Öyleyimdir zira IQ testinden yüksek puanlar almamGerçekten çok zekisin sonradan attığı mesajlardan anlaman art niyetini...bravo.nişanlın senden ayrılmalı zira aklın karisik
Yok olmadınişanlınız normalde öfkesini kontrol edemeyen bir insan mı ?
başka vukuatları da oldu mu daha önce ?
Yükselen burç nasıl öğreniliyor ki? İnternette 2 siteye baktım ikisi de farklı söyledi. Halis kovayım, diğerini merak ettim
Kuzenimin burcu Kovadır ve yükseleni ikizler dir aşırı derece her konuda felsefe yapar. Çok fazla akıllı ve entellektüeldir.
Felsefe sınavlarında hep tam puan alırdı hatta...
Biraz evet delilik varama kendisi ile çok iyi anlaşırım zaten Kova ve İkizler aynı gruptan olduğu için çok iyi anlaşırlar.
Kibledim siziYa hanfendi siz kendinizi ne sanıyorsunuz.kimsiniz de benim eğitimime dil uzatıyorsunuz. Size mi kaldı bu. Kadındaki genişlik size göre modern hayat ama bana göre değil. Sizin eşiniz izin verir mi eski sevgilinizle buluşmaya. Benim vurgulamak istediğim bu. Tekrar söylüyorum ve utanacak bişi de yazmiyorum. Bi erkek nişanlısını eşini vs. Bu kadar serbest bırakmamalı. O kafayı kadın hak etmiş tekrar söylüyorum....... ok......
Yükselen burç nasıl öğreniliyor ki? İnternette 2 siteye baktım ikisi de farklı söyledi. Halis kovayım, diğerini merak ettim
Ben kova, yükselen ikizler olduğu için sordumdu.
Öyle tımarhane filan deyince içim çekildi, özgür deli olmak gibisi yok, ondan.
Ben aşk tazelemedim hanımefendi konuyu tekrar okursanız..bu olayda TEK SUÇLU SENSİN. o zmn nişanlın eski sewgilileryle hergün bi cafede aşk tazelesin sesinz çıkmaz heralde
Özür dilerim çocuklarınızı daha çok dikkate alarak yaşamaya çalışıcam, saygılarşu zamanın insanları ileri görüş,medeni olma adı altında bayagı geniş mideye sahipler
sizin sevgilinizle buluşmak için nişanlınızdan müsade istemeniz aynı bi tuhaflık hadi siz o tuhaflıgı yaptınız ,nişanlınızın buna izin vermesi ayrı bi midesizlik yok anam tahammül edilecek bi tarafınız yok lütfen bukadar ileri !! görüşlü olmayın biz de cocuk büyütüyoruz sag da sol da guzel ınsan örnekleri olmalı benim cocuklarıma ,kendinize acımıyorsanız bizim cocuklarımıza acıyın lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?