Nişanlım eski sevgilime kafa attı

eski sevgilimle buluşmak istiyorum dediğimde benim koca mavi ekran verirdi zaten, sonrasında olacakları tahmin bile etmek istemiyorum

çok gereksiz bir davranış olmuş sizin ki... nişanlınız izin vermekle hata etmiş, kolay kolay kimse kaldıramaz bunu zaten

Ama sizce de bu kadar guzel olabilmesi icin biseylerin eksik olmasi gerekmez mi. Allah bi yerden alip bi yerden veriyo demek

Kıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta
Canım kendim söylüyorsun işte Geçmiş bitmiş bişeyi neden merak ediyorsun ki?
Bence nişanlın eski sevgiline kafa atmak için bilerek sana izin vermiş yoksa sana izin vermezdi.
ÇÜNKÜ YOK BÖYLE GENİŞ BİR ADAM....
Bence sen nişanlını bırak eski sevgilinle devam et nede olsa yaşanmışlıklar var ve en azından artık eski sevgilin yeribe eski nişanlını merak edersin
Kusura bakma ama olayı yazarken kendi tarafından yazdığını düşünüyorum.
Zaten artık nişanlın sana kesin güvenmeyecektir ve evlendiğiniz zaman nişanlın sana hayatı dar edecek ve sana nefes bile aldırmayacaktır.
Sonuç: Fazla merak iyi değildir insanın hayatını mahveder

çok denk gelmiş acaba bizim kavad bu kavad mı oluyo , abimizin olayı ne

Abimizin olayı karışık olaylar. Mazdek diye bir başka abimiz buna isyan etmiş, bu da isyanı bastırmak için ne yapsın hayattaki en değerli varlığını vermek zorunda kalmış

Kafede sohbet ettik bunda yanlış bi şey yok ki
Yanlış bişey olması için kapalı bir ev ortamında iç çamaşırları ile falanmı olmanız gerekiyor anlamadım?
Niyet ve namus bacak arasında değildir kafanın içinde biter ve sen düşüncelerini nişanlına ve eski sevgiline belli etmişsin.

Konu guzelligime getirilip sabote edilmeye calisiliyor her seferinde. Gercekten biktim hem gercekte hem burada bu olaydan artik.

Konuyu buralara getirip egonu ulu orta yerlere seren sensin Ayşe. Sana insanlar yorum yaptıkça sen ay yok ne var bundan kıskanılacak bir şey değil nişanlım da zaten çok pişman eski sevgilim de peşimde ama ben şimdi ne yapayım moduna girdin. Ya insanların sana verdiği tavsiyeleri dinleyip sağolun diyeceksin ya da bu kadar gırgır şamataya katlanacaksın. Güzelliğin kimseyi ilgilendirmiyor şu anda

Hey hey piremses biri sana artık dur demeli bence? sağduyunada mı kafa attılar güzelim sen hayırdır? Ne sanıyorsun sen kendini allasen kezban kezban atışmalar?

Kız Allah seni ne yapmasın kahkaha attım ofiste hey hey piremses aklımdan çıkmayacak

Siz yürek mi yediniz? Ben nişanlıma dicem ki eski sevgilimle görüşecem, bi de mesaj atçak görmicem. Görüşçem dediğinizde yüzüğü çıkarmadığına şükredin bence. Bunları kıskanç olmayan biri olarak söylüyorum hemde. Eski sevgiliyle nişanlıyken görüşmek ne mana yani?

Hadi canımmm
Kafası uçmuş belli, güzellikle kafayı bozmuş, yazık mutsuz olması yakındır desenize

Konu sahibi okullar kapandı siz memleketinize dönmediniz mi?
Nişanlınız okuduğunuz şehirde yaşıyordu.
Nasıl oldu da buluştuğunuz kafeye gelebildi?

Bence nişanlınız demiş ki ben buna izin vermesem içinde ukde kalacak ben kötü olacağım, bari izin vereyim birşey bahane eder çocuğu da döverim çıkar aradan.

Yok yani eline sağlık iyi de yapmış. Hadi eski sevgilin kafayı yemiş nişanlı kızı ayartma peşinde, sen nasıl gidip buluşayım diyorsun? Normal şekilde ayrılırsın görüşmeye devam edersin hadi bi nebze anlaşıılır bir durum ama ayrıldın arkadaşlık bitti nişanlandın, sonra görüşmek ne manaaa? Bırak ne halt ediyorsa etsin adam senden ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasını bulmuş yahu, neyini merak ettin bu adamın?

Ben aşk tazelemedim hanımefendi konuyu tekrar okursanız..
yaptığnz kabul edilemez. nişanlını öyle bi duruma düşürdüğn içn şuan vicdan azabı çekiyor olman gerekirdi. ders almamışınZ. artk nişanlınla yada ewlendğnde her kavgada kendini o çockla konuşuyor olarak bulacaksın masum masum . ve her kavgada eşinz bunu dile getircek geçmş olsn

Sadece bir gururla bitirdiniz ama. Demek ki bitmiş. Neden kurcalanir ki eskiler ?

Ya ben bu dünyanın en rahat insanıyımdır. Hiç kıskanç değilm ama nişanlım kalkıp eski sevgilisiyle görüşecek bırak kafa atmayı alnını karışlrım valla. Ben de nişanlıyım ve cidden ne ben ne nişanlım eski sevgililerimizi bırak arkadaşlarıyla bile görüşemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…