Nişanlım eski sevgilime kafa attı

konu açarken belirttiğiniz ayrılma sebebi ile yukarıda başka bir konuya yazdığınız sebep ne kadar da farklı değil mi ? Kendiniz bile kendinize inanmazken, burada ki insanların size inanmasını beklemek gerçekten komik. Sosyal deney filan yapıyorsanız eğer, o çok övündüğünüz dürüstlüğünüzü bize de gösterin, biz de yardımcı olalım.

Benim gerçek yüzüm ortada zaten bi şey sakladıgım yok. Dogrumu yanlışımı her şeyimi bilir benim nişanlım. Ben görüşme gerekçelerimi saydım size inandırıcı gelmeyebilir hata diyebilirsiniz ama bence hatalı degildi. Sonrasında böyle olacagını bilsem buluşmazdım tabi o ayrı. Ama bu durumu tutup da gizlice eski sevgilimle kaçamak yapıyomuşum boyutuna getirmek çok yanlış. Nerde kaçta oturduguma kadar her şeyden haberi vardı nişanlımın

Aldatma potansiyelini şıp diye tanidiysaniz bu duruma yabanci degilsiniz demektir....
Nisanlimdan izin aldigima gore gizli kapakli seylerle isim olmaz burdan anlayabilirsiniz karakterimi.

Valla tek eski sevgilim olabildigini dusunmeniz de ilginc.

gizlice değil zaten
göz göre göre yapmışsınız
izin alarak aldatmak gibi iliskilerde yeni bir kavram yaratmissiniz

Eski sevgilinin olaydan sonra attığı mesaj niyetini gösteriyor zaten hiç hoş değil amacı aranızı bozmakmış sen de tuzağa düşmüşsün çok fena ortalığı karıştırdı şimdi kenarda mutlulukla izler artık seni sevdiğinden mi başka birşeyden mi bilemem.Senin görüşmek istemen hata çok merak ediyorsa faceden sorsaymış madem ne öyle cafede buluşmak filan.Nişanlın da boş bulunup izin vermiş herhalde sonradan olay çıkardığına göre.Evlendiğinizde bu olay ısıtılıp ısıtılıp önüne getirilebilir haberin olsun.Durduk yerde başına iş almışsın üzücü.

sizin mantığınızdaki bir kadının nişanlıdan izin istediği pek aklıma yatmadı..
tam olarak eski sevgilinizle buluşmak isteğinizi nasıl söylediniz nişanlıya . bence burası önemli çünkü kafe basıp olay çıkaran adamın baştan bu olaya tepki göstermesi gerekirdi..

Şu an biraz daha sakin kafayla düşünebiliyorum. Yani baştan aşağı saçmalık şu yaşadıklarım. Uyuyup uyanıyım nişanlımı arıcam halledicez inşallah. O izin verince bana da yanlış bir şey yokmul gibi geldi ki zaten yanlış bir şey yoktu asla. Aman neyse bir daha görüşmem hatta telefonlarını bile açmam eski sevgilimin nişanlımdan önemli mi sanki

Aldatma potansiyelini şıp diye tanidiysaniz bu duruma yabanci degilsiniz demektir....
Nisanlimdan izin aldigima gore gizli kapakli seylerle isim olmaz burdan anlayabilirsiniz karakterimi.

Ben ugrasip eski konulara bakmadim, ama yukarda arkadas eski yazdigini paylasmis. Nedense, hep sevgililerini veya senden hoslanan cocuklari, birbirine düsürmüssün, hep bi kiskanclik yaratmissin? Istemedikten sonra, seni kimse tesadüffen görmez. Sevgilin, eski sevgiliden gelen mesajlari tesadüffen görmez. Ve bu konuda, yine eski sevgili muhabbeti var. Bunlar hep, sen istedigin icin oluyor. Nisanlindan izin almanin TEK sebebi, onun verecegi tepkigi görme istedigindir. Kabul edicek mi? Yoksa kizacak mi? Valla senden korkulur.

Valla tek sevgiliniz olduğu düşünmedik ama yazdığınızdan dolayı sanırım tek nişanlınız olduğunu düşünmüştük bir an kusura bakma
Aynen. Ömrüm boyunca da tek o olacak inşallah Allah'ım ayırmasın

Size de anlattıgım gibi

İstemedikten sonra kimsenin beni tesadüfen görmeyecegini düşünmüşsünüz ama fotografımı gördünüz mü

Valla sanıyorum bir ben eski sevgiliden arkadaş olabilir yorumu yapmışım belki de çevremde çok örnekler olduğu içindir.
Neden herkes tuhaf karşıladı anlamış değilim.

Konu sahibinin geçmiş konularını bilmiyorum, hiç okumadım ama gerçekten kafanızda bir art niyetle gittiyseniz o zaman yanlış yolda olduğunuzu bilin.

Mideler konya ovası.
Ayrıca ayşe sende sürekli bi "ben vazgeçilmezim, bulunmaz hint kumaşıyım" havası var.
Hani eski sevgiline karşı bi sindirilememişlik de söz konusu. Yok sen evlilik yüzüğünü takarken, nişanlınla salına salına yürürken onun kalbinin parçalandığını hissediyormuşsun vs vs.
Bi gözün nişanlında bi gözün eski sevgilini analizdeymiş.
Cidden tuhaf birisin. Evlenirsen popülerliğin azalacak iyi düşün.

Valla kusura bakmayın ama sizi çok geniş gördüm. Nişanlı değilim, 1.5 senelik erkek arkadaşım var. Bundan önce erkek arkadaşlarım da oldu. Ne kadar kavgasız gürültüsüz iyi ayrılmış olsak da hepsi bende engellidir. Numaraları, sosyal medya hesapları. Hayatımda bir erkek varsa başkasının bana ulaşabilir olmasını kendime yakıştırmam açıkçası. Ha oldu da bir yerden buldu yazdı diyelim, buluşmayı geç o yazdığına cevap bile vermem. Neden durduk yere huzurumu kaçırayım ki cevap vererek, bana başka arkadaş mı yok da eski sevgilimle arkadaş olacak noktaya geldim ? En büyük hata sizde kusura bakmayın. Eski sevgiliniz yazdığı anda basacaktınız engeli. Yok çok merak ediyordum ne yaptığını diyorsanız da asla buluşmayacaktınız. Sevgilinizin kafa atması hoş değil tabi ki, izin vermesi de bana göre saçma. Ben olsam o yüzüğü size verirdim, istediğin gibi eski erkek arkadaşlarınla arkadaş olabilirsin hayatında mutluluklar der çeker giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…