Ben eski sevgilimle kotu ayrilmistim. Hirsimi alamiyordum. 2 sene sonra tekrar konusmaya basladik, gorustuk. Ne cikiyorduk, ne de benden vazgeciyordu. Sonra tam o sira baskasina asik oldum. Birdenbire ondan vazgectim, telefonlarina cikmadim. Defalarca ararken yine bir gun "ben ....'ya asigim, bir daha karsima cikma" dedim. Sitem dolu msjlar, bahanelerle aramalar... Sonra sevgilim gordu aradigini, gizlice numarasini alip tehdit etmis bir daha arama diye. Boyle olmasini istemezdim, ama bu tahminimden guzel bir intikam oldu resmen. Ayni okuldayken simdi nisanlim olan sevgilim bana evlenme teklif ettiginde yuzugum gozune gire gire nisanlimla sarmas dolastik hep. Asla o gorsun diye yapmadim, hep tesaduf gordu mutlulugumu. Kalbinin parcalandigini hissederdim bakislarindan. Cunku o kimseyle mutlu olamadi benden sonra, hep ayni ortamda oldugumuz icin biliyorum. Hala da yalniz. Ilahi adalet yerini bulmus mudur bilemem.
Benim gerçek yüzüm ortada zaten bi şey sakladıgım yok. Dogrumu yanlışımı her şeyimi bilir benim nişanlım. Ben görüşme gerekçelerimi saydım size inandırıcı gelmeyebilir hata diyebilirsiniz ama bence hatalı degildi. Sonrasında böyle olacagını bilsem buluşmazdım tabi o ayrı. Ama bu durumu tutup da gizlice eski sevgilimle kaçamak yapıyomuşum boyutuna getirmek çok yanlış. Nerde kaçta oturduguma kadar her şeyden haberi vardı nişanlımınBenim nişanlım bana dese eski sevgilimle görüşecegim
yüzüğü eline verirdim
moderniz diye bu kadar da geniş değiliz
bu olay bugün olmasa evli olsanız siz yine gider o adamla gorusurdunuz öyle bir tavrınız var
siz onun gerçek yüzünü şiddete meyilli olduğunu gormussunuz inşallah o da sizin gerçek yüzünüzü görür
Aldatma potansiyelini şıp diye tanidiysaniz bu duruma yabanci degilsiniz demektir....Herkes zaten duruma olumsuz yorum yapmis, bende katiliyorum.
Nisanlin cool adam numarasi yapip, nolcak canim tabii ki görüs demis, sonra biraz düsündükten sonra, aslinda cool olmadigini fark etmis ve patlama olmus. Kafa atmasi tabii ki hata.
Eski sevgilinde baya bi cakal. Onun arkadasca bulusmadigini cok iyi biliyorsun sen de. Yoksa altdan altdan "Bak! Bununla mi evleneceksin" diye, sana ayrilman icin gaz vermezdi.
Ama neticede, en fazla hata sende. Zaten eski asklar böyle baslar. Baslarda kilif bulursun "Sadece arkadasca bulustuk", tekrar ve tekrar bulusursun ve durum "Anlamadim, ona karsi tekrar duygurlarim olustu" olur. Yada gercekten arkadasca diyelim, bu sefer nisanlin "Sen bulusuyorsan, bende yaparim" dese, kabul edicekmisin? Tabii ki hayir. Böyle davranislar bir iliskiyi icten ice cürütür.
Dogruyu söyleyim: Ben nisanlin olsam, seninle evliligi kesinlikle düsünmezdim. Aldatma potansiyeli görüyorum sende.
Valla tek eski sevgilim olabildigini dusunmeniz de ilginc.konu açarken belirttiğiniz ayrılma sebebi ile yukarıda başka bir konuya yazdığınız sebep ne kadar da farklı değil mi ? Kendiniz bile kendinize inanmazken, burada ki insanların size inanmasını beklemek gerçekten komik. Sosyal deney filan yapıyorsanız eğer, o çok övündüğünüz dürüstlüğünüzü bize de gösterin, biz de yardımcı olalım.
Ne anladıysan oBen mi yanlış anladım yoksa IQ testinden yüksek puan almadığın için çok zeki olduğunu mu ifade etmeye çalıştın.
Benim gerçek yüzüm ortada zaten bi şey sakladıgım yok. Dogrumu yanlışımı her şeyimi bilir benim nişanlım. Ben görüşme gerekçelerimi saydım size inandırıcı gelmeyebilir hata diyebilirsiniz ama bence hatalı degildi. Sonrasında böyle olacagını bilsem buluşmazdım tabi o ayrı. Ama bu durumu tutup da gizlice eski sevgilimle kaçamak yapıyomuşum boyutuna getirmek çok yanlış. Nerde kaçta oturduguma kadar her şeyden haberi vardı nişanlımın
Valla tek eski sevgilim olabildigini dusunmeniz de ilginc.
Şu an biraz daha sakin kafayla düşünebiliyorum. Yani baştan aşağı saçmalık şu yaşadıklarım. Uyuyup uyanıyım nişanlımı arıcam halledicez inşallah. O izin verince bana da yanlış bir şey yokmul gibi geldi ki zaten yanlış bir şey yoktu asla. Aman neyse bir daha görüşmem hatta telefonlarını bile açmam eski sevgilimin nişanlımdan önemli mi sankiSiz nişanlınizi isgillendirmeseydiniz hiçbiri yasanmazdi bence. Güven verme meselesi de böyle birşey o çok merak ettiginiz eski erkek arkadasinizla bulustugunuz zaman nişanlım arar mesaj atar vs diye gözünüz telefonda olmalıydı ayrıca eski erkek arkadaşınıza da bravo tam da istediği şeyi elde ediyor nişanlınizi size kötü gösterecek şüphe ettirecek sonunda ayıracak aferin size biraz dikkatli olun bence çünkü bit pazarına nur yagmaz eskiden de bir halt olmaz
Aldatma potansiyelini şıp diye tanidiysaniz bu duruma yabanci degilsiniz demektir....
Nisanlimdan izin aldigima gore gizli kapakli seylerle isim olmaz burdan anlayabilirsiniz karakterimi.
Aynen. Ömrüm boyunca da tek o olacak inşallah Allah'ım ayırmasınValla tek sevgiliniz olduğu düşünmedik ama yazdığınızdan dolayı sanırım tek nişanlınız olduğunu düşünmüştük bir an kusura bakma
Size de anlattıgım gibisizin mantığınızdaki bir kadının nişanlıdan izin istediği pek aklıma yatmadı..
tam olarak eski sevgilinizle buluşmak isteğinizi nasıl söylediniz nişanlıya . bence burası önemli çünkü kafe basıp olay çıkaran adamın baştan bu olaya tepki göstermesi gerekirdi..
İstemedikten sonra kimsenin beni tesadüfen görmeyecegini düşünmüşsünüz ama fotografımı gördünüz müBen ugrasip eski konulara bakmadim, ama yukarda arkadas eski yazdigini paylasmis. Nedense, hep sevgililerini veya senden hoslanan cocuklari, birbirine düsürmüssün, hep bi kiskanclik yaratmissin? Istemedikten sonra, seni kimse tesadüffen görmez. Sevgilin, eski sevgiliden gelen mesajlari tesadüffen görmez. Ve bu konuda, yine eski sevgili muhabbeti var. Bunlar hep, sen istedigin icin oluyor. Nisanlindan izin almanin TEK sebebi, onun verecegi tepkigi görme istedigindir. Kabul edicek mi? Yoksa kizacak mi? Valla senden korkulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?