Hafta ya bitecek diye biliyorum.
Bu haftasonu ilişkiler anlamında tehlikeli haftasonlarından bir tanesi, dikkat edin.
Pazar günü ise, hayalkırıklıkları, sıkıntı ve sorunlara karşı dikkatli olun.
O neydi gızz-p0hy765w4
Zaten bu 2016 sürekli sorunlu bitmedi şu uğursuz günler bu haftasonu evden bile çıkmam valla gerçi ben kova burcuyum benim kötü dönemim 2018 de başlıycakmış astroloji öle dio biraz daha zamanım var keyfini çıkarayım sonra da ölürüm heralde :)
senin içn btmiş karşı taraf içn bttiğni nerden biliyorsun. bnce nişanlından özür dile hatamı anladım de ve bida böyle saçma sapan şeylere kalkışma. eski sewgilnlede msjlaşmayı bitir. sağlıklı ewlilik istiyorsan tabii yoksa hazrlıklı ol ewleneceğn adamın ewlendikten snra eski sewgilsyle buluşmak içn hep bi bahanesi olcakKıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta
Ne alaka genişlik yahu ben ne diyorum sen ne diyorsun daha söylediğimi anlamamışsın. Neyse hadi tükkanın önünü kapama.[/QUOT
Hahahhaaaa.....
onun içinde bittiği falan yok ya burada baktı gördü tepkileri günah çıkarıyor şımarıklıkla bir de nişanlımı aramıyorum kızgınım diyo böyle kadınlar evleniyo ya pessenin içn btmiş karşı taraf içn bttiğni nerden biliyorsun. bnce nişanlından özür dile hatamı anladım de ve bida böyle saçma sapan şeylere kalkışma. eski sewgilnlede msjlaşmayı bitir. sağlıklı ewlilik istiyorsan tabii yoksa hazrlıklı ol ewleneceğn adamın ewlendikten snra eski sewgilsyle buluşmak içn hep bi bahanesi olcakhaklı olarak.
Dertleri bana da hiç inandırıcı gelmiyor, hep absürd uç konularBu hikayeleri kafandan mı uyduruyorsun bilmiyorum ama vallahi çok ilginç...
Şimdi senin eski sevgilin senin faceden sana ulaşıyor resimlerinizi gördüğü ve senin nişanlı olduğunu bildiği halde sana yinede mesaj atıyor.
Bu tam bir saygısızlık. Yaşanmış bitmiş gitmiş olay neyi kurcalıyor?? Derdi ne??
Gittin konuştun da öğrenebildinmi derdini bari o hengamede??
Nişanlına gelelim bu adam nasıl bi değişik ki önce tamam git diyor (hemde eski sevgilinle buluşmaya) sonrada çıldırıyor ortalığı dağıtıyor. Madem çıldıracak neden git buluş diyor yada bu nasıl bir rahatlık ki seni tek yolluyor.
Bu arada kendimi düşündümde nişanlıma böyle bir teklifle gitsem bırak tamam demeyi herhalde bir daha yüzüme bile bakmazdı. Herkesin fıtratı bir değil gerçi.
İnsandan insana, Adamdan adama değişir bu mevzu.
Gün geçmiyorkiAysenaz93 yeni bir dertle daha aramıza katılmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?