Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konu sahibinin görümcesi sen misin yoksa ?
bence nişanlısı özellikle cinsel kısma takık

Gerçekten naif, kibar, nezih insanlar ile karşılaşmış o çirkef taburu. Ben olacaktım orda, o zilli püüü dediği an takmıştım elime süpürge saçlarını.

ya konu sahibesi de ne kadar naif dimi?
biz oturduğumuz yerden hırsımızı alamadık.
ziyan olacaktı kızcağız babasını da takdir ettim.

İçselleştirip asıp kesen üstü kapalı beddua eden sensin yaa. Çok dert etmediysen her mesajıma yetişmeyiver o zaman.
Beddua etmedim, konudaki uyanık nişanlı ile yaptığınız empatiyi biraz da konu sahibi genç kız ile yapmanızı sağlamaya çalıştım.

Söz konusu adamla bir yakınlığınız olabilir mi? Zira o bile kendisini savunamaz, savunulacak hiçbir yanı yok
Adamı savunmak değil derdim. Sadece ortada belliki uzun ve emek verilmiş bir ilişki varken burada insanlarn ay bu çocuk cinsel yönden bile tatmin edici değildir die aşağılamasına hayret ettim. Tek suçum bu.

Bu konunun kendi durumu ile zerre alakası yok, ama hayret derecede içselleştirdi, hiçbir şey anlamadım.
Bence o kısmı kimse anlamadı
Ne alaka yani, kp istememiş eşi dik durmuş?
Tamam içine dert olmuş istenmemek ama konuyla alakası neki? Ayrı konu açıp ordan dökse içini arkadaş.

Kızı nerede haksız buldum. O mesajdan alıntı yapar mısınız rica etsem.
Kızı haksız buldunuz demedim, ama gereksiz bir hassasiyetiniz var ex nişanlısı konusunda. Eminim öyle birini kapınızın önünden geçirmezsiniz.

O görümce siz olabilir misiniz acaba

Kızı haksız buldunuz demedim, ama gereksiz bir hassasiyetiniz var ex nişanlısı konusunda. Eminim öyle birini kapınızın önünden geçirmezsiniz.
Ben yorumumu yapıp konudan bile çıktım. Ama onlarca insan mesajımdan alıntı yapıp bana yüklendikleri için açıklama gereği duydum bu sefer de canhıraş savunuomuş durumuna düştüm. Çocuğu savunmak değil ilk mesajımda ne demek istediğimi açıklamakla meşguldum ama gerçekten pişman oldm yaa. Bu kadar abartmanıza ne gerek vardı

Ne uyuz, ne birbirlerini dibe çeken aileler var, Allah'ım sen bizi koru, onlara da akıl ver, hayretler içinde okudum, bu ne mantıksızlık yaa... Konu sahibi bunların mantığı böyleyse kim bilir başka böyle değişik huyları da vardır, siz iyi kurtulmuşsunuz, şükredin.

Hayırlısı olsun canım üzülme iyileşeceksin evlat evlattır bi evladın mutluluğu için başka bir evladın mutluluğu harcanamaz böyle pasif bir adam için mücadele etmediğine çok çok sevindim gerçekten böyle aklı başında kadınlara hayranım

Amacım tartışmak değil, abarttığımı da bir ömür düşünmeyeceğim bu konuda. Müsterih olun, bu hikayede sizden bir parça yok. İyi günler.

Fazla coşmuş olabilir misiniz? Biraz pencere cam falan açın az oksijen girsin eve.

Kimse size yuklenmedi ki sizde fikrinizi belirte bilirsiniz tartisiriz. Kafamiza uyarsa hem fikir oluruz olmazsa gormezden geliriz olur biter. Siz ortaya bir cumbus atiyorsunuz supheli hareket ler sergiliyorsunuz . hayir gorumcenin suan evinde ailesi ile dedikodu yaptigini surekli tukurukler sactigini dusunmesem sizsiniz diyicem intikam alir gibi ortada birsey yokken kufretmissiniz. kendi kendinize kufredip sacma salak bir yorumla ben banlandim yanimda iki uc kisi daha banlatayim derdinde gibisiniz (neyse tam bir kaosun ortasinda kaldim sankim banlanmam ins )

Bence o kısmı kimse anlamadı
Ne alaka yani, kp istememiş eşi dik durmuş?
Tamam içine dert olmuş istenmemek ama konuyla alakası neki? Ayrı konu açıp ordan dökse içini arkadaş.
Bana yazılan mesaja verdiğim bir örneği konuya direkt kayınpederimden girmişim gibi yansıtmışsınız ya hayatımda gördüğüm en beyinsiz insanlardan biri olabilirsiniz. Bn ne içiosam ayılırım da sen kafan boşken nasıl yaşıyorsun pess..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…