Boyle diyosunuz ama bi laf vardir: Kendi muhtac-i himmet dede, baskasina nasil himmet ede?Yeme bizi Aysenaz, yeme bizi. IQ testinden yüksek puan almasanda, bazi seyleri düsünecek kapasiten elbette vardir. Nisanlin görüsme deseydi, sen kesin "geri kafali" deyip, yinede gidip görüsürdün. Bir insanin icinde olduktan sonra, onu durduramazsin.
Aminnnnnnnnn.Aynen. Ömrüm boyunca da tek o olacak inşallah Allah'ım ayırmasın
Derken?Kibledim sizi
Aysenaz93 kendini dünyanın merkezi , erkekleri de küçük uyduların olarak görmekten vazgeçmediğin sürece kolay kolay mutlu olamazsın .
Geçmiş , gelecek konularına istinaden , sadece tavsiye .
valla benm nişanlım karşısında alnım ak. Benden namuslusunu bulursa tutsun kolundan çıkarsın karşıma
Aysenaz93 kendini dünyanın merkezi , erkekleri de küçük uyduların olarak görmekten vazgeçmediğin sürece kolay kolay mutlu olamazsın .
Geçmiş , gelecek konularına istinaden , sadece tavsiye .
ilişki ve evlilik danışmanıyım, sizin gibilerden çok gördümSiz bu adı çıkma olaylarına hakimsiniz galiba
aa gercekden bu neO neydi gızz
fotoğrafı gördünüz mü derkenİstemedikten sonra kimsenin beni tesadüfen görmeyecegini düşünmüşsünüz ama fotografımı gördünüz mü
Ya foto onun degilse ?fotoğrafı gördünüz mü derkenhe canım muhteşem güzelliktesin o yüzden herkes senin peşinde. tüm erkekler sana aşık. biraz rahatladın umarım ha bide benden namuslusunu bulursa çıkarsın karşıma lafını inanarak mı yazdın cidden. yani nişanlıyken eski sevgilinin yanına gitmiş biri olarak soruyorum bunu
Heytt ağzına sağlık kardeşim :)))))fotoğrafı gördünüz mü derkenhe canım muhteşem güzelliktesin o yüzden herkes senin peşinde. tüm erkekler sana aşık. biraz rahatladın umarım ha bide benden namuslusunu bulursa çıkarsın karşıma lafını inanarak mı yazdın cidden. yani nişanlıyken eski sevgilinin yanına gitmiş biri olarak soruyorum bunu
Ha ayrıca namusunun da fotosunu görmeden ben şahsen inanmamfotoğrafı gördünüz mü derkenhe canım muhteşem güzelliktesin o yüzden herkes senin peşinde. tüm erkekler sana aşık. biraz rahatladın umarım ha bide benden namuslusunu bulursa çıkarsın karşıma lafını inanarak mı yazdın cidden. yani nişanlıyken eski sevgilinin yanına gitmiş biri olarak soruyorum bunu
önceki konunun foto muhabbetini bilmiyorum ama kızdaki durum çok garip ya. önceki sayfalarda da eski sevgilisi benden sonra mutlu olmadı. bakışlarından kalbinin kırıldığını hissettim falan yazmış. şimdi eminim nişanlısının kendisini terketme ihtimalini bile düşünmüyodur. çünkü kendi de yazdığı gibi çok güzel ve namuslu bir insanHa ayrıca namusunun da fotosunu görmeden ben şahsen inanmam
Ha ayrıca namusunun da fotosunu görmeden ben şahsen inanmam
Kendini beğenmiş insan işte. Neyini ispatlamaya çalışıyorsa artık.... fotoymuşşş pehhh
önceki konunun foto muhabbetini bilmiyorum ama kızdaki durum çok garip ya. önceki sayfalarda da eski sevgilisi benden sonra mutlu olmadı. bakışlarından kalbinin kırıldığını hissettim falan yazmış. şimdi eminim nişanlısının kendisini terketme ihtimalini bile düşünmüyodur. çünkü kendi de yazdığı gibi çok güzel ve namuslu bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?