- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
dizilerdeki paylaşılamayan kızgerçek falan değil, subliminal olarak verdiği mesaj da; paylaşılamıyorum.. mesajı aldık dağılabiliriz
Mezhep Konya ovası mübarek.
Eski sevgiliyle bisanli olduğun halde bulusmak Shameless da oluyor sanıyordum sadece. Vay anasını
Senin sorunun ne biliyor musun? Sana satırlarca yorum yazdım, sadece güzellikle alakalı kısmı dikkate almışsın. Kendini güzel bulman kötü bir şey değil, zaten çirkin de değilsin, güzel bulmaman psikolojik bir soruna işaret olurdu. Ama insanlarla her türlü ilişkinde güzelliği ön plana koyarsan, hele erkeklerle ilişkilerinde, hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz. Bu 17-18 yaşlarında normal bir davranış olabilir ama 93lüsün sanırım, ben de 93lüyüm ve güzelliğin pek işe yaramadığını çoktan öğrendim. Ne güzeller harcanıyor, sırf güzel olduğun için her şeyin en güzeline layık olduğunu düşünmen mental olarak olgunlaşmadığını gösteriyor. Ve bence hayatının merkezine ilişkini koymaktan vazgeç. Nişanlın hayatının önemli bir kısmı olabilir ama hayat amacın, gün ışığın, her şeyin vs olmamalı.Cok iyi her halinle cok guzelsin demek ki bak sorun yok masallah
bak ayşe de tam eski türk sinemalarındaki güzel kız adı!Ayşe şu eski sevgilinin ve nişanlının fotosunu da göster bakayım sana layıklar mı yakışıyorlar mı belki de bu eşsiz güzelliğin harcanıyordur elemek süzmek lazım
dizilerdeki paylaşılamayan kız
nişanlı ise, sırf kızı kaybetmemek ugruna eski sevgılıyse görüşmesını kabul eden
ama dayanamayıp ortama gıdıp
ex aşkın agzını burnunu dagıtan aşık
şu benim memleketi bu işlere alet etmeyi bi bıraksak gördüğüm an yorumdan kesiliyorumkonya ovası
bu harıkaydı
aynensonra kızı kaybetmemek için buluşup çiçekler ve pırlantalar eşliğinde özür dileyip ayaklarına kapanacakyaz dizisi ama tutmaz imdb: 3.5
ayşe çok güzelmiş nişanlısı ayşeyi çok merak eden ayşenin eski sevgilisi ile görüşmesine izin vermiş ayşe eski sevgilisiiyle öyle derinlere dalmışki nişanlısı kemalin telefonlarını duymammış buna sinirlenen kemal ortama girip ayşenin eski sevgilisine kafa atıp ayşeyi kolundan tuttuğu gibi arabaya bindirmiş ve tek kelime dahi etmeden evine bırakmış...to be continuedBiri bana özet geçse nolur ya la 300 küsür sayfayı okumayim yazık değil mi iki dakka anlativerin nolur sanki
kavad mıNişanlınızın Sasani kralı şah 1. Kavad'ın soyundan geliyor olma ihtimali var mı?
kavad mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?