ayşe çok güzelmiş nişanlısı ayşeyi çok merak eden ayşenin eski sevgilisi ile görüşmesine izin vermiş ayşe eski sevgilisiiyle öyle derinlere dalmışki nişanlısı kemalin telefonlarını duymammış buna sinirlenen kemal ortama girip ayşenin eski sevgilisine kafa atıp ayşeyi kolundan tuttuğu gibi arabaya bindirmiş ve tek kelime dahi etmeden evine bırakmış...to be continued
Lütfen amaaa Kemal değil o Sinaaanayşe çok güzelmiş nişanlısı ayşeyi çok merak eden ayşenin eski sevgilisi ile görüşmesine izin vermiş ayşe eski sevgilisiiyle öyle derinlere dalmışki nişanlısı kemalin telefonlarını duymammış buna sinirlenen kemal ortama girip ayşenin eski sevgilisine kafa atıp ayşeyi kolundan tuttuğu gibi arabaya bindirmiş ve tek kelime dahi etmeden evine bırakmış...to be continued
çok denk gelmiş acaba bizim kavad bu kavad mı oluyo , abimizin olayı neYok gerçekten öyle birisi var araştırırsanız görürsünüz
Ay yazmadan duramadim.Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
sinanmıymış ama yeşilçamda sinan yok ki kemal var kenan var ekrem var cüneyt var ama sinan yok kiLütfen amaaa Kemal değil o Sinaaan
Sinan'a Kemal demekle hakaret etmiş ediyorsun ve ayşe bu konuda çok hassas
Biri bana özet geçse nolur ya la 300 küsür sayfayı okumayim yazık değil mi iki dakka anlativerin nolur sanki
Ay yazmadan duramadim.
Fotoda ki sensen tatlim ne filtresi kullanmissan burnun gorunmuyor yahuuuu.
Valla canim cok haklisin. Ben degil insanlar gundeme getiriyor dis gorunusumu. Hayat amacim nisanlim olamaz cok yogun bir hayatim var cunku maalesef hatta sikayetciyim bu yogunluktanSenin sorunun ne biliyor musun? Sana satırlarca yorum yazdım, sadece güzellikle alakalı kısmı dikkate almışsın. Kendini güzel bulman kötü bir şey değil, zaten çirkin de değilsin, güzel bulmaman psikolojik bir soruna işaret olurdu. Ama insanlarla her türlü ilişkinde güzelliği ön plana koyarsan, hele erkeklerle ilişkilerinde, hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz. Bu 17-18 yaşlarında normal bir davranış olabilir ama 93lüsün sanırım, ben de 93lüyüm ve güzelliğin pek işe yaramadığını çoktan öğrendim. Ne güzeller harcanıyor, sırf güzel olduğun için her şeyin en güzeline layık olduğunu düşünmen mental olarak olgunlaşmadığını gösteriyor. Ve bence hayatının merkezine ilişkini koymaktan vazgeç. Nişanlın hayatının önemli bir kısmı olabilir ama hayat amacın, gün ışığın, her şeyin vs olmamalı.
Konu Güzelliğine değil bizi şaşırtan özgüvenine geliyor. Hala yanlış anlıyorsun.Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
Bana tanidik gelmedi esinizin soyadi falandir belki?Nişanlınızın Sasani kralı şah 1. Kavad'ın soyundan geliyor olma ihtimali var mı?
Bana tanidik gelmedi esinizin soyadi falandir belki?
Kızlar bu konuyu açıp açmama konusunda çok ikilemde kaldım. Nedeni nişanlım hakkında kötü bi şey demenizi istemiyorum, dayanamıyorm çünkü. aslında hiç agresif biri degil. Ama paylaşmam lazım içimde de tutamıyorum. Neyse uzatmıyım.
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti. Ayrılıgımızdan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. bana inat ya da degil orasını bilemicem. Aradan çok uzun zaman geçti tabi Ankarada çalışmaya başlamış bana da faceden ulaştı. Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye. Fotolarımdan nişanlı oldugumu görmüştür mutlaka o yüzden kötü bi amacı oldugunu düşünmedim. Ben de onu merak ettim. Sonuçta aramızda farklı bi diyalog vardı ve birisiyle ayrılınca o kişi ölmüş gibi oluyor hiç bi şeyini bilemiyosun ve bu çok kötü sonuçta yaşanmışlıklar var birini birden silip atmak çol acı. İnsan bi şekilde merak ediyo. Ben de kabul ettm. Buluşmadan önce nişanlıma da söyledim tabi onun da haberi var. Biz buluştuk bi kafede sohbet ederken dalmışız nişanlım yazmış görmedim. O da kalktı geldi yanımıza. Çok da sinirli. Bana bagırmaya başladı, eski sevgilim de araya girmeye çalışınca kafa attı. Sonra herkes müdahale etti , ayırdılar bunları. Beni de aldı apar topar ayrıldık ordan. Evime bıraktı ama tek kelime etmedi yol boyunca ben de etmedim çok sinirliyim çünkü. Nerde ne yaptıgımız belli sonuçta bu ne sinir ne gerek var olay çıkarmaya. Şimdi nişanlımla aramız limoni. dünden beri konuşmuyoruz. Eski sevgilim de yazıyo böyle sevgiyle bahsettigin adam bu mu, bununla mı evleniceksin diye. Kızdım tersledim kimsenin haddine degil nişanlıma laf söylemek. Ama bilemiyorum şimdi alttan mı almalıyım hata bende mi? Ama çok da sinirliyim ona hiç sevdigim bi şey degil kabadayılık sindiremiyorum. Napmalıyım sizce?[/QUOTiyide ayrılmışsınız bitmiş gitmiş bu neyin merakı.ben olsam asla izin vermezdim böyle bir şeye.birde yorum yapıyor sen bununla mı evleniceksin bilmem ne en başından düşünüp sizi ayrılmasaymış madem.çok gereksiz bir görüşme ve öyle bir dalıyorsunuzki msjı daha görmüyormuyorsuz iki adam sizin yüzünüzden ne hale düşmüş.
E olan var olmayan var napcan benim burnum var mesrlabelki yok neden kıskanıyorsunuz kızı
Yok gerçekten öyle birisi var araştırırsanız görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?