Biraz kafa dinle, ailenle konuş, ama hayır gözükmüyor bu işte.Benim fikrimi sorduğunda da söyledim. Aynı evde ailecek yaşamaya devam edilip ablanın çalışması o arada da çocuklara annenin bakması en mantıklısı dedim. Ki o zamana kadar ablanda kendini ruhen ve maddi olarak toparlar, rahat rahat yeni eve çıkar dedim. Size yakın bir yere taşınır, annen de çocuklara yine bakabilir ablan çalışırken dedim. Ki evlerine çok yakın kiralık evler var, bugün baktık internetten. Ama onlar kararını çoktan verdiği için ben ne desem elbette ki boş. Evde de ablası tek durmaya korkuyor, o yüzden beraber yaşayacaklar. Yoksa bu nişanlımın talebi asla değil, ki istemiyor bile diyebilirim. Anne babası ve diğer ablası da nişanlımdan ricada bulundukları için aslında hayır diyemiyor.
Sizce tek çözüm ayrılık mı? işin içinden nasıl çıkacağım. daha fazla bu konu hakkında konuşursam biz çok kavga edeceğiz gibi duruyor.
Sonuç daha kötü olur aynı evde yaşarken bulursunuz kendiniziHer konuştuğumda "sende aynısını yapardın,seni tanıyorum" gibi bir cevap veriyor. Bende ablama düşkünüm çünkü. Ama dediğim gibi bu kadar da değil, bu kadarını yapacak kadar değil. Evlilik hazırlığında olmasam elbette belki aynılarını bende yapardım. Kısacası içim el vermiyor, haline çok üzülüyorum, ben yardım etmezsem ne olacak ne yapacak diyor. Sonra ben bencil ve sadece kendimi düşünen biri olarak gözüküyorum sanki. Peki nikahı erteletmeyip üstelesem? çok mu küçük düşürürüm kendimi?
Atanma ihtimaliniz yüksek mi? Kaç puan aldınız?Her konuştuğumda "sende aynısını yapardın,seni tanıyorum" gibi bir cevap veriyor. Bende ablama düşkünüm çünkü. Ama dediğim gibi bu kadar da değil, bu kadarını yapacak kadar değil. Evlilik hazırlığında olmasam elbette belki aynılarını bende yapardım. Kısacası içim el vermiyor, haline çok üzülüyorum, ben yardım etmezsem ne olacak ne yapacak diyor. Sonra ben bencil ve sadece kendimi düşünen biri olarak gözüküyorum sanki. Peki nikahı erteletmeyip üstelesem? çok mu küçük düşürürüm kendimi?
evlenince de hep beraber mi yaşayacakmışsınız sordunuz mu?
yok yaşamayacaksanız ablası nasıl geçinecekmiş siz evlenince?
Her konuştuğumda "sende aynısını yapardın,seni tanıyorum" gibi bir cevap veriyor. Bende ablama düşkünüm çünkü. Ama dediğim gibi bu kadar da değil, bu kadarını yapacak kadar değil. Evlilik hazırlığında olmasam elbette belki aynılarını bende yapardım. Kısacası içim el vermiyor, haline çok üzülüyorum, ben yardım etmezsem ne olacak ne yapacak diyor. Sonra ben bencil ve sadece kendimi düşünen biri olarak gözüküyorum sanki. Peki nikahı erteletmeyip üstelesem? çok mu küçük düşürürüm kendimi?
Ben asla ve asla asla aynı evde onlarla yaşamam. Bu konuda kesin ve netim. Aşkımdan ölsem gebersem de böyle bir şeyi kabul edemem.
Biz evlenince kendisinin çalışacağını söylüyor. Neden şimdi çalışmıyor dediğimde toparlanmasını bekledikleri için imiş..
Ya şekerim 3 çocuk doğurmuş kadın nasıl korkuyor ya tek yaşamaktan?? Ben Allah’ın dağında tek başıma yaşıyorum bir kere ühühühü yapmadım. Dul damgasıymış yesinler bahanesini damgadan korkan tek başına eve çıkmaz.Benim fikrimi sorduğunda da söyledim. Aynı evde ailecek yaşamaya devam edilip ablanın çalışması o arada da çocuklara annenin bakması en mantıklısı dedim. Ki o zamana kadar ablanda kendini ruhen ve maddi olarak toparlar, rahat rahat yeni eve çıkar dedim. Size yakın bir yere taşınır, annen de çocuklara yine bakabilir ablan çalışırken dedim. Ki evlerine çok yakın kiralık evler var, bugün baktık internetten. Ama onlar kararını çoktan verdiği için ben ne desem elbette ki boş. Evde de ablası tek durmaya korkuyor, o yüzden beraber yaşayacaklar. Yoksa bu nişanlımın talebi asla değil, ki istemiyor bile diyebilirim. Anne babası ve diğer ablası da nişanlımdan ricada bulundukları için aslında hayır diyemiyor.
Sizce tek çözüm ayrılık mı? işin içinden nasıl çıkacağım. daha fazla bu konu hakkında konuşursam biz çok kavga edeceğiz gibi duruyor.
Siz bir an önce evlenseniz, nişanlınız evden ayrılınca 1 kişi ayrılmış olacak evden, bir tık daha rahat edecekler o zaman. Çocukların babası çocuklara nafaka ödemek zorunda zaten. Anneniz de evde ilgilense, ablası çalışsa, tezgahtar, kasiyer ne olursa, rahat geçinirler. Mantıklı yol bu , sizin nişanlınızın bulduğu yol çok çok saçma.
Böyle insanlar hayatta çalışmaz. En iyisi bile varsa yer yoksa yemez. Çocukları açından ölmüyorsa yeter onlar için.bu arkadaşa ajda pekkan'ın palavra şarkısını yollasanıza. tam onun gibiler için söylenmiş bir şarkıdır.
Benim fikrimi sorduğunda da söyledim. Aynı evde ailecek yaşamaya devam edilip ablanın çalışması o arada da çocuklara annenin bakması en mantıklısı dedim. Ki o zamana kadar ablanda kendini ruhen ve maddi olarak toparlar, rahat rahat yeni eve çıkar dedim. Size yakın bir yere taşınır, annen de çocuklara yine bakabilir ablan çalışırken dedim. Ki evlerine çok yakın kiralık evler var, bugün baktık internetten. Ama onlar kararını çoktan verdiği için ben ne desem elbette ki boş. Evde de ablası tek durmaya korkuyor, o yüzden beraber yaşayacaklar. Yoksa bu nişanlımın talebi asla değil, ki istemiyor bile diyebilirim. Anne babası ve diğer ablası da nişanlımdan ricada bulundukları için aslında hayır diyemiyor.
Resmen yalan.Ben asla ve asla asla aynı evde onlarla yaşamam. Bu konuda kesin ve netim. Aşkımdan ölsem gebersem de böyle bir şeyi kabul edemem.
Biz evlenince kendisinin çalışacağını söylüyor. Neden şimdi çalışmıyor dediğimde toparlanmasını bekledikleri için imiş..
Nişanı bırak evli olsam boşarım öyle biriniBenim fikrimi sorduğunda da söyledim. Aynı evde ailecek yaşamaya devam edilip ablanın çalışması o arada da çocuklara annenin bakması en mantıklısı dedim. Ki o zamana kadar ablanda kendini ruhen ve maddi olarak toparlar, rahat rahat yeni eve çıkar dedim. Size yakın bir yere taşınır, annen de çocuklara yine bakabilir ablan çalışırken dedim. Ki evlerine çok yakın kiralık evler var, bugün baktık internetten. Ama onlar kararını çoktan verdiği için ben ne desem elbette ki boş. Evde de ablası tek durmaya korkuyor, o yüzden beraber yaşayacaklar. Yoksa bu nişanlımın talebi asla değil, ki istemiyor bile diyebilirim. Anne babası ve diğer ablası da nişanlımdan ricada bulundukları için aslında hayır diyemiyor.
Ya şekerim 3 çocuk doğurmuş kadın nasıl korkuyor ya tek yaşamaktan?? Ben Allah’ın dağında tek başıma yaşıyorum bir kere ühühühü yapmadım. Dul damgasıymış yesinler bahanesini damgadan korkan tek başına eve çıkmaz.
Ablası hiç mi düşünmüyor sen de evleneceksin masraflarınız ne olacak, yarın öbür gün ev değişeceksin madem bir mesleği yok kardeşi gidince kim geçindirecek o evi? Ben söyleyeyim planlar zaten yapılmıştır, senin haberin yok, ileride içine düşünce olur ama. Net ve kesin. Kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?