Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Ya herkes ne pesinde acaba orasida onemli. Boyle havali havali gziyolar sonra hava bi anda tiss. İnsanlar sunu unutmamali . Ne guzeller ne yakisiklilar var mezarin altinda yatiyor. Onemli olan karakter.iyi yasayip temiz olmek. Hizli yasayip genc olmek degil.

Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.

bi laf vardır her secım bi vazgeçiştir ama siz hem karnım doysun hem pastam dursun.
eskı eskıde kaldı yok yaşanmışlık yok bılmem ne bana saçma geliyor. erkek arkadaşınızın izin vermesinden cok sızın bunu sorabılıecek cesaretınıze daha cok sasırdım.

Benimki bir de daha eskiden bir sevgilim olduğu gerçeğini bile düşünmek istemiyor. O kadar yobaz. Eskiden birinin sana yakın olduğunu düşünmek istemiyorum diyor.

Buluşacağım demeyip mesaj attı desem yine skandaaal! Ay aman Allah korusun.

Boyle diyosunuz ama bi laf vardir: Kendi muhtac-i himmet dede, baskasina nasil himmet ede?

aklınca edebiyat parçalayayım demişssin ama konuyla gram alakası olmayan bişey yazmışssın....

kahvaltıda yürek mi yedin o ne özgüven?

nişanlın yüzüğü ne zman atıyo.haber ver de çekirdek çitleyek

Ben sizi anlıyorum insan eski sevgilisiyle arkadaş olarak kalmak isteyebilir.
Nişanlınız garip.Yani madem izin verdi neden gelip size kızıyor ki ? Bence suçlu siz değilsiniz.

Konuyu guzelligime getirip sabote etmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
İyi de konuyu güzelliğe getiren kim o önemli ayrıca çok rahatsız olan kişi profil resmi yapıp sürekli profilime bak der mi bir de başka bir konu vardı tam hatırlamıyorum ama orada da profilime bak güzelim dememiş miydiniz o siz değil miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum???

Biraz da erkekler geniş olsa ne var hanımlar ya...
Kesin bir arkadaşı doldurmuştur onu. Size ulaşamayınca da arkadaşı oğlum kız elden gitti sen hala burada otur demiştir. Yoksa bu kadar dengesiz tavırlar göstermezdi.
Siz şuna dikkat edin. Aldığı kararların arkasında duramıyor. Fikri çabuk değişiyor gibi. İleride sorun çıkartmasın bu huyu.

Keske bulusmasaydiniz o zaman, nisanlina soylemen falan dogru onunda gorus demesi guzel ama gelip kafa atmak rezillik cikarmak nedir yaaa, kiz senle nisanli zaten seni secmis neyi govde gosterisidir bu hic gerek yok. Nisanlina kendisine yakismadigini bu sekilde cag disi davranisin size gore olmadigini falan soylemelisiniz. Madem git gorus dedi once kendini tutacakti yani belliki once izin verdi sonra kendine yediremedi delilendi...
Sende keske telefonunu gozunun onunden ayirmasaydin, adam kac kere aradida ulasamadi taa oraya kadar geldi acaba ??
Alttan alma seni rezil etmis sonucta ama oda senin telefona cevap vermemeni bahane edecektir bence, ise eski sevgiliyi susturmakla basla, ona dusmez cunku seni savunmak cok vizilti yaparsa kes iletisimi. ikinci olarak nisanlinla acikca konus dedigim gibi ama ikinizde hatalisiniz o yuzden konusun anlasin uzatmayin. Sen adamin anlayisini abartili kullanmissin adamda abartili tepki vermis..
Buda ikinize ders olsun ve sevgilin serin kanli olmayi ogrensin bence cunku bu gibi durumlarda yapilan ayip sana oluyor.

eski sevgili bitmiş, gitmiş. neyin sohbetini ediyorsunuz anlamadım ki. çok merak ediyorsanız telefonda sorarsınız ne olmuş, ne bitmiş. nişanlınızın izin vermesi çok ilginç bence.

Sen su cok cirkinim, aynaya bakinca kemiklerim sayiliyor, gozlerim coktu resmen diyen kiz degil miydin? Bravo evrim gecirmis ohannes olmussun.

Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
Canim guzelliginin seni bu kadar rahatsiz etmesi gayet normal. Guzelligini kullanarak hayatina giren tum erkekleri elinde tutmaya calisiyor gibi bir halin var. Ayrica guzelliginden fotografindan falan da bahseden sensin burda herkes bayan fotografina merakli degil kimse. Nisanlim hakkinda kotu konusmayin demissin ama dayanamicam. Nasil bir mide var senin nisanlinda da eski sevgilinle bulusmana ses cikarmamis.

Ben evlenince eski sevgilim hatta bildiğin ilk aşkım mesaj atmıştı bilmiyordu evlendiğimi manyak 5 yıl sonra aklına gelmişim.
Bizimki gördü evliyim de hala yazarsa ben anladığı dilden konuşurum onunla moduna geçti.

Evlenmeden önce de başka bir eski sevgilim 1aylıkta sadece,çiçek gönderince delirmişti aynı apartmanda oturuyorduk.çiçekçiyle beraber denk gelmiş asansörde bana geldiğini öğrenince alma demişti.Ben anlamadığım için aldım,neyse sorun değil dedi sonra bir saate eve geldi çiçeği kendi çöpe attı bir de adamı bulsa yumrukla kalmaz kafa göz dolardı adam vahşileşti

Bizde sakince uyarırız ama eskiden öpüştüğü sarıldığı belki seviştiği biriyle git buluş demeyiz kadını ayrı yolar,adamı da boşarım. Önce döverim

Nişanlınız ne kadar da modern bi adamım bak sana da güveniyorum izlenimi vermek için başta izin vermiş.
Ama sonra klasik türk erkeği kafası tabi yedirememiş adam.
Önce siz haksızsınız sonra eski sevgili sonra nişanlınız.
En aaZından o olduğu gibi doğal davranmış rol yapmamış.
Ben çok rahat biriyimdir çok kıskançta değilim ama ona rağmen sizinle empati kuramadım ve çok haksız buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…