- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Peki siz evlendikten sonra ablası boşansaydı ne olacaktı? Yanınıza mı alacaktınız yine?Her konuştuğumda "sende aynısını yapardın,seni tanıyorum" gibi bir cevap veriyor. Bende ablama düşkünüm çünkü. Ama dediğim gibi bu kadar da değil, bu kadarını yapacak kadar değil. Evlilik hazırlığında olmasam elbette belki aynılarını bende yapardım. Kısacası içim el vermiyor, haline çok üzülüyorum, ben yardım etmezsem ne olacak ne yapacak diyor. Sonra ben bencil ve sadece kendimi düşünen biri olarak gözüküyorum sanki. Peki nikahı erteletmeyip üstelesem? çok mu küçük düşürürüm kendimi?
Bende neden çalışmayacak gibi bir soru sordum daha bugün. Çocukları bırakacak kimsesi olmadığı için ve lise mezunu bile değil dedi. Sebep buymuş. Uzun saatler çalışamaz bir yerde diyor çocuklar sebebiyle.
Eee anasının evinde beklesinler toparlanmasını. Ne diye ayrı ev açıyorlar?Ben asla ve asla asla aynı evde onlarla yaşamam. Bu konuda kesin ve netim. Aşkımdan ölsem gebersem de böyle bir şeyi kabul edemem.
Biz evlenince kendisinin çalışacağını söylüyor. Neden şimdi çalışmıyor dediğimde toparlanmasını bekledikleri için imiş..
sigortalı işi olduğu sürece mecbur ödeyecek.birikir icrayla alır kadın o paraları.ödemezse hapis cezası var.bir kere değil hapis cezası.ödemediği müddetçe tekrar tekrar içeri girecekBu nafaka durumunu ben hiç anlamadım. Adam aldatıyor üstelik ablası değil. Ve alkolikmiş kendisi zaten yıllardır. Çok şaşırdım çünkü sosyal medyada o kadar mutlu görünüyorlardı ki. Çiçekler,yüzükler,sarılmalar.. içten gözüküyorlardı. Hala boşanmalarına inanamıyorum bu sebeple. Anlaşmalı boşanınca yine de çocuklara nafaka ödemesi zorunlu diye biliyordum ben, ama adam o kadar pislik birisiymiş ki asla bir kuruş koklatmam diyormuş.
Ben bu erkekleri Ekşi Sözlükte görüyorum .Kadını öldüreceğini kastetmiş bence .Bana söyledikleri bu yönde. Adam nafaka vermeyi kabul etmiyormuş, hapis yatmaya bile razıymış. Nasıl olur aklım almıyor, boşanınca insan eşinden ayrılıyor çocuklarını nasıl bırakır, nasıl düşünmez. Çok üzücü durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?