Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Kuşkusuz ki herkesin en az bir özel güzeliği vardır.
Ama kişi kendine sürekli iltifatlar yaptığında nedense bana çok itici gelir.

Ben mesela saf, masum ve doğal insanları çok güzel bulurum çevremde ki erkek arkadaşlarda genelde böyle kişilerden hoşlanırlar.

Aslında konu sahibi de çok hoş bir kadın gibi gözüküyor fotoğrafa baktığımda ama kendini ve güzelliğini o kadar ön plana atıyor ki o güzellik yerini iticilik ile kaplıyor ne yazık ki...

Bulunduğum ortamlarda ister kadın olsun ister erkek olsun insanlar sürekli dış görünüşüme iltifatlar yapar, ha birde moda cı olduğum için tarzımı, havamı ve karizmamı beğenirler ama hiç bir zaman sizin kadar ego ya sahip olmadım. Ama sanırım bu aile eğitimimden kaynaklı. Çok şanslıyım ki annemden ve babamdan her daim mütevazzi olmam gerektiğini öğrendim.

Size tavsiyem de budur, mütevazzi olun. Eğer güzelseniz de bırakın insanlar size bunu söylesin her fırsatta bu konuyu dile getirmeyin, sizin yararınıza olmaz. Ayrıca bir yorumunuzda konu "yine güzeliğime" geldi demişsiniz ama kusura bakmayın konuyu siz oraya getirmişsiniz ilk.

Ayşe Naz hanım bu arada konunuz ile yaptığım yorumu biliyorsunuz, benim için eski sevgiliden dost/arkadaş olabilir, bu yorumu yaptığımda eski konularınıza hakim değildim. Konularınızı okudum ve sizin söylediğiniz gibi masum olduğunuza inanmıyorum. Bir alt niyet ile gitmişsiniz beli ki, eski sevgili ye hem nispet yaparcasına hemde nişanlınızın tepkisini ölçmek için yoksa neden "saçınızı süpürge" ettiğiniz nişanlınıza bunu yapasanız ki, değil mi ? Ama olay elinizde patlamış ne yazık ki.

gerçek falan değil, subliminal olarak verdiği mesaj da; paylaşılamıyorum.. mesajı aldık dağılabiliriz
dizilerdeki paylaşılamayan kız
nişanlı ise, sırf kızı kaybetmemek ugruna eski sevgılıyse görüşmesını kabul eden
ama dayanamayıp ortama gıdıp
ex aşkın agzını burnunu dagıtan aşık

Cok iyi her halinle cok guzelsin demek ki bak sorun yok masallah
Senin sorunun ne biliyor musun? Sana satırlarca yorum yazdım, sadece güzellikle alakalı kısmı dikkate almışsın. Kendini güzel bulman kötü bir şey değil, zaten çirkin de değilsin, güzel bulmaman psikolojik bir soruna işaret olurdu. Ama insanlarla her türlü ilişkinde güzelliği ön plana koyarsan, hele erkeklerle ilişkilerinde, hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz. Bu 17-18 yaşlarında normal bir davranış olabilir ama 93lüsün sanırım, ben de 93lüyüm ve güzelliğin pek işe yaramadığını çoktan öğrendim. Ne güzeller harcanıyor, sırf güzel olduğun için her şeyin en güzeline layık olduğunu düşünmen mental olarak olgunlaşmadığını gösteriyor. Ve bence hayatının merkezine ilişkini koymaktan vazgeç. Nişanlın hayatının önemli bir kısmı olabilir ama hayat amacın, gün ışığın, her şeyin vs olmamalı.

sonra kızı kaybetmemek için buluşup çiçekler ve pırlantalar eşliğinde özür dileyip ayaklarına kapanacak yaz dizisi ama tutmaz imdb: 3.5

Biri bana özet geçse nolur ya la 300 küsür sayfayı okumayim yazık değil mi iki dakka anlativerin nolur sanki

Biri bana özet geçse nolur ya la 300 küsür sayfayı okumayim yazık değil mi iki dakka anlativerin nolur sanki
ayşe çok güzelmiş nişanlısı ayşeyi çok merak eden ayşenin eski sevgilisi ile görüşmesine izin vermiş ayşe eski sevgilisiiyle öyle derinlere dalmışki nişanlısı kemalin telefonlarını duymammış buna sinirlenen kemal ortama girip ayşenin eski sevgilisine kafa atıp ayşeyi kolundan tuttuğu gibi arabaya bindirmiş ve tek kelime dahi etmeden evine bırakmış...to be continued

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…