Aynen. Ölmüş babasını karıştırması beni bile sinirlendirdi.Yani sana kalkip onaylamiyorm geleceginiz yok fln demesi ölms babanizi karistirmasi ne bilim saygisizca geldi
Yok canım. Asla. Bu insanları silerdim ben.peki sizce kaynanami aramali miyim ? neden boyle oldu ben size ne ahlaksizlik yaptim gibisinden
gercekten affedilmeyecek bir cumle Allahım elbet onada aynilarini yasatir onun kizinada oyle derlerkizim ben seni anlayamadim bu saatte annen baban burda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu
Bu cümleye o kadar kızdım ki. Ne anlamsız bir cümle. Bu laf bana söylense affetmezdim. Sizi bilmem.
24 yasindayiz ogrenci degiliz yasimiz kucuktu bekledik bizdeYaşlar kaç? Öğrenci misiniz? 7 yıl neden beklediniz evlenmek için?
Belli ki görümce yalan yanlış şeyler anlattı babasına, daha önce huyunu bilmiyor muydunuz keşke temkinli olsaydınız.
Nişanlının yaptığı da hoş değil, sözleriyle savunabilirdi, babasıyla bu kadar kavga etmemeliydi bence. Umarım ortalık yatışır ve mutlu olursunuz.
aynen oyle aklimin ucundan gecmezdi boyle bisey yasicagimOfff basit flash TV senaryosu gibi bu ne
Pardon neresi inandirici gelmiyor acabaKonu pek inandırıcı gelmiyor nedense bana.
Kızlarını boşverin. Anladığım kafa yapıları çok farklı. Nişanlınız sizin yanınızda. Onunla devam edebilirsiniz. Ailesi ile o barışsa bile siz barışmayın. Daima mesafeli olun derim.gercekten affedilmeyecek bir cumle Allahım elbet onada aynilarini yasatir onun kizinada oyle derler
Yahu hangisi gelsin? Yok görümcesiyle nişanlısı bulaşıkları yıka dedi diye çok büyük kavga etmişte, restoran da 22.00da otururken ailesiyle nişanlın büyük kavga etmiş en ufak bir olay da her yeri dağıtmış SENİN İÇİN de.. Bla Bla Bla yani.Pardon neresi inandirici gelmiyor acaba
ben anneme anlatmadim olayi cunku annem asla bana soylenen bu cirkin laflarin altinda kalmaz ve olay cok daha kotu yerlere giderSizin aileniz ne diyor bu duruma? Siz kesinlikle aramayın, aileniz biraz beklesin. Sonra da hala aramazlarsa anneniz arayıp görümcenizin ne anlattığını öğrensin. Büyük ihtimalle görümceniz babasının kırmızı çizgisini biliyordu, ona kızacağı şeyler söyledi babası da size çıkıştı.
Tabi açıklayayım 7 senedir seni tanımıyor mu bu aile hemen olmayan tartışmada sizi ayırmaya kalkıyorlar nişanlınızda babasına açıklama yapacağına ergen gibi masa indiriyor? Size o kadar laf sayıyor sadece susmakla yetiniyorsunuz bunlar topluca inandırıcı gelmiyor bana.Pardon neresi inandirici gelmiyor acaba
Buraya satir satir yalan yazacak kadar bos bi insan degilim hanimefendi kafayi yemedim o kadar gorumcemin hitap sekli hos degildi ve bu bana yaptigi ilk saygisizlik degilYahu hangisi gelsin? Yok görümcesiyle nişanlısı bulaşıkları yıka dedi diye çok büyük kavga etmişte, restoran da 22.00da otururken ailesiyle nişanlın büyük kavga etmiş en ufak bir olay da her yeri dağıtmış SENİN İÇİN de.. Bla Bla Bla yani.
Doğru olsa bile, bu kadar küçük bir olayda söz de sizin için babasıyla yumruklaşan Evlat ileride sizinle terse düştüğünde yaşatmaz da.
Ama anlatmanız lazım, nişanlınız gidelim demiş İzmir’e.ben anneme anlatmadim olayi cunku annem asla bana soylenen bu cirkin laflarin altinda kalmaz ve olay cok daha kotu yerlere gider
anliyorum inanmiyo olabilirsiniz saygi duyarim ama aynen bu sekilde oldu umarim basiniza gelmez ve gelirsede siz cevap verirsinizTabi açıklayayım 7 senedir seni tanımıyor mu bu aile hemen olmayan tartışmada sizi ayırmaya kalkıyorlar nişanlınızda babasına açıklama yapacağına ergen gibi masa indiriyor? Size o kadar laf sayıyor sadece susmakla yetiniyorsunuz bunlar topluca inandırıcı gelmiyor bana.
Ben size o zaman tek tavsiye vereyim. O ADAMI IŞIK HIZIYLA BIRAKIP KAÇIN. Bakın babasıyla yumruklaşan adamdan kimseye ne köy ne kasaba olur.Buraya satir satir yalan yazacak kadar bos bi insan degilim hanimefendi kafayi yemedim o kadar gorumcemin hitap sekli hos degildi ve bu bana yaptigi ilk saygisizlik degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?