kurtulursun.

Arkadaşlar, amerikalı ünlü artist Zsa Zsa Gabor 8 bilemedin 9 kere evlenmiş boşanmış. Tabi hala yaşıyorsa yazdığım sayıda bir artış oluşmuş olabilir. Anlayacağınız sayısız evlilikler yaparak erkekleri "yaşayarak" öğrenmiş cesur ve sabırlı hemcinslerimizden. Demiş ki :

"Evlendiğiniz erkeğin gerçek yüzünü boşanırken görürsünüz!"Bunu erkekler konusunda derin bilgi ve deneyimlere sahip bir eksper söylüyor.

Yani diyeceğim şu ki güzel arkadaşım, daha nişanı attığın için bu derece insanlıktan çıkan bir erkek kimbilir boşanırken ne tür yaratığa dönüşürdü...

Tebrikler sana, cesaretin, özgüvenin ve kendine verdiğin değerden ötürü nişanı atarak, hayatını bir musibetler topluluğundan kurtardığın için!

Dilerim karşına senin değerini bilen bir insan evladı, adam gibi bir adam erkek gibi erkek çıkar.

bayadr takip edemiyorum bende forumu filan ama gerçekten nerde bu kız :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…