Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kendilerine ait evi bırakıp gidiyorlar ?
pes.

daha fazla bu konu hakkında konuşmayıp hangi konu hakkında konuşacaksınız ki ? zaten en çok bunu konuşmalısınız çünkü alenen size yapılan haksızlık var.
ha hiç evlilik modunda olmazdınız, sadece sevgili olurdunuz laf etmezdim. ama evlilik için bunca hazırlanan iki kişinden biri şu an yarı yolda bırakıyor. bilmem farkında mısınız ?

Yardım etmesi çok güzel olması gereken bu zaten de
EVin babası gibi aynı Eve çıkıp çocukların ihtiyaçlarını vs karşılaması birazcık abartı sanki
Nişanlın ne iş yapıyor ?
Bir ömür hem kendi evini hem ablasının evini geçindirebilecek kadar güveniyor mu kendine ?

Aklıma geldi bir komsu garibim eşi ailesine çok düşkünmus
Evin tek ogluymus tek okuyan bir de
Yeğenlerine bu bakmış büyütmüş maddi olarak yardım etmis
Karısı ev hanımı .ses edememis hiç
Adam hep yegenlerim bana düşkün ilerde onlar bana ev alır ben onlara babalık yapıyorum demis
Düşünün adam 30yillik öğretmen yeni emekli oldu 30yildir kirada rahat ev parası yedirmis
Şimdi yegenleei selam vermiyormus hepside iş bulmuş bu işler boyle.
Bir de karisinin annesi almanyadaymis karısına verilen altınları bile yeğenlerine göndermiş.

Bence bu konuda tek iyi niyetli olan konu sahibi. Vicdan yaptığı için tepkisini tam olarak koyamıyor. Nişanlısı tam bir manipülatör. Ben olsaydım böyle bir durumda benim düşüncelerimi önemsemeyip ablasıyla eve çıksaydı tek kalemde silerdim

evlenince de hep beraber mi yaşayacakmışsınız sordunuz mu?
yok yaşamayacaksanız ablası nasıl geçinecekmiş siz evlenince?

Siz daha iyi bilirsiniz ama bana anne babası resmen başından atmış gibi geldi bu kadını. Kaynanaya razı olun görümceye olmayın. Bu mesele çözülmeden evlenmeyin, yanarsınız.

Nişanlınızla ablasını KK’ya gönderin de parçalayalım.

yaa benim bir erkek arkadaşım vardı, aileleri şehirdışında, onlar burada beraber oturuyorlardı babalarının aldığı evde. mesela ablası o gece gezmeye çıkacaksa bunu arardı, ben akşam dışarıdayım ama evde yemek var yenmezse bozulur, sen git evde yemeği ye derdi. bu da benle planını iptal ederdi :)

allahtan 3. yapışında ayrıldım :)

Bacım gözünü aç kurban olam
Çok pis oyuna geleceksin, bu işin sonu hepinizin aynı evde yaşaması!

ablaya bak sen boyu kadar üç çocukla evde yalnız kalmaya korkuyormuş vay anasını

Ailesine yakın bi yerde ablasına ev tutsalar çocuklara anane baksa abla çalışsa mesela. O kadar da küçük değiller çünkü. Ablasına destek olmasına kızamıyorum haklı ben olsam ben de aynını yapardım. Ama siz de haklısınız. Yani oturup bu şekilde bi çözüm bulmanız lazım ablasının da taşın altına elini koyması lazım.

Tmm da korkuyorsa kadın ömür boyu nisanlinizla mi yasayacak
Sizde buna razi misiniz
Hep beraber yaşamaya
Çoluk cocuk var mı böyle sabriniz

Son düzenleme:
Nişanlınız ailesine bile hayır diyememiş, ileride evlenirseniz o caanım ablacağı evde bir başına duramazken, aile meclisi neye karar verirse yine onu mu yapacakmış?
O kadar mi fikirsiz ve duruşsuz?

Ayrılın siz, güzelim hayatınızın içine etmelerine seyirci kalmak istemiyorsanız ayrılın.

Hiçbir geliri yoksa nasıl eve çıkmak ister bir insan? Kardeşine sırtını yaslamış ya da başka bir dayanağı mı var? Yoksa bir insan nasıl evlenmek üzere olan kardeşine güvenir de 3 çocukla ayrı eve çıkar?

Bence çalışıp kendi parasını kazanması lazım yoksa sizin işiniz çok zor. Böyle olmuyor deyip en sonunda hep birlikte aynı evde yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Bence en mantikli olan nisanlizin ablasinin ailesinin evinde kalmasi.ufak tefek sizde yardim edersiniz ablada hic bir sey yapamazsa evde bebek felan örsun.bunu bile bile evlenirseniz ilerde cok pisman olursunuz.ömur boyu kimse kimseye bakamaz.

Bence nişanlınız size çok saygılı kibar ve romantik davranıyor belki de aşırı ilgili neden ben söyleyim olanları sıvamak için
Kadın duygusallığı bundan etkileniyor ve onu melek gibi görüyorsunuz şuan
Bu şartlar altında evlenmek ateşe göz göre göre yürümek gibi geliyor, ablası şimdi korkuyorsa sizinle başka şehire gelmeye de bir kılıf bulur

Ailede aklı başında bir kişi bile yok. Evet tek çözüm ayrılık.

Her konuştuğumda "sende aynısını yapardın,seni tanıyorum" gibi bir cevap veriyor. Bende ablama düşkünüm çünkü. Ama dediğim gibi bu kadar da değil, bu kadarını yapacak kadar değil. Evlilik hazırlığında olmasam elbette belki aynılarını bende yapardım. Kısacası içim el vermiyor, haline çok üzülüyorum, ben yardım etmezsem ne olacak ne yapacak diyor. Sonra ben bencil ve sadece kendimi düşünen biri olarak gözüküyorum sanki. Peki nikahı erteletmeyip üstelesem? çok mu küçük düşürürüm kendimi?

Siz bir an önce evlenseniz, nişanlınız evden ayrılınca 1 kişi ayrılmış olacak evden, bir tık daha rahat edecekler o zaman. Çocukların babası çocuklara nafaka ödemek zorunda zaten. Anneniz de evde ilgilense, ablası çalışsa, tezgahtar, kasiyer ne olursa, rahat geçinirler. Mantıklı yol bu , sizin nişanlınızın bulduğu yol çok çok saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…