Ama sizce de bu kadar guzel olabilmesi icin biseylerin eksik olmasi gerekmez mi. Allah bi yerden alip bi yerden veriyo demekKonu sahibinden de konudan da şüpheliyim. Bu şahıs geçenlerde bir bebeğe çirkin diyen biri hakkında açılan konuda, ufacık bebek için bebek çirkin demek ki ama önemli olan iç güzelliktir falan yazmıştı, troll bence. abuk sabuk yorumlarının başka açıklaması yok çünkü.
Ama sizce de bu kadar guzel olabilmesi icin biseylerin eksik olmasi gerekmez mi. Allah bi yerden alip bi yerden veriyo demek
süpersinizİç Anadolu Bölgemizin eşsiz eserlerinden biriyle konuya veda ediyorum.
bir ev, bir de araba bunlar varsa merhaba.
oldu gözlerim doldu aramazsan arama.
ohaa oldum kal geldi gül beklerken dal geldi.
ne çok sevmiştim seni ayrılması zor geldi.
Canım kendim söylüyorsun işte Geçmiş bitmiş bişeyi neden merak ediyorsun ki?Kıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta
çok denk gelmiş acaba bizim kavad bu kavad mı oluyo , abimizin olayı ne
ağaç yaşken eğilir canım senden artık gecmıs , yasadıgın entrıkalardan bu anlasılıyo barızzÖzür dilerim çocuklarınızı daha çok dikkate alarak yaşamaya çalışıcam, saygılar
Yanlış bişey olması için kapalı bir ev ortamında iç çamaşırları ile falanmı olmanız gerekiyor anlamadım?Kafede sohbet ettik bunda yanlış bi şey yok ki
Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.
Hey hey piremses biri sana artık dur demeli bence? sağduyunada mı kafa attılar güzelim sen hayırdır? Ne sanıyorsun sen kendini allasen kezban kezban atışmalar?
gerçek falan değil, subliminal olarak verdiği mesaj da; paylaşılamıyorum.. mesajı aldık dağılabiliriz
Hadi canımmmKonu sahibinden de konudan da şüpheliyim. Bu şahıs geçenlerde bir bebeğe çirkin diyen biri hakkında açılan konuda, ufacık bebek için bebek çirkin demek ki ama önemli olan iç güzelliktir falan yazmıştı, troll bence. abuk sabuk yorumlarının başka açıklaması yok çünkü.
yaptığnz kabul edilemez. nişanlını öyle bi duruma düşürdüğn içn şuan vicdan azabı çekiyor olman gerekirdi. ders almamışınZ. artk nişanlınla yada ewlendğnde her kavgada kendini o çockla konuşuyor olarak bulacaksın masum masum . ve her kavgada eşinz bunu dile getircek geçmş olsnBen aşk tazelemedim hanımefendi konuyu tekrar okursanız..
Bence her şeye ragmen dost kalabilmek bir ilişkinin kalitesini gösterir. Ben yaşanan yaşandı düzeyli bir arkadaşlıgımız olabilir diye düşündüm. Bir ilişki bitti diye her şeyi koparıp atmalı mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?