Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Benim nişanlım bırak eski sevgilisiyle buluşmayı, face den merak edip fotoğrafına baksa gözümden düşer.
Kaldı ki gidip buluşmak için benim görüşümü sorucak ben de müsaade edicem?
Sorması bile yeterli ondan soğumam için.
Bana göre çok net bi çizgi, eskiyi merak ediyorsan duygusal olarak tamamen kopulmamış demektir ki bu da hayatındaki kişiye saygısızlıktır. 7 yıllık ilişkim tek bir günde bitti 1 yıl içerisinde de evlendim, napıyo ne ediyo umurumda bile değil. Asla da eşimle hayatımızda 1 dk lık alan işgal edemez, izin vermem.
Bu benim fikrim.
Adamcağız gene tevazu göstermiş başta ama yazık gereksiz ortamlara maruz kalmış.

Benim de 2015 felaket geçti ilaç tedavisi filan kafayı yemek üzereydim 2016 da güzel bişey olmadı hayatım da ama kötü bişeyde olmadı eski sevgiliyi unutuk acısı geçti derkene burcuna göre yorumcusu benim tüm keyfimi kaçırdı sen daha dur senin en kötü zamanların başlamadı gibi bir yazısı vardı takip etmeyi filan bıraktım vallahi sonuçta geleceği Allahtan başka kimse bilemez ama insan zaten sorun yaşarken bunları okumak enerjiyi düşürüyor bilmiyorum 2017 iyi olacakmı Allahın takdiri artık herşey ondan kabullenmekten başka çare yok sanırım kova burcu olmaktan hiç memnun değilim bu arada tuhaf tuhaf düşünen değişik bir insanım ve bana bir faydası olduğunu görmedim keşke herkes gibi olabilsem

nişanlı iken gidip eski sevgiliyle buluşmak, hata yapmışsın canım hiç bir erkek bunu kabul etmez.eski sevgilin netice de yaşanmışlıklarınız var ve bunu nişanlının gözüne sokmak olmuş yaptıgınız. Nişanlınıza küsmeyin tgam tersi gidip görüştüğünüz için gidip özür dileyin cok ayıp etmişsiniz.O da kaba şiddete başvurmuşyani hata başka bir hatayla son bulmuş.

Valla sevgilim eski sevgilisiyle görüşmek istediğini söylese kıyametler koparırım. Hadi bi şekilde ikna etti beni diyelim görüştü. Ama onunlayken mesajlarıma cevap vermese telefonumu açmasa ben de çıldırırdım herhalde oldukları mekana giderdim. Kafa atmazdım tabi ama kolundan tutar çekip götürürdüm. Ben sevgilinizi haklı buldum ama keşke en baştan müsaade etmeseydi böyle bir şeye

valla eşime böyle bişeyi ima dahi edemem adam direk godoş mu yazıyor lan benim alnımda diye kapı dışarı eder beni..

sizin buluşmak istemeniz de nişanlınızın buluş demesi de genişlikten başka bişey değil bence.
madem bitmiş gitmiş ee neyini merak edip buluşmaya gidiyorsun sanane senin artık başka hayatın var nedir yani bu kadar merak ettiğin..

adamın kafa atması bu olaydaki en normal şey.. he izin verip sonra kafa atması da anlamsız ama zaten olay saçmalıklarla dolu.

Benim astrolog danışmanım var belki tanıyorsunuzdur TV ye sürekli çıkan hatun adı "N" ile başlayan.

Tımarhaneye meyimli olan burçlar ikizler ve kova larmış. Hatun bunun üzerine tez yapmış amerika da.

Nedeni ise aşırı entelektüel/akıllı/zeki olduğumuz için miş.

Ben ikizlerim ama her ne kadar çok acı çeksemde burcumu ve kendimi seviyorum.

Bu arada astroloji geleceği görme sanatı değildir astroloji size gelecekte ne gibi etkiler içerisinde kendinizi hissedebileceğinizden sizi haberdar eden sanat dır.

Ben inanıyorum valla

Zeki olmak istemiyorum vallahi insan herşeyin sonunun sonunu merak ederken bulurmu kendini ? bir bıraksam kafayı yerim evet ama böle yaşamakta çok zor yoruluyorum kendimden geleceği görme sanatı değil diyorsunuz ama bence öyle kovalar için kötü dönem 2018 de başlıyor sözünden benim başka bir şey anlamam mümkün değil ha tüm kovaları kapsarmı o ayrı mesele ama bu iddialı bir laftır bana göre sonumuz tımarhaneyse hiç kasmayalım yane

aboooooowww!! bir yaşıma daha girdim.
vallahi pek genişmişsiniz, nişanlınız kafa atmasına rağmen geniş yani. eski sevgili ne be.
konu baştan sona saçma yani. bir insan eski sevgilisiyle neden buluşur ki?? hiç normal gelmedi bana.

Olay baştan aşagi yanlis.Nisanlanmissin.ne gerek var .Nisanlin eski sevgilinle bulussa neler hissederdin?
Şiddeti desteklemiyorum ama empati yapmayi cok severim.Nisanlinin yerinde olsam uzun uzun gorussen.sen cafelerde telefonlarimi diymasan ben de aynisini yapardim bir dahanda senin yuzune bakmazdim

Bunu size kim söyledi ? o kişi ye soru sormak isterim açıkcası
Ben zaten her an kendimi Bakırköy de bulabilirim

Eski sevgiliyle buluşmak dünyadaki en gereksiz eylemlerden biri bence.

Siz görüşme isteğinizi ve sebeplerinizi nişanlınıza anlatırken onun beyni akmış bence. Adam anlayamadan tamam demiş. Sonra jeton düşünce çakmış kafayı.

Bundan sonra ilişkinizi toparlayabilir misiniz bilmiyorum. Çünkü şüphe sokmuşsunuz içine. Ve şüphe insanı birden değil ufak ufak yer bitirir.

Benim nişanlım bana dese eski sevgilimle görüşecegim
yüzüğü eline verirdim
moderniz diye bu kadar da geniş değiliz
bu olay bugün olmasa evli olsanız siz yine gider o adamla gorusurdunuz öyle bir tavrınız var
siz onun gerçek yüzünü şiddete meyilli olduğunu gormussunuz inşallah o da sizin gerçek yüzünüzü görür

Siz eski sevgili ile "düzeyli arkadaşlığı" çağdaşlık olarak görüyorsunuz ve sanırım bunu da nişanlınıza empoze ettiniz. Bundan dolayı nişanlınız görüşmenize izin verdi ama içten içe de bu durumla savaşmak zorunda kaldı, dışa vurumu ise o kafa atışı ile son buldu.
Bizlere fikrimizi sorduğunuzdan fikrimi şöyle beliteyim; Nişanlınızı kendi olamayacak şekilde bastırmayın. Bu olay onun için çok fazla gelmiş ve taşmış. Bu bana şunu düşündürtüyor, acaba daha son noktaya gelmediği ama sizin görüşleriniz yüzünden bastırdığı neler var?
Ayrıca yazınızı okurken kafa attı yazdığınız noktada bu kadar mı diyesim geldi. Bana kalırsa eski sevgili ile buluşmak kabul edilemez. Ne demek eskiden öptüğü, arzuladığı, elini tuttuğu, aşk sözleri söylediği kişi ile teke tek bir buluşma! İnsan artık hiç birşey hissetmiyorum dese dahi, aklına gelir eski yaşanmışlıklar ve o kadar yakınken olan mesafe. Eski erkek arkadaşınız resmen sizi yoklamış ve siz de hayatınızdaki kişiyi yok sayıp onunla buluşmuşsunuz. Bir de utanmadan sen bu adamla mı evleneceksin diyor terbiyesiz (buna da siz izin vermişsiniz yoksa bu mesajı size en baştan "yazamamalıydı"). Siz de hala nişanlıma kızgınım diyorsunuz! Bu bana kalırsa büyük pişkinlik. Bari pişmanlık duyun nişanlınızı bu duruma düşürdüğünüz için bir de kendinizde kızma hakkı buluyorsunuz!
Ben de çok modern bir aileden geldim. Ailem sevgili gibi konulara takılmaz ve her zaman arkamızda durur hata bile yapsak. Diyeceğim o ki, bunun çağdaşlıkla, modernlikle de alakası yok. Kişinin karşısındaki kişiye verdiği değerle alakalı. Ben nişanlımı bu duruma düşürsem bırakın kızmayı içim acır onu nasıl bu duruma düşürebildim diye!
Bu arada sizi destekle(-me)yen kişi sayısını da görüyorsunuz sanırım "aynaya bakma zamanı" !

@herames

Peki kova olup yükseleni ikizlerse? Double kill mi oluyor noluyormuş o zaman?

Herkes zaten duruma olumsuz yorum yapmis, bende katiliyorum.

Nisanlin cool adam numarasi yapip, nolcak canim tabii ki görüs demis, sonra biraz düsündükten sonra, aslinda cool olmadigini fark etmis ve patlama olmus. Kafa atmasi tabii ki hata.

Eski sevgilinde baya bi cakal. Onun arkadasca bulusmadigini cok iyi biliyorsun sen de. Yoksa altdan altdan "Bak! Bununla mi evleneceksin" diye, sana ayrilman icin gaz vermezdi.

Ama neticede, en fazla hata sende. Zaten eski asklar böyle baslar. Baslarda kilif bulursun "Sadece arkadasca bulustuk", tekrar ve tekrar bulusursun ve durum "Anlamadim, ona karsi tekrar duygurlarim olustu" olur. Yada gercekten arkadasca diyelim, bu sefer nisanlin "Sen bulusuyorsan, bende yaparim" dese, kabul edicekmisin? Tabii ki hayir. Böyle davranislar bir iliskiyi icten ice cürütür.

Dogruyu söyleyim: Ben nisanlin olsam, seninle evliligi kesinlikle düsünmezdim. Aldatma potansiyeli görüyorum sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…