- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Danışacak kimsen yok mu canım, avukat falan.Elbette abinin yaptığını o adamınkiyle bir tutmazlar ama işte, bir şeyler söylenmiş neticede.
malesef yok
Evet olmaz olurmu.Hafta sonu c.tesi günü öğlen babamı aramış babamdan allah razı olsun başkası olsa yakama yapışır adam aradığını bile anlatmamıştı dün öğrendim.Babama utanmadan siz namussuzmusunuz demiş o benim karım demiş salak salak konuşmuş babamda biz şrfsiziz oğlum işim gücüm var canımı sıkma benim demiş kapatmış telefonu. Bana güvendiği için sorguya bile çekmedi ne diyo bu diye.
Babası yine aradı anneme sen ne pislik kadınsın demiş annemde defolun gidin artık diyip kapamış.Bende bunları dün öğreniyorum annemden.Söylememişler cnm sıkılmasın diye.
Dün öğlen bana msj attı " Sen ne gurursuz onursuz namussuzmuşsun Allah sana ve ailene gün yüzü göstermesin.Nasıl evleneceksin bilmiyorum ama evlenememen için elimden geleni yapıcam" dedi.
" Ya onurunla gururunla gelirsin yada allah şahidim olsun millete bakacak yüz bırakmam " yazmş
" Sana 2 saat mühlet iyi düşün " yazmış
Abimin pek haberi yoktu bunlardan söyledim.Ona bi kaç bişey yazdı gönderdi dahada msj atamadı bana.Halbuki 2 saat sonrası saat 17:00 di.Ama atmadı halada msj gelmedi kurtuldum sanırım.Bu akşam iş çıkışı yeni hat alıcam.Bu hattıda yarın savcılıkta kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?