Nişanlım ailesi

O nası kp sana nası oyle konusabılıyo anlam veremedım nası görümceymiş butun aileyı birbirine katmış bi süre uzak dur onlardan
ve en garip olan durum 7 senedir boyle bisey yasamamisken 1 gunde herseyin corba olmasi

İnandırıcı olmayan kısmı nişanlılık kısmı. Söyle sizi istemiş, nişan olmuş gen sizin ilerinizi görmüyorum demesi saçma. Hee ben inandım ama inanılması zor gibi.
Aynen oyle hem isteme oldu hemde ogluyla cok kez ayrildik ve her seferinde babasi arayip ikna etmeye calisti ve simdi yaptigi cok sacma cok

Nişanlınız çok asabi yalnız. Ona da dikkat edin. Hadi masayı sinirlenip itti. Yumruklaşmak nedir? Kendini korumalıydı. Babasına vurmamıştır umarım

Nişanlınız çok asabi yalnız. Ona da dikkat edin. Hadi masayı sinirlenip itti. Yumruklaşmak nedir? Kendini korumalıydı. Babasına vurmamıştır umarım
babasina vurmadi tabiki vurmasa bile yaptigi tabi ki yanlis tepkimizi baska sekilde gosterebilirdik

konu bana tuhaf geldi.....
baba saçma
nişanlı ondan saçma

nişanlıyken böyle çok sık eve girip çıkma olaylarına bende sıcak bakmıyorum
sonra böyle ağızlarına prim veriyorlar

biz eşimle ekimde nikah yaptık, düğünümüz aralıktaydı
ailelerden uzakta aynı şehirde yaşıyoduk
2 ay boyunca aynı eve girdiğimizi söylemedik bile nikahlı halimizle laf söz ederler diye

biraz eski kafalar yapıcak bişi yok

Sen canini sokakta mi buldun. Babasina boyle hareketler yapan yarin seninle evlenince sana neler etmez.
Olayi annene anlat ve annen karar versin .Ask mesk yalan kac kurtar kendini boyle bir aileden. Farkindaysan kucucuk bir olayi ailecek buyutuyorlar . Bu senin yaninda yaptiklari .Sen yokken nasillar Allah bilir.

ters gelen bazı şeyler, oğlanın hatrına kıza söylenmiyor...oğlumun kız arkadaşıda sürekli bize gelirdi, hoşlanmazdım bu durumdan ama söylemezdimde...valla nişanlıda olsa kızlar ağırlığını bilmeli...

olayların kesinlikle öncesi olduğunu düşünüyorum. Sizin bilmediğiniz ya da şaşkın olduğunuz için buraya yansıtmadığınız.

Olan olmuş, en azından nişanlınız sizi ezdirmemiş. Bundan sonra yapacağınız çok basit;

Nişanlınıza evlenseniz bile bir daha o memelekete gitmeyeceğinizi ve ailesi ile muhattap olmayacağınızı kesin bir dille belirtin. Ha ileri de akıllanırlar, gelir özür dilerler orası ayrı o da belki.

Daha bunun düğünü var mesela? Düğün nerede olacak? Bu kadar olaya rağmen orada yapılacak mı düğün ?

İşiniz çok zor.... Ben olsam ne düğün ne başka bir şey için bir daha gitmezdim oraya. Çünkü, size yakıştırılan sıfat çok terbiyesizce.

Bu şartlarımı nişanşıma söyler, eğer onun için de sıkıntı olmayacaksa devam ederdim. Düğünü bile İzmir deyaptırırdım. Ailesi gelir gelmez o onların sorunu...

Size yaptıkları çok terbiyesizce ve siz bunu sineye çekerseniz şu mesajı vermiş olursunuz;

'' Evet, bana istediğinizi yapabilirsiniz. Ben çok değerli bir kişilik değilim.'''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…