Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tip profillere tahammülum yok, benim
Aynen ablasıyla bir ömür mutluluklar o zaman, yeğen baksin dursun, kendi cocugu olacakken yeğenlere çalışsın,

Aaa aaa ne münasebet canım . Tamam iyi güzel boşanmış . Ama bunu başkalarının hayatına maal edemez. Üstelik ev geçimini bilen biri evlenmek üzere olan kardeşinin hayatını neden bu kadar yıkmak ister. Otursun annesiyle iş bulsun. Çalışmak isteyene emin olun iş çok. Yazık günahtır ya çift maaşla ev gecinemezken bu artistlik neye. Hayır madem işin gücün yok niye ayrı ev istiosun nişanlı insandan. Madem evliliğin kötü niye 3 çocuk. Sinirlendim yahu . Sen bence evliliği düşün derim. Yanlış anlama gerçekten hayat şartları cokkk zor. Adam çalışıcak parası ortada olmayacak tel başınıza harçlığına kadar yetişmeye çalışacaksınız. Hoş aldığı maaş ablasının evine yetmeyince ki yetmez kira fatura üç çocuk sizden para da beklenecek nabzim durdu valla

İçimde ailenize bu durum gidip onlar saçmalamayın dediklerinde bu saçma işten vazgeçeceklermiş gibi bir his var.
Ben olsam vazgecselerde guvenemezdim simdi ki aklimla tabi ki bir kere akillarina gelmis boyle bir sey uygulamayada gecmisler neredeyse yarin obur gun evlendikten sonra diretmeyeceklerin bu kizin hayatinin icine etmeyecekleri ne malum ne de olsa evlendi diye dusunup yada bu sefer gizli gizli yapmayacagida garanti degil

Ablacığım ben şu konuya yazdığın bütün yorumları okudum. Nişanlın manipülasyona uğruyor ve seni de manipüle ediyor bu arada. Sen bir şey yapmaya korkuyorsun. Çözüm peki? Yarın sabah anne babana anlat , bize anlattığın gibi. İçinden çıkamadığın konularda anne baban destek olmayacakta kim olacak.

Ben de anneyim. Asla izin vermem çocuğumun şu durumda olmasına. Gözünün içine bakarak büyütüyoruz evlatlarımızı. Şımarık bir kadının kardeş sömürüsüne yedirtmem. Sen annenle babanla konuş ablam.

abarti bulmayin kadinin tum bunlara ihtiyaci vardir. ancak sirtini dayamasi gereken kisi kardesi degil. kardesine guvenip mi bosandi? ya baba evine guvenirsin, ya kendin calisirsin, ya yuklu nafaka alirsin da hayat kurarsin.. ne zamana kadar kardesi ona bakabilir? siz evleneceksiniz. evlenene kadar paralar hep onlara gidecek. hic mantikli degil. huzur bulamazsiniz. siz evleneceginiz zaman duyacaginiz laf; para yok, ucuzuna gidelim, oldugu kadar olsun, onu da almayiverelim, bunu da sonra aliriz, dugun sade olsun.. ve siz de bileceksiniz ki ablasina harcandigi icin size harcanamiyor. huzurunuz olmayacak. ev tutarken ablama yakin oturalim diyecek cunku evin erkeginin yapmasi gereken isleri o yapacak.

Orası öyle zaten. Bir şekilde kadın işe girip çalışmadığı sürece, siz çift Maaşlısınız onlara da verin lafı olacak hep.

Herkes doğurduğuna çocuğuna sahip çıkmak zorunda. Bu zorundalık erkek kardeşte değil anne-babadadır. Yok kafaları agriyormus bilmem ne! Biraz ağrısın kafaları evlatları için. Kafam ağrımasın diye öbür evladını cehenneme atmak nedir ya ! Aman ablam çok üzüldü çalışmasın vah vah diyen nişanlına çok kızdım! Çalışmak ayıp mi ya ! Çocuklar evde yalnız bırakılamayacak yasta değiller! Ayyyyhhyy çok sinir oldum bencillerin arasında kalmışsın kurtaaaar kendiniiiiiiii

Benim bir ara bir erkek arkadaşım vardı bana bir çiçek bile aldığı olmamıştı cimrilikten

ablası ev alınca ona hediye olarak banyosunu yenilemişti

aklıma o geldi

yani sadece maddi şeyler değil bunlar taşınacak evi bile benimki taşıyor dedim ben bu asalakları mı çekicem uff iyi ki ayrıldım yarın birgün ablası boşansa bile başıma bela olurmuş

Orası öyle zaten. Bir şekilde kadın işe girip çalışmadığı sürece, siz çift Maaşlısınız onlarda verin lafı olacak hep.
Ben konu sahibi gorumcenin yasini soyleyene kadar hani 50 lerde falan sandim kocasida kotuymus ya boyle silik bir tip belirdi gozumde ama yasi daha cok genc benimle yasit ya bir cocugum.var ikinciye korkuyorum ya maddi manevi yetebilir miyim diye calistigim halde birde bosanmaya karar verirken onunu arkasini hic mi dusunmemis elimde neler var ben bunlara daha neler katabilirim diye bence bosanmadan oncede bunlar boyle planlamis olabilirler konu sahibinin yeni haberi oluyor olabilir

Sinirden parça parça aklıma geliyor yazacaklarım. Hukukçu arkadaşlar daha doğru bilir eminim ama hapis yatarım nafaka vermem diye bir şey yok. Bu adamın bir işi, bir banka hesabı yok mu? Kendi rızasıyla vermese bile bildiğim kadarıyla devlet bloke koyuyor maaş hesabına veya gelirine. Ne kadar nafaka belirlendiyse doğrudan annenin hesabına geliyor.

ablanın çalışmamasından öte ayrı eve çıkmasını anlamadım ben. zaten işsizlik had safhada kadın da lise mezunuysa hiç deneyimi de yoksa 3 çocukla kimse işe almayabilir tamam da. durum bu kadar zorluysa anne baba yanından ayrı eve çıkıyorum ben denmemesi gerekir. evlenip çocuk yaparken nişanlınıza sormamış ya. çocuklar 18 yaşına gelene kadar nişanlınız mı bakacak. açık açık sorsaydınız biz nişanlıyız bu şartlarda nasıl evlenip bir ev kuracağız diye.

Abla neden cocuklar icin nafaka alamiyor? Aldatma durumlari falan mi var

Bu nafaka durumunu ben hiç anlamadım. Adam aldatıyor üstelik ablası değil. Ve alkolikmiş kendisi zaten yıllardır. Çok şaşırdım çünkü sosyal medyada o kadar mutlu görünüyorlardı ki. Çiçekler,yüzükler,sarılmalar.. içten gözüküyorlardı. Hala boşanmalarına inanamıyorum bu sebeple. Anlaşmalı boşanınca yine de çocuklara nafaka ödemesi zorunlu diye biliyordum ben, ama adam o kadar pislik birisiymiş ki asla bir kuruş koklatmam diyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…