Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Boyle diyosunuz ama bi laf vardir: Kendi muhtac-i himmet dede, baskasina nasil himmet ede?

Aysenaz93 kendini dünyanın merkezi , erkekleri de küçük uyduların olarak görmekten vazgeçmediğin sürece kolay kolay mutlu olamazsın .

Geçmiş , gelecek konularına istinaden , sadece tavsiye .

Aynen budur. Neyse, Aysenaz hanim burda insanlara laf yetistirmekle mesgul, burda yorumlara okuyupta, evet, bende hataliyim diyecek biri degil.

Nişanlıma laf etmeyin demişsin ama önce en büyük hata sende. Nişanlanmışsın halaaaa eskinin derdindesin.

Nişanlında da hata var, daha sen dediğinde ne işin var eski sevgilinle demesi lazımdı.

Eski sevgilin de hatalı, nişanlanmış bi kızın peşine ne gelirsin.

Valla hepinizde bi tuhafsınız. Bermuda şeytan üçgeni gibi.

Sen nişanlına eski sevgilinle görüş diye izin verir miydin?

Telefona bakmayınca sinirlenmez miydin?

Nişanlıyı haklı ama tuhaf buldum,kimse tamam demez böyle bir şeye

İstemedikten sonra kimsenin beni tesadüfen görmeyecegini düşünmüşsünüz ama fotografımı gördünüz mü
fotoğrafı gördünüz mü derken he canım muhteşem güzelliktesin o yüzden herkes senin peşinde. tüm erkekler sana aşık. biraz rahatladın umarım ha bide benden namuslusunu bulursa çıkarsın karşıma lafını inanarak mı yazdın cidden. yani nişanlıyken eski sevgilinin yanına gitmiş biri olarak soruyorum bunu

Ya foto onun degilse ?
Ben de buraya şimdi bir megan fox koyar aha bu da benim derim.
Sürekli bir foto mevzusu var bu kızın
Başka bir konuda da yine fotograf mevzusu vardı

Heytt ağzına sağlık kardeşim :)))))

Ha ayrıca namusunun da fotosunu görmeden ben şahsen inanmam

önceki konunun foto muhabbetini bilmiyorum ama kızdaki durum çok garip ya. önceki sayfalarda da eski sevgilisi benden sonra mutlu olmadı. bakışlarından kalbinin kırıldığını hissettim falan yazmış. şimdi eminim nişanlısının kendisini terketme ihtimalini bile düşünmüyodur. çünkü kendi de yazdığı gibi çok güzel ve namuslu bir insan

Nişanlı olup eski sevgiliyi merak etmek artı buluşmak ne kadar doğru ve mantıklı ki?
Nişanlınızın yaptığına bile daha az takıldım..

Kendini beğenmiş insan işte. Neyini ispatlamaya çalışıyorsa artık.... fotoymuşşş pehhh

Aa kızlar niye kıskanıyorsunuz ki Kesin bu şekilde düşünüyordur. Tarif edemediğim bir şey var bu kızda, konuşmalarında falan. Ego insanı bu hale getiriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…