Hakikaten öyle çok lanet bir yıl. Ama 2015 sonlarında zaten astrologlar böyle olacağını söylemişlerdi. Ben güya olaylar içine kendimi atmayacaktım ama buna rağmen olaylar içinde buldum kendimi.
Bir bitse de geçsek 2017 ye. Ben inanıyorum ki güzel günler gelecek.
Bu arada 2009 dan bu yana ben kötü süreçler geçiriyorum ikizler burcuyum yükselenim de aslan. Güya 2019 a kadar sürecekmiş şu zor süreç benim için yani 2 yılım daha var güzel günler ve huzurlu olmaya
O yüzden mi gelip kafa attıharbi ben eski sevgilimle görüsücem diye nasıl dediniz
Benim de 2015 felaket geçti ilaç tedavisi filan kafayı yemek üzereydim 2016 da güzel bişey olmadı hayatım da ama kötü bişeyde olmadı eski sevgiliyi unutuk acısı geçti derkene burcuna göre yorumcusu benim tüm keyfimi kaçırdı sen daha dur senin en kötü zamanların başlamadı gibi bir yazısı vardı takip etmeyi filan bıraktım vallahi sonuçta geleceği Allahtan başka kimse bilemez ama insan zaten sorun yaşarken bunları okumak enerjiyi düşürüyor bilmiyorum 2017 iyi olacakmı Allahın takdiri artık herşey ondan kabullenmekten başka çare yok sanırım kova burcu olmaktan hiç memnun değilim bu arada tuhaf tuhaf düşünen değişik bir insanım ve bana bir faydası olduğunu görmedim keşke herkes gibi olabilsem
Benim astrolog danışmanım var belki tanıyorsunuzdur TV ye sürekli çıkan hatun adı "N" ile başlayan.
Tımarhaneye meyimli olan burçlar ikizler ve kova larmış. Hatun bunun üzerine tez yapmış amerika da.
Nedeni ise aşırı entelektüel/akıllı/zeki olduğumuz için miş.
Ben ikizlerim ama her ne kadar çok acı çeksemde burcumu ve kendimi seviyorum.
Bu arada astroloji geleceği görme sanatı değildir astroloji size gelecekte ne gibi etkiler içerisinde kendinizi hissedebileceğinizden sizi haberdar eden sanat dır.
Ben inanıyorum valla
Zeki olmak istemiyorum vallahi insan herşeyin sonunun sonunu merak ederken bulurmu kendini ? bir bıraksam kafayı yerim evet ama böle yaşamakta çok zor yoruluyorum kendimden geleceği görme sanatı değil diyorsunuz ama bence öyle kovalar için kötü dönem 2018 de başlıyor sözünden benim başka bir şey anlamam mümkün değil ha tüm kovaları kapsarmı o ayrı mesele ama bu iddialı bir laftır bana göre sonumuz tımarhaneyse hiç kasmayalım yane
özelden yazıyorumBunu size kim söyledi ? o kişi ye soru sormak isterim açıkcası
Ben zaten her an kendimi Bakırköy de bulabilirim
Benim astrolog danışmanım var belki tanıyorsunuzdur TV ye sürekli çıkan hatun adı "N" ile başlayan.
Tımarhaneye meyimli olan burçlar ikizler ve kova larmış. Hatun bunun üzerine tez yapmış amerika da.
Nedeni ise aşırı entelektüel/akıllı/zeki olduğumuz için miş.
Ben ikizlerim ama her ne kadar çok acı çeksemde burcumu ve kendimi seviyorum.
Bu arada astroloji geleceği görme sanatı değildir astroloji size gelecekte ne gibi etkiler içerisinde kendinizi hissedebileceğinizden sizi haberdar eden sanat dır.
Ben inanıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?