Yükselen burç nasıl öğreniliyor ki? İnternette 2 siteye baktım ikisi de farklı söyledi. Halis kovayım, diğerini merak ettim
Saatine göre
Bence nişanlısı konu sahibine kinayeli bir şekilde demiştir buluş sıkıntı yok diye. Nasılsa böyle bişey yapmaz diye kabul ettiğini düşünüyorum. Gelip kafa atacak kapasitesi olan bir adam nişanlısını eski sevgilisiyle hasret gidersin diye kafeye yollamaz.Olayda sizin eski sevgilinizi merak edip görüşmek istemeniz bir ilginç, nişanlınızın buna evet demesi bir başka ilginç, nişanlınızın daha sonra gelip kafayı geçirmiş olması ise daha başka bir ilginç.
Ben mi yanlış anladım yoksa IQ testinden yüksek puan almadığın için çok zeki olduğunu mu ifade etmeye çalıştın.Öyleyimdir zira IQ testinden yüksek puanlar almam
Nasi kafa atmasi normal ya izin vermeseydi o zaman. Sakin olmaya calisiyorum nisanlima haksizlik ettim diye tam uzulucem kafede insanlarin bakislari geliyor aklima yine deliriyorum. Hayatimda bu kadar rezil olmamistim. O kadar kiskandiysa beni alip baska sekilde goturebilirdi uzaklastirabilirdi ortamdanvalla eşime böyle bişeyi ima dahi edemem adam direk godoş mu yazıyor lan benim alnımda diye kapı dışarı eder beni..
sizin buluşmak istemeniz de nişanlınızın buluş demesi de genişlikten başka bişey değil bence.
madem bitmiş gitmiş ee neyini merak edip buluşmaya gidiyorsun sanane senin artık başka hayatın var nedir yani bu kadar merak ettiğin..
adamın kafa atması bu olaydaki en normal şey.. he izin verip sonra kafa atması da anlamsız ama zaten olay saçmalıklarla dolu.
Siz bu adı çıkma olaylarına hakimsiniz galibaNişanlın adamsa seni bırakır gevşekliğe bak, nişanlısın cafelerde eski sevgiliyle buluşma adam anlamış senin niyetini de öyle kabul edip basmaya gelmiş.
Seninle evlenmesin adı çıkar adamın.
valla benm nişanlım karşısında alnım ak. Benden namuslusunu bulursa tutsun kolundan çıkarsın karşımaonun içinde bittiği falan yok ya burada baktı gördü tepkileri günah çıkarıyor şımarıklıkla bir de nişanlımı aramıyorum kızgınım diyo böyle kadınlar evleniyo ya pes
Nasi kafa atmasi normal ya izin vermeseydi o zaman. Sakin olmaya calisiyorum nisanlima haksizlik ettim diye tam uzulucem kafede insanlarin bakislari geliyor aklima yine deliriyorum. Hayatimda bu kadar rezil olmamistim. O kadar kiskandiysa beni alip baska sekilde goturebilirdi uzaklastirabilirdi ortamdan
Onu o zaman düşünürüzEvlenecek olgunluğa sahip değilsin , bu olay olmasaydı evlendikten sonra konu açardın buraya , eski sevgilimle görüştüm , kötü bi niyetim yok , kocamı aldatmış sayılır mıyım !!!
Bu söyleminiz hiç hoş degil lütfen üslubunuza dikkat edinsacma .. Sahsen ben olsam orda ikide sana patlatirdim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?