Nişanlım eski sevgilime kafa attı

ay insanlar nisanliniza niye laf soylesin asil lafi bence siz hak ediyorsunuz .insan eski sevgilisiyle niye gorusur ki siz evlilik yolundasiniz.sizin nisanliniz eski sevgilisiyle bulusmak istese izin verir misiniz . benim esim eski sevgilisinin adini soylese kiyamet koparirim

Her konuda sana sinir olup tartıştık şurada o tokati hak ediyorsun diyenleree kızdım damarima basılmış gibi oldu. Hic bir kadın nr yaparsa yapsın hak etmiş fkn dedim bir döndüm geldiğimiz nokta aynı.
Ben çok güzelim hepiniz kiskaniyorsunuz.
Durup durup aynı noktaya sen geliyorsun muhabbeti. Ya kasıtlı yapıp egleniyorsun yada cidden kafan bu.
Umarım eğlenmektir amacin. Yoksa ben güzelim en güzelim diye boş boş gezip saçma sapan egolarinla mutsuz öleceksin yaşlandığında malum yaşlandıkça biz gidiyor guzelligimiz ve tek güzelliğin için yanında kalanlar sen yaşlanınca daha genc ve daha guzele gider.
Tek vasfin buysa yerini doldurmak daha kolay olur eskilerin hepsi daha güzelini bulr.
Çok boş şeylerle avunuyorsun

ben sogurdum şahsen adını bıle ansa

çünkü bazı seyler normal ilerlemiyor
ben olsam kıllanırdım

kız bu bizle oyun oynuyo bende şimdi boş vaktim var gırgırına yazıyorum.aaa bak benı kskanıp üstüme yuruyorlar sanıyo garıbım

lan tip de tip olsa vallaha haklı dıcem :)

kız bu bizle oyun oynuyo bende şimdi boş vaktim var gırgırına yazıyorum.aaa bak benı kskanıp üstüme yuruyorlar sanıyo garıbım

lan tip de tip olsa vallaha haklı dıcem :)
bence olaylar gercek değil, konu sahibi sırf ego amaclı actı konuyu
konularını bılmem ama yorumlarında o tarz mesajlar var. gizli mesaj
subliminal

Sen eski sevgilinin hala ne mal oldugunu anlamadinmi sahiden? Evet! Koparip atmaliyiz. Helede seninki gibiyse.
Acik acik soylemis eger sen gormemezlikten geliceksen bana laf dusmez.
Nisanlin gelmeseydi oturucaktiniz saatlerce ve eski sevgilin eski gunleri yad edip sende kafa karisikliligi yaraticakti. Smdi noldu? Nisanlin geldi ve dovdu. Buda bi koz oldu. " peh bunlami evlenicektin, ben olsam oooo" dedi. Her halukarda adamin niyeti belli zaten. Eski sevgiliyle neden gorusulurki? Sebep ne yani? Hatta saygii duydgun biri bile degil, kotu ayrildik demissin.
Neyse kendi karariniz.
Nisanlin tamam bulusun dediyse ne diyim ben. Sozunden donmus diyim. Bu kdr.

hata sende... neden görüştün ki
nişanlının eski sevgilinle kafede sohbet etmeni kabul etmesine şaşırdım

bence olaylar gercek değil, konu sahibi sırf ego amaclı actı konuyu
konularını bılmem ama yorumlarında o tarz mesajlar var. gizli mesaj
subliminal

gerçek falan değil, subliminal olarak verdiği mesaj da; paylaşılamıyorum.. mesajı aldık dağılabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…