Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Yani gerçekten saçma. Gördün de ne oldu; aradan 2 yıl geçse yine merak edip göresin gelecek mi mesela?

Böyle bişeyi talep etmeniz çok yersiz olmuş, hala onu düşünüyor demiştir haklı olarak nişanlın. Eee onu düşündükten sonra, ha görüşmüş, ha görüşmeden düşünerek kafasında büyütmüş mantığıyla olur demiş bence.

Ne yani, aşk yaşadığı bir kadın, seni merak ediyorum dese adama, siz de sorun değil, git gör, karşılıklı merakınızı giderin mi diyeceksin hakkaten? İçine sinerek, çok doğal olduğunu düşünerek?

Son düzenleme:
@herames

Peki kova olup yükseleni ikizlerse? Double kill mi oluyor noluyormuş o zaman?

Kuzenimin burcu Kovadır ve yükseleni ikizler dir aşırı derece her konuda felsefe yapar. Çok fazla akıllı ve entellektüeldir.
Felsefe sınavlarında hep tam puan alırdı hatta...
Biraz evet delilik var ama kendisi ile çok iyi anlaşırım zaten Kova ve İkizler aynı gruptan olduğu için çok iyi anlaşırlar.

Ben kova, yükselen ikizler olduğu için sordumdu.
Öyle tımarhane filan deyince içim çekildi, özgür deli olmak gibisi yok, ondan.

Kendini bir de nişanlının yerine koy da düşün Nişanlın senin durumunda olsaydı eski sevgilisiyle buluşmasına izin verir miydin ? Artık yaşanmış bitmiş bence görüşmemek en iyisi ben nişanlına hak verdim bence eskileri hayatından çıkarmalısın iç görüşme haber alma nolacak ki evlendiğin zaman bu senin evliliğine zarar verebilir ... Bi düşün

Kibledim sizi

Yükselen burç nasıl öğreniliyor ki? İnternette 2 siteye baktım ikisi de farklı söyledi. Halis kovayım, diğerini merak ettim

Doğum saatine göre bakılıyor.
Bilen biri kendi programı ile baksa daha sağlıklı sonuç veriyor.
İnanmazdım pek böyle şeylere, ama sanırım biraz bi şeyleri, etkileri var gerçekten :)

%90 suç sende ne demek eski sevgiliyle buluşmak. Hayatında birisi var nişanlısın. İnsan nişanlısına eski sevgilimle buluşuyum demeye utanır. Yani en azından ben utanırım böyle bişey diyemem. Nişanlın da baştan kabul etmemeliydi. İlişkilerde bu kadar genişlik bana ters.

Özür dilerim çocuklarınızı daha çok dikkate alarak yaşamaya çalışıcam, saygılar

Nisanliniza gelene kadar bence siz hatalisiniz nasıl bir köyü bir sohbet ki budur adamın çektiği mesajları görmeyi isgillendiriyorsunuz insanı. Ayrıca bu eski sevgili ile görüşmek nedir ya ortada yasanmisliklar var resmen ortalığı birbirine katmissiniz

Bence sen hatalısın.

Nişanlından izin aldığından emin isin? Yoksa sen söyledinde bi cevap vermedi mi?

Nişanlanmışsın ve eskiden bi şeyler hissettiğin biriyle buluşmuşsun. Ve nişanlının aramasını görmemişsin. Üstelik böyle bir durumda daha dikkatli olman gerektiğini bildiğin halde.

Ex sevgili seninle buluşmak istemiş, sen koşa koşa gitmişsin. Yarın evliyken çağırsa yine görüşebilirsin.

Üstelik ex in kalkmış seni sorgulamaya kalkmış.

Anlattığın hikayede ben sevgilini haklı buldum. Anladığım kadarıyla sana hayır dememiş buna da pişman olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…