Nişanlım ailesi

Yaşlar kaç? Öğrenci misiniz? 7 yıl neden beklediniz evlenmek için?
Belli ki görümce yalan yanlış şeyler anlattı babasına, daha önce huyunu bilmiyor muydunuz keşke temkinli olsaydınız.
Nişanlının yaptığı da hoş değil, sözleriyle savunabilirdi, babasıyla bu kadar kavga etmemeliydi bence. Umarım ortalık yatışır ve mutlu olursunuz.

kizim ben seni anlayamadim bu saatte annen baban burda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu

Bu cümleye o kadar kızdım ki. Ne anlamsız bir cümle. Bu laf bana söylense affetmezdim. Sizi bilmem.
gercekten affedilmeyecek bir cumle Allahım elbet onada aynilarini yasatir onun kizinada oyle derler

24 yasindayiz ogrenci degiliz yasimiz kucuktu bekledik bizde

Sizin aileniz ne diyor bu duruma? Siz kesinlikle aramayın, aileniz biraz beklesin. Sonra da hala aramazlarsa anneniz arayıp görümcenizin ne anlattığını öğrensin. Büyük ihtimalle görümceniz babasının kırmızı çizgisini biliyordu, ona kızacağı şeyler söyledi babası da size çıkıştı.

gercekten affedilmeyecek bir cumle Allahım elbet onada aynilarini yasatir onun kizinada oyle derler
Kızlarını boşverin. Anladığım kafa yapıları çok farklı. Nişanlınız sizin yanınızda. Onunla devam edebilirsiniz. Ailesi ile o barışsa bile siz barışmayın. Daima mesafeli olun derim.

O nası kp sana nası oyle konusabılıyo anlam veremedım nası görümceymiş butun aileyı birbirine katmış bi süre uzak dur onlardan

Bence en büyük sorun ne görümce, ne kayinpeder.

En büyük sorun es adayi.

Görümceye karsi psikolojik siddet, kayinpedere karsi fiziksel siddet gösterdi (masalari yere indirmeler).

Ki bu son olay milletin yaninda yapti, restoranin adi çikabilir, gelen para azabilir.

Bunu sadece bir ergen yapar. Ve üstüne bügün onlara karsi ise, yarin sana karsi yapar bu siddeti.

Sanirim yaslar genç, daha 21-22 yasinda en fazlasi. Ikinizde evlilige hazir degilsiniz.

Bence yol yakinken vaz geç, çünkü bu adam ile daha çoook zorluklar yasayacaksin.

Pardon neresi inandirici gelmiyor acaba
Yahu hangisi gelsin? Yok görümcesiyle nişanlısı bulaşıkları yıka dedi diye çok büyük kavga etmişte, restoran da 22.00da otururken ailesiyle nişanlın büyük kavga etmiş en ufak bir olay da her yeri dağıtmış SENİN İÇİN de.. Bla Bla Bla yani.
Doğru olsa bile, bu kadar küçük bir olayda söz de sizin için babasıyla yumruklaşan Evlat ileride sizinle terse düştüğünde yaşatmaz da.

ben anneme anlatmadim olayi cunku annem asla bana soylenen bu cirkin laflarin altinda kalmaz ve olay cok daha kotu yerlere gider

Pardon neresi inandirici gelmiyor acaba
Tabi açıklayayım 7 senedir seni tanımıyor mu bu aile hemen olmayan tartışmada sizi ayırmaya kalkıyorlar nişanlınızda babasına açıklama yapacağına ergen gibi masa indiriyor? Size o kadar laf sayıyor sadece susmakla yetiniyorsunuz bunlar topluca inandırıcı gelmiyor bana.

Buraya satir satir yalan yazacak kadar bos bi insan degilim hanimefendi kafayi yemedim o kadar gorumcemin hitap sekli hos degildi ve bu bana yaptigi ilk saygisizlik degil

ben anneme anlatmadim olayi cunku annem asla bana soylenen bu cirkin laflarin altinda kalmaz ve olay cok daha kotu yerlere gider
Ama anlatmanız lazım, nişanlınız gidelim demiş İzmir’e.

Ailenize haber vermeden yada yalandan başka bir şeyi bahane ederek giderseniz işler daha da sarpa sarar. Siz saklarken kp yada kv annenizi arayıp anlatırsa aileniz ilk onlardan duymuş olacak, birde sizi kötüleyip yalan şeyler söylerlerse aileniz sakladığınız için farklı şeyler de düşünüp kötü hissedebilirler. İlk siz anlatın ki arkanızda durup konu açılırsa neyin ne olduğunu bilsinler. Eninde sonunda böylesine büyük bir kavgayı öğrenirler çünkü.

a
anliyorum inanmiyo olabilirsiniz saygi duyarim ama aynen bu sekilde oldu umarim basiniza gelmez ve gelirsede siz cevap verirsiniz

Buraya satir satir yalan yazacak kadar bos bi insan degilim hanimefendi kafayi yemedim o kadar gorumcemin hitap sekli hos degildi ve bu bana yaptigi ilk saygisizlik degil
Ben size o zaman tek tavsiye vereyim. O ADAMI IŞIK HIZIYLA BIRAKIP KAÇIN. Bakın babasıyla yumruklaşan adamdan kimseye ne köy ne kasaba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…