Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Soktan cikabilirsem aksam gorusucem nisanlimla aradi konustuk. Eski sevgilim de mesaj atmis ben iyiyim falan diye. Iyi misin diye sormadim ki. Cocuk benim yuzumden ne halde ama huzurum bozuldugu icin zerre umrumda degil napayim.
Nisanlima kiyamam ya sesi o kadar yumusak geliyordu ki kafayi atan o degil de benim zannedersiniz.

Sen su cok cirkinim, aynaya bakinca kemiklerim sayiliyor, gozlerim coktu resmen diyen kiz degil miydin? Bravo evrim gecirmis ohannes olmussun.
Evet, kilo aldım çünkü.
Ama ben zayıfken de güzeldim ki, sadece depresyondaydım. Senin hiçbir zaman yaşayamayacağın bir şey, şanslı sayılırsın.

Kafede sohbet ettik bunda yanlış bi şey yok ki
YANLIŞ birşey yok muuu?gerçekten buna inanıyormusun yoksa kendini mi inandırmaya çalışıyorsun.Ben kalkıcam eski sevgilimle buluşmak için nişanlımdan izin alıcam ve o da verecek çok ilginç aklı olan bir kız bunu yapmaz akıllı bir adamda izin vermez ,verse meşrebi geniş derler bizde

Evet, kilo aldım çünkü.
Ama ben zayıfken de güzeldim ki, sadece depresyondaydım. Senin hiçbir zaman yaşayamayacağın bir şey, şanslı sayılırsın.
Cok iyi her halinle cok guzelsin demek ki bak sorun yok masallah

Siz ki nişanlınız için saçınızı süpürge ettiğinizi belirten insansınız, nasıl olur da eski sevgilinizle buluşarak nişanlınızı incitirsiniz. Oldu mu şimdi?

Neyi merak edip bulusmak istediniz? Sizi unutup unutmadigini mi? Nisanlima aynen buraya yazdigim sekilde söyledim bulusmak istedigimi yazmissiniz. Nutku tutulmustur da, gercekmisin diye anlayamayip birsey dememistir. Sonradan akli basina gelmis, hazir kafam yerindeyken geciriyim suna kafayi demistir.

Sen su cok cirkinim, aynaya bakinca kemiklerim sayiliyor, gozlerim coktu resmen diyen kiz degil miydin? Bravo evrim gecirmis ohannes olmussun.

hahahahahah yavrum sen kendını ciddi güzel sanıyosun hee...abooooooooooooww absoult diye bi votka var ,onu sen göz damlası nıyetıne gozune damlatıp aynaya öyle bakıyo olmayasın.malum çirkin kadın yoktur az votka vardır

Siz ki nişanlınız için saçınızı süpürge ettiğinizi belirten insansınız, nasıl olur da eski sevgilinizle buluşarak nişanlınızı incitirsiniz. Oldu mu şimdi?
Hem fedakar hem ozgur ruhluyum demek ki...

Eski sevgilin ile olaylı bir şekilde severek ayrılmışsın. Aranızda bir şeyler yarım kalmış. Sonra dan aranızda dostane bir ilişki gelişmemiş, hiç görüşmemişsiniz yıllarca. Ve sen onun buluşma teklifini kabul edip gidiyorsun. Olacak iş mi? Nişanlın en başta tepkisini vermeliydi. Ben olsam ilişkimi gözden geçirirdim böyle bir şeyden sonra. Ama nişanlın anlayışlı davranmaya çalışmış kendini bastırmış. Bir yerden sonra patlamış. Olaylara sebebiyet veren sensin...

ya gözünü seveyim şuna ciddi ınsani yorumlar yazma baksana ciddiye alıyo kendini :)

Hatalısın. Empati kur. O eski sevgilisi ile buluşsa hoşuna gider mi? İstediğin kadar tersini söyle hayatta bir takım gerçekler var.

az vodka
özlemişim [/QUOTE]

sorma ya bende :)

Ohannes ne diye ciddi ciddi google'da arama yaptım. Eski Mısır da güzellik tanrıçası falan mı acep diye.
Bildiğin hamburger markası çıktı ya la...

ayyy allahım şu adami biri uyandırsın ya

ulan bu nişanlın senin sağ gösterip sol vuruyo.şimdi o naif sesine aldanıp gidiyosun yanina ama bi bakıyosun seni şişliyomuş :)

pardon şiddete hayır :)

Hey hey piremses biri sana artık dur demeli bence? sağduyunada mı kafa attılar güzelim sen hayırdır? Ne sanıyorsun sen kendini allasen kezban kezban atışmalar?

senin eski sevgilinle konuşman çok buyuk hata ben olsam çocugun yerınde senden ayrılırdım.Bulusabılır mıyım dedıgın an bıtırırdım

ayyy allahım şu adami biri uyandırsın ya

ulan bu nişanlın senin sağ gösterip sol vuruyo.şimdi o naif sesine aldanıp gidiyosun yanina ama bi bakıyosun seni şişliyomuş :)

pardon şiddete hayır :)
çünkü bazı seyler normal ilerlemiyor
ben olsam kıllanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…