Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Bende merak ettim ve konu sahibinin eski konularının hepsini okudum + yorumlar dahil.
Evet tespitinizde çok haklısınız.

Konu sahibinin de bir çok insan gibi terapiye gitmesi şart iyi bir gelecek istiyorsa tabi.

Aa kızlar niye kıskanıyorsunuz ki Kesin bu şekilde düşünüyordur. Tarif edemediğim bir şey var bu kızda, konuşmalarında falan. Ego insanı bu hale getiriyor sanırım
yemin ederim yazdığın aklıma geldi. kesin beni kıskanıyo ondan böyle yazıyolar diye kendini ikna etmiştir. ya önceki yazıların hepsini okudum nasıl bir olay kavramadım cidden. tüm erkeklerin peşinde olduğunu gönülden inanmak böyle bişey

nasil yozlasti bu iliskiler ya.. sonucta eski sevgilin..neden merak edersin.. basbayagi aklin kalmis.. nisanlin olacak nasil bir genis,eski sevgilinle bulusmani kabul ediyor.. hadi kabul etti,nasil bir ikiyuzluluk gelip kafa atiyor.. eski sevgilin nasil bir karaktersiz nisanli oldugunu bile bile senle gorusmek istiyor.. valla nisanlima laf soylemeyin bilmemne demeden once bi durumu otur algila bence.. laf soylenecek cok sey var ikinize de.. en masumunuz eski sevgili yine de bence.. ayrica bi kere daha dusun kafa atan adamla evlenmeden once

Nişanlıma "eski sevgilimle buluşacağım" desem ne tepki verir merak ettim. Düşününce bana bir ürperti geldi.
Neyse ben uslu duruyorum cevabını öğrenmek istemediğim bir soru bu.
Nişanlın haklı ama şiddeti onaylamıyorum.
Ayrıca belirtmem gerek; kafa burun dağatacak adam en baştan izin vermez ya neyse...

Kimseyi yargılamak istemem ama adım gibi eminim eski sevgilisiyle görüşmeye gitmesinin sebebi, eski sevgilisinin ona geri dönmek isteyeceğini falan düşünmesi. Lisedeyken böyle bi arkadaşım vardı. Hocaların bile kendisinden hoşlandığını düşünürdü. Allah var güzel kızdı da güzellikle bitmiyor

O kadar fotoğraf falan demişsiniz bi baktım da fotoğrafına öyle ahım şahım bir güzelliği de yok sokağa çıksam en az 10 tane görürüm aynı tipten insan Bu ego nerden geliyor vallahi merak ediyorum artık

yani aynı şeyi kendim yaptığımı düşündüm nişanlım herhalde yüzüğü atardı..
bende kendimi öyle bir konu için karşı tarafın yerine koydum izin vermezdim.
sonuçta artık yeni bir ilişki, hatta ciddi bir ilişki var ortada. eskiden de olsa ona da duygusal anlamda bir şey hissetmişsiniz aradan uzun zaman geçmişken, artık hayatlarınızda farklı yollar çizmişken bana bu buluşma çok gereksiz geldi ki nişanlınızın izin vermesine de şaşırdım açıkçası.
yargılamak haddim değil ama kendi fikrimi söylüyorum geçmiş geçmişte kaldıysa bu davranış çok gereksiz..

nişanlına helal olsun eskı sevgılın ıle buluşmaya musahade etmiş diyecektim ki adam kafa göz dalmış.senın ne ısın var eskı sevgılının yanında ölmüş gibi hissetmen ne alaka....öldüyse fatiha oku.çok sacma.medeni olacam diye gevşemenin manası nedir!

Ben benimkine eski sevgilimle görüşeceğim desem.. Ay, vallahi hayalini bile kuramadım.

Bende eşime eski sevgilimle görüşeceğim desem herhalde şaka zannedip saçmalama sinirimi bozma der.
Ciddi olduğumu görürse boşar herhalde.

Daha Sevgiliyken bile eski sevgilim mesaj atıp çiçek yolladı diye krizden krize girdi.Buluşmaya gidecek mi diye saat tutmuş kendi içinde kriz geçirmiş adam.
Çok yobaz kaldık sanırım bende kendimi açık görüşlü zannederdim

Olabilir misafirperver bir insanım

Benim de bu konuda içim rahat zaten asla arkasından iş çevirmedigim için

Öyleyimdir zira IQ testinden yüksek puanlar almam

valla benm nişanlım karşısında alnım ak. Benden namuslusunu bulursa tutsun kolundan çıkarsın karşıma

İstemedikten sonra kimsenin beni tesadüfen görmeyecegini düşünmüşsünüz ama fotografımı gördünüz mü

Kızlar deyince baktım da gerçekten ego tavan, bence biraz toparlanmalı kendine gelmelisin. Resmen eski sevgiline bak ben nişanlandım mutluyum sen de beni unutamayacaksın demek için gitmiş nişanlına da değerimi bil herkes peşimde mesajını vermişsin

Ben eski sevgilimle görüşsem kocam boşar beni sen anlamışsındır umarım ne gereksiz şeyler merak etmişmişsiniz
Ha ben zaten böyle bir şey soramam bile

Ben olsammm buluşmayı bırak sorusunu sormaya cesaret eden bir adamdan (erkek olsam kadından) direk ayrılırdım..... evli nişanlı fark etmezdi...

Ne anladıysan o
IQ Testinde amaç ne kadar zeki olduğunu belirleyebilmek için soruları doğru cevaplamaktır.
Ne kadar doğru cevap, o kadar çok puan.
Yani sıfır çekmiş olanlar pırıl pırıl, hiç kullanılmamış sıfır km beyine sahipler demektir.

boşver zekayı sen fotoğrafını gördün mü onu söyle

Bence nişanlısının konu sahibine izin vermesinin sebebi çocugu dövmek istemesi...çocugu dovmek icin buluşmalarina onay verdi...ama asıl kafa atması gereken kendi kızarkadaşi da cok zeki degil galiba...bu kız evlenince de eski sevgilileriyle buluşmaya gidersonra da der ki tek suçum güzel olmaksanki bana kendall jenner...

Bu foto olayı gerçek mi ya ahahaha. Hani bakıyorum fotoğrafa da gayet ortalama güzellikte bir kız.
Ben ohannes dedirtecek güzellikteyim, bir bakan dönüp bir daha bakar ama şu havanın 10'da 1'i yok bende. Keşke olsa ama böyle tipler kazanıyor hep. Ben güzelliğime geleni de kovalıyorum zaten.

Konuya gelecek olursak, eski sevgilinizle buluşmanız hata. Onun sizinle buluşmak istemesi de hata. Nişanlınızın kafa atması da hata. 3'ünüz de hatalısınız. Empati kuruyorum, sevgilim eski sevgilisiyle buluşmak istese terk ederim. Veya birine kafa atsa yine terk ederim. Bence çok iyi konuşup halledin, bir daha tekrarlanmaması için söz alın birbirinizden ve sonsuza dek kapatın konuyu. Ama bu tarz bir şiddet hareketinin tekrarı olursa arkanıza bakmadan kaçın derim. Bugün başkasına yarın size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…