Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Hafta ya bitecek diye biliyorum.

Bu haftasonu ilişkiler anlamında tehlikeli haftasonlarından bir tanesi, dikkat edin.

Pazar günü ise, hayalkırıklıkları, sıkıntı ve sorunlara karşı dikkatli olun.

Zaten bu 2016 sürekli sorunlu bitmedi şu uğursuz günler bu haftasonu evden bile çıkmam valla gerçi ben kova burcuyum benim kötü dönemim 2018 de başlıycakmış astroloji öle dio biraz daha zamanım var keyfini çıkarayım sonra da ölürüm heralde :)

Çok merak ediyorsan sadece msjlasmayla merakını giderirdim sen nişanlısın illa ki görüşmeye gerek yoktu nişanlının izin vermesi seni kıramamak ama haklı olarak sinirlenmiştir de adam eski sevgilin araya girince arada kaynamış o bence o sinirle başası da girse ona da kafa atabilirdi sen alttan al bence konuş

şu zamanın insanları ileri görüş,medeni olma adı altında bayagı geniş mideye sahipler
sizin sevgilinizle buluşmak için nişanlınızdan müsade istemeniz aynı bi tuhaflık hadi siz o tuhaflıgı yaptınız ,nişanlınızın buna izin vermesi ayrı bi midesizlik yok anam tahammül edilecek bi tarafınız yok lütfen bukadar ileri !! görüşlü olmayın biz de cocuk büyütüyoruz sag da sol da guzel ınsan örnekleri olmalı benim cocuklarıma ,kendinize acımıyorsanız bizim cocuklarımıza acıyın lutfen.

Hakikaten öyle çok lanet bir yıl. Ama 2015 sonlarında zaten astrologlar böyle olacağını söylemişlerdi. Ben güya olaylar içine kendimi atmayacaktım ama buna rağmen olaylar içinde buldum kendimi.

Bir bitse de geçsek 2017 ye. Ben inanıyorum ki güzel günler gelecek.

Bu arada 2009 dan bu yana ben kötü süreçler geçiriyorum ikizler burcuyum yükselenim de aslan. Güya 2019 a kadar sürecekmiş şu zor süreç benim için yani 2 yılım daha var güzel günler ve huzurlu olmaya

benim nişanlım olacak ve bana eski sevgilisiyle buluşmak
istiyeceğini söyleyecek aman allahım valla bende ona böyle
birşey söylemeyi cesaret edemezdim hemde erkek taraf olarak
büyük bir davranış yanii.seni kırmamak yada kaybetmemk adına böyle birşeye
evet demiş olabilir ve sende telefonlarına cevap vermeyince haklı olarak
sinirlenmiş..bana göre nişanlın haklı kavga edip dövmesi asla değil tabiki.
sinirlenmekte haklı hatalı olan kusura bakma sensin.

Kıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta
senin içn btmiş karşı taraf içn bttiğni nerden biliyorsun. bnce nişanlından özür dile hatamı anladım de ve bida böyle saçma sapan şeylere kalkışma. eski sewgilnlede msjlaşmayı bitir. sağlıklı ewlilik istiyorsan tabii yoksa hazrlıklı ol ewleneceğn adamın ewlendikten snra eski sewgilsyle buluşmak içn hep bi bahanesi olcak haklı olarak.

Yahu sözde herkes şiddeti kınıyor ama ; acayip bir pozitif cinsiyet ayrımcılığı var .

Kadın nişanlımı eski sevgilisi ile kafede gördüm , bir de adama tokat attım dese ...ohhh eline sağlık ; adam kafa atınca yuh ayı !

Ha bana göre de ne kafası ?

Git görüş demişsin . Git görüş denir mi la ? Git görüş diyip kafa mı atılır ?

Bak bi kafa attın , eski sevgili depara kalktı , ooo bu adam mı seni seven adam ? sen ayrıl bundan bak ben varım pozlarında.

Neyse , konu sahibi ... eski sevgililer öldü mü kaldı mı ? evlendi mi ? evlendiyse bana benzeyen biri ile mi ? a ha yoksa kızına benim adımı mı koydu ? falan filan gibi meraklar yeni ilişkileri zedeler . Gerek yok yahu . Yaşanmışlıkların hatırına gibi klişe bir söz uydurulmuş , palavra o söz , ardından gitmeyin .

Ne gerek var? Nişanlanmışsın, biriyle yeni bir ilişkiye başlamışsın. O teklif etmiş olsa bile Eski sevgiliyi merak edip, nişanlına söylemek nedir?
'ben nişanlıyım, bunları da söylemedin farz ediyorum. ' deyip, hiç nişanlına söylemeden kapatabilirdin konuyu..

Bu arada nişanlın belki kibarlığından ses çıkarmamış ama, tipik bir Türk erkeği olarak, Her ne kadar kendi izin vermiş de olsa, Rahatsızlığını böyle belli etmiş..

Türk Toplumunun yazılı olmayan sağlam kurallarından biridir ;
Nişanlandıysan ya da evlendiysen eski eskide kalmıştır..
Arada aklından geçer belki o ayrı ama tutup da 'acaba napıyor ya' diye buluşma lüksün yoktur!!!!...

onun içinde bittiği falan yok ya burada baktı gördü tepkileri günah çıkarıyor şımarıklıkla bir de nişanlımı aramıyorum kızgınım diyo böyle kadınlar evleniyo ya pes

Eski sevgiliyle görüşmek nedir, bu kadar medeni olmayın ya... Eski eş olur arada çocuk vardır mecburen görüşülürde eski sevgili ne alaka.

Nisanlin iyi yapmis.. Eski sevgilininde hala konusmasina izin mi veriyorsun. Nisanlin yerine ben olsam sen bulusucan dedigin an kiyameti koparirdim

Dertleri bana da hiç inandırıcı gelmiyor, hep absürd uç konular

bu ne genişlik yahu?
nişanlı kadının eski sevgilisiyle kafe köşelerinde ne işi var?
sana tamam dendi diye illa gitmen mi gerek belki adam denedi seni?
ben olsam nişanı atarım bidaha da yüzüne bakmam senin.
ne diye merak ediyosun eski sevgilini amacın ne senin?
bi de milleti birbirine düşürmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…