Kızlar deyince baktım da gerçekten ego tavan, bence biraz toparlanmalı kendine gelmelisin. Resmen eski sevgiline bak ben nişanlandım mutluyum sen de beni unutamayacaksın demek için gitmiş nişanlına da değerimi bil herkes peşimde mesajını vermişsin
Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.yemin ederim yazdığın aklıma geldi. kesin beni kıskanıyo ondan böyle yazıyolar diye kendini ikna etmiştir. ya önceki yazıların hepsini okudum nasıl bir olay kavramadım cidden. tüm erkeklerin peşinde olduğunu gönülden inanmak böyle bişey
nerde nerde kaçıncı sayfa?
Benimki bir de daha eskiden bir sevgilim olduğu gerçeğini bile düşünmek istemiyor. O kadar yobaz. Eskiden birinin sana yakın olduğunu düşünmek istemiyorum diyor.Bende eşime eski sevgilimle görüşeceğim desem herhalde şaka zannedip saçmalama sinirimi bozma der.
Ciddi olduğumu görürse boşar herhalde.
Daha Sevgiliyken bile eski sevgilim mesaj atıp çiçek yolladı diye krizden krize girdi.Buluşmaya gidecek mi diye saat tutmuş kendi içinde kriz geçirmiş adam.
Çok yobaz kaldık sanırım bende kendimi açık görüşlü zannederdim
Düşün yani o kadar dikkatimi çekmemiş ki...profil fotoğrafı işteyani kendisi onu kastediyor kanımca
Boyle diyosunuz ama bi laf vardir: Kendi muhtac-i himmet dede, baskasina nasil himmet ede?
İyi de konuyu güzelliğe getiren kim o önemli ayrıca çok rahatsız olan kişi profil resmi yapıp sürekli profilime bak der mi bir de başka bir konu vardı tam hatırlamıyorum ama orada da profilime bak güzelim dememiş miydiniz o siz değil miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum???Konuyu guzelligime getirip sabote etmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
Aman AllahımKonu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
Kızlar bu konuyu açıp açmama konusunda çok ikilemde kaldım. Nedeni nişanlım hakkında kötü bi şey demenizi istemiyorum, dayanamıyorm çünkü. aslında hiç agresif biri degil. Ama paylaşmam lazım içimde de tutamıyorum. Neyse uzatmıyım.
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti. Ayrılıgımızdan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. bana inat ya da degil orasını bilemicem. Aradan çok uzun zaman geçti tabi Ankarada çalışmaya başlamış bana da faceden ulaştı. Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye. Fotolarımdan nişanlı oldugumu görmüştür mutlaka o yüzden kötü bi amacı oldugunu düşünmedim. Ben de onu merak ettim. Sonuçta aramızda farklı bi diyalog vardı ve birisiyle ayrılınca o kişi ölmüş gibi oluyor hiç bi şeyini bilemiyosun ve bu çok kötü sonuçta yaşanmışlıklar var birini birden silip atmak çol acı. İnsan bi şekilde merak ediyo. Ben de kabul ettm. Buluşmadan önce nişanlıma da söyledim tabi onun da haberi var. Biz buluştuk bi kafede sohbet ederken dalmışız nişanlım yazmış görmedim. O da kalktı geldi yanımıza. Çok da sinirli. Bana bagırmaya başladı, eski sevgilim de araya girmeye çalışınca kafa attı. Sonra herkes müdahale etti , ayırdılar bunları. Beni de aldı apar topar ayrıldık ordan. Evime bıraktı ama tek kelime etmedi yol boyunca ben de etmedim çok sinirliyim çünkü. Nerde ne yaptıgımız belli sonuçta bu ne sinir ne gerek var olay çıkarmaya. Şimdi nişanlımla aramız limoni. dünden beri konuşmuyoruz. Eski sevgilim de yazıyo böyle sevgiyle bahsettigin adam bu mu, bununla mı evleniceksin diye. Kızdım tersledim kimsenin haddine degil nişanlıma laf söylemek. Ama bilemiyorum şimdi alttan mı almalıyım hata bende mi? Ama çok da sinirliyim ona hiç sevdigim bi şey degil kabadayılık sindiremiyorum. Napmalıyım sizce?
Sen su cok cirkinim, aynaya bakinca kemiklerim sayiliyor, gozlerim coktu resmen diyen kiz degil miydin? Bravo evrim gecirmis ohannes olmussun.Bu foto olayı gerçek mi ya ahahaha. Hani bakıyorum fotoğrafa da gayet ortalama güzellikte bir kız.
Ben ohannes dedirtecek güzellikteyim, bir bakan dönüp bir daha bakar ama şu havanın 10'da 1'i yok bende. Keşke olsa ama böyle tipler kazanıyor hep. Ben güzelliğime geleni de kovalıyorum zaten.
Konuya gelecek olursak, eski sevgilinizle buluşmanız hata. Onun sizinle buluşmak istemesi de hata. Nişanlınızın kafa atması da hata. 3'ünüz de hatalısınız. Empati kuruyorum, sevgilim eski sevgilisiyle buluşmak istese terk ederim. Veya birine kafa atsa yine terk ederim. Bence çok iyi konuşup halledin, bir daha tekrarlanmaması için söz alın birbirinizden ve sonsuza dek kapatın konuyu. Ama bu tarz bir şiddet hareketinin tekrarı olursa arkanıza bakmadan kaçın derim. Bugün başkasına yarın size.
Canim guzelliginin seni bu kadar rahatsiz etmesi gayet normal. Guzelligini kullanarak hayatina giren tum erkekleri elinde tutmaya calisiyor gibi bir halin var. Ayrica guzelliginden fotografindan falan da bahseden sensin burda herkes bayan fotografina merakli degil kimse. Nisanlim hakkinda kotu konusmayin demissin ama dayanamicam. Nasil bir mide var senin nisanlinda da eski sevgilinle bulusmana ses cikarmamis.Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
Benimki bir de daha eskiden bir sevgilim olduğu gerçeğini bile düşünmek istemiyor. O kadar yobaz. Eskiden birinin sana yakın olduğunu düşünmek istemiyorum diyor.
Buluşacağım demeyip mesaj attı desem yine skandaaal! Ay aman Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?