Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Bence nişanlısı konu sahibine kinayeli bir şekilde demiştir buluş sıkıntı yok diye. Nasılsa böyle bişey yapmaz diye kabul ettiğini düşünüyorum. Gelip kafa atacak kapasitesi olan bir adam nişanlısını eski sevgilisiyle hasret gidersin diye kafeye yollamaz.
 
Benim kocam gelip , ben eski sevgilimi merak ediyorum. Hayatında benden sonra neler değişmiş dese. Gittiğin yerde kal, istediğin kadar merakını gider derim.

Suç tamamen sizde. Size ulaştığı an engellemeniz gerekirdi. Sonuçta geçmişte özel şeyler yaşanmış. Sıradan arkadaş gibi oturup konuşmak yanlış. Hele ki hayatında yeni bir insan varken.
 
Nasi kafa atmasi normal ya izin vermeseydi o zaman. Sakin olmaya calisiyorum nisanlima haksizlik ettim diye tam uzulucem kafede insanlarin bakislari geliyor aklima yine deliriyorum. Hayatimda bu kadar rezil olmamistim. O kadar kiskandiysa beni alip baska sekilde goturebilirdi uzaklastirabilirdi ortamdan
 
Nişanlın adamsa seni bırakır gevşekliğe bak, nişanlısın cafelerde eski sevgiliyle buluşma adam anlamış senin niyetini de öyle kabul edip basmaya gelmiş.
Seninle evlenmesin adı çıkar adamın.
Siz bu adı çıkma olaylarına hakimsiniz galiba
 
Siz nişanlınizi isgillendirmeseydiniz hiçbiri yasanmazdi bence. Güven verme meselesi de böyle birşey o çok merak ettiginiz eski erkek arkadasinizla bulustugunuz zaman nişanlım arar mesaj atar vs diye gözünüz telefonda olmalıydı ayrıca eski erkek arkadaşınıza da bravo tam da istediği şeyi elde ediyor nişanlınizi size kötü gösterecek şüphe ettirecek sonunda ayıracak aferin size biraz dikkatli olun bence çünkü bit pazarına nur yagmaz eskiden de bir halt olmaz
 
Vay be ne nişanlılar var eski sevgiliyle buluşacam diyen nişanlıya tamam diyor. Ama bence suç nişanlında hem tamam diyor hem gelip kavga çıkartıyor. Madem kaldıramıyacaksın niye tamam diyosun. Yok ben istemiyorum de kapat konuyu.
 
Ne kadarda genıssiniz canım medeniyet bu degıl..
Ylda grursın tesadıfen selam verır gecersın bu medenıyet olur ama eskı sevgıkıyle hemde nısanlıyken bulusmak nedır yanı hadı bulustun ekstra hassas olman lazımdı o aramadan senın araman lazımdı... ayrıca nısanlın kadar karakterlı bırını bulmussun kaybetme bellıkı adam senı kırmamak ıcın uzın verdı yksa vermezdı ayrıca byle bı durumda nısanlının yerınde olsam oraya gelıp eskı sevgılıne kafa atmazdım yuzugu masana bırakır gıderdım sımdı dogruya dogru
 
onun içinde bittiği falan yok ya burada baktı gördü tepkileri günah çıkarıyor şımarıklıkla bir de nişanlımı aramıyorum kızgınım diyo böyle kadınlar evleniyo ya pes
valla benm nişanlım karşısında alnım ak. Benden namuslusunu bulursa tutsun kolundan çıkarsın karşıma
 

Yeme bizi Aysenaz, yeme bizi. IQ testinden yüksek puan almasanda, bazi seyleri düsünecek kapasiten elbette vardir . Nisanlin görüsme deseydi, sen kesin "geri kafali" deyip, yinede gidip görüsürdün. Bir insanin icinde olduktan sonra, onu durduramazsin.
 
21 sayfayı okumam mümkün değil. Muhtemelen yazacaklarım defalarca yazılmıştır.
O buluşmaya gitmeniz, eski sevgilinizi merak etmeniz yersiz.
Ama gitmişsiniz. Hiç değilse nişanlınızın bu buluşmaya ses çıkarmayarak size gösterdiği saygıya istinaden telefonunuzla biraz ilgilenseydiniz. Aradığında size ulaşamıyor olması normal bir durum değil.
Haksızsınız.
Bir de adamı alttan almamak sizin için büyük hata olur.
 
Bence sizde hatalisiniz. Kesinlikle bulusmayi kabul etmezdim. Nisanlinizin da kabul etmesi bence hata. Kabul ettigi olayı kavgaya donusturmesi baska bi hata. Eski sevgilinizin siz nisanliyken mesaj atması hata. Olaya nerden bakarsaniz bakin bana gore bayagi hata var :)
 
Benim kocam buluşmak istese eski sevgilisiyle, kıyamet kopmaz ama buluşmak istediği için içimde birşeyler kopardı.

Böyle birşey istemesi yıkımdır benim için. Olamaz! Yani senin buluşma isteğini gereksiz buldum.

Ne harika bir insanlayım, herşeyim mükemmel mi demek istedin, nedir yani? Seni buluştuğun için, nişanlını ise kabul ettiği halde gelip sizi basar gibi oradan aldığı için haksız buldum.

Bence Mutlu değilsiniz, öyle olsaydınız, buluşma fikri aklınıza bile gelmezdi.
 
Ne günlere kaldık ya baya rahatsiniz siz anladığım kadarıyla. Sizin açınızdan bakacak olursak bu durumda yarın birgün sizde nisanlinizi bir zanlar çok sevdiği eski sevgilisiyle kafelerde parklarda basbasa otururken görseniz sıkıntı yapmayacaksiniz demek? Ben bisey anlamadım bu işten. Nisanliniz nasıl izin verdi siz nasıl ona böyle biseyi söyleyebildiniz? Çok degisiksiniz gerçekten ikinizde. Ben nisanlinizin durumunda olsaydım bana böyle bisey teklif edildiğinde yüzüğü çıkarır eline verir git sevgililerini sıraya diz teker teker kafede otur görüş der arkama da bakmadan çekip giderdim.
 
Eski sevgili neden merak edilir ki.görüşüp buluşmak istemeniz çok saçma tabi nişanlınızın önce tamam deyip sonra kafa atması ayrı bir saçma.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…