Aileniz bulunduğunuz şehirde ise nişanlınız neden İzmir e götüreyim seni diyor?Ayni sehirde yasiyoruz nisanlimin ailesi ve benim.ailem ayni sehirde benim izmirde akrabalarim yasiyor
Bence en büyük sorun ne görümce, ne kayinpeder.
En büyük sorun es adayi.
Görümceye karsi psikolojik siddet, kayinpedere karsi fiziksel siddet gösterdi (masalari yere indirmeler).
Ki bu son olay milletin yaninda yapti, restoranin adi çikabilir, gelen para azabilir.
Bunu sadece bir ergen yapar. Ve üstüne bügün onlara karsi ise, yarin sana karsi yapar bu siddeti.
Sanirim yaslar genç, daha 21-22 yasinda en fazlasi. Ikinizde evlilige hazir degilsiniz.
Bence yol yakinken vaz geç, çünkü bu adam ile daha çoook zorluklar yasayacaksin.
Eleştirdiğiniz şeyle, beğenmeyen üyenin nick i arasında bağlantı kurun. Bir dostC canimkocam1 Bu cevabin neresini beğenmedin? Hani beğenmek zorunda değilsin tabiki fakat bu cevapta dediklerimin tam neyi yanliş?
Eleştirdiğiniz şeyle, beğenmeyen üyenin nick i arasında bağlantı kurun. Bir dost
Kimi kadın şiddet aşığı, yanlış falan yazmadım tam olarak böyle ama ne yapabiliriz ki?Hahaha o bağlantiyi kendimce kurmuştum fakat onun söylemesini istedim. Yani cidden sirf koca/nişanli sevdaciliktan dolayi, şiddet eğilimli biri tercih ve tolere edilmelimi?
(Bence en büyük sorun ne görümce, ne kayinpeder. ) yazmışsın ya onu beğenmedim. sorun tamamen o gürümce Allah bilir kız hakkında ne söyledi ki kayınpeder öyle tepki verdi. birde kızın vefat etmiş babasına laf etmiş annesine laf etmiş Allah bilir o anne nasıl zorluk çekmiştir kızını büyütene kadar hemde babasız. o kısmını beğenmedim.C canimkocam1 Bu cevabin neresini beğenmedin? Hani beğenmek zorunda değilsin tabiki fakat bu cevapta dediklerimin tam neyi yanliş?
(Bence en büyük sorun ne görümce, ne kayinpeder. ) yazmışsın ya onu beğenmedim. sorun tamamen o gürümce Allah bilir kız hakkında ne söyledi ki kayınpeder öyle tepki verdi. birde kızın vefat etmiş babasına laf etmiş annesine laf etmiş Allah bilir o anne nasıl zorluk çekmiştir kızını büyütene kadar hemde babasız. o kısmını beğenmedim.
çok haklisiniz kesinlikleOlan olmuş, en azından nişanlınız sizi ezdirmemiş. Bundan sonra yapacağınız çok basit;
Nişanlınıza evlenseniz bile bir daha o memelekete gitmeyeceğinizi ve ailesi ile muhattap olmayacağınızı kesin bir dille belirtin. Ha ileri de akıllanırlar, gelir özür dilerler orası ayrı o da belki.
Daha bunun düğünü var mesela? Düğün nerede olacak? Bu kadar olaya rağmen orada yapılacak mı düğün ?
İşiniz çok zor.... Ben olsam ne düğün ne başka bir şey için bir daha gitmezdim oraya. Çünkü, size yakıştırılan sıfat çok terbiyesizce.
Bu şartlarımı nişanşıma söyler, eğer onun için de sıkıntı olmayacaksa devam ederdim. Düğünü bile İzmir deyaptırırdım. Ailesi gelir gelmez o onların sorunu...
Size yaptıkları çok terbiyesizce ve siz bunu sineye çekerseniz şu mesajı vermiş olursunuz;
'' Evet, bana istediğinizi yapabilirsiniz. Ben çok değerli bir kişilik değilim.'''
konu tam olarak boyle abartmamis halim hattacok fazla film izliyosunuz sanirim yada konuyu eksik anlatiyosunuz
olay aslinda bulasik degil gorumcemle yillardir mecburiyetten geciniyorum nisanlimda ablasinin bana karsi hareketlerini goruyor neticedeBir tek ben mi inanmadım yahu.
Bulaşık mevzusu nerelere kadar gelmiş.
Neyse ben gene inanmamaya devam edeyim.
E aileniz o şehirdeyse siz ne diye İzmir e gidesiniz, ne alaka? Çok mantıksız.Ayni sehirde yasiyoruz nisanlimin ailesi ve benim.ailem ayni sehirde benim izmirde akrabalarim yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?