Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Cafede buluştuğunuzda hiç mi maziden bahsetmediniz, hiçmi size iltifat etmedi, hiç mi duygularınız değişmedi ona karşı bi an bile olsa? Ne konuştunuz havalar çok sıcak, ayy komşunun kızı şöyle yaptı vs mi? Nasıl güvenebiliyorsunuz karşı tarafa size karşı sadece bir dost gözüyle baktığını nerden biliyorsunuz? Eski sevgili adı üstünde eski. Çok seviyorduk birbirimizi yazmışsınız bi de ayıp ya. Hayır nişanlınız aynısını yapsa ne düşünürsünüz? Düpedüz saçmalık.

Konu sahibi, monoton giden hayatınıza aksiyon filan mı aradınız :)
Yani ne gerek var ki eski sevgilinizle buluşmaya? Bir de nişanlısınız üstelik.
Nişanlınız da bir garip, önce görüşmenize izin veriyor-bunu hiç anlamadım zaten-sonra gelip adama kafa filan atıyor. İlginç.

Acilan konu: nisanlim sevgilime kafa atti

Soylenmek istenen: ne kadar paylasilamayan mukemmel biri oldugumu yazar misiniz? Ha bir de fotografima bakip erkeklerin ulasilmazi olmakta ne kadar hakli oldugumu bu guzellige nasil dayanabileceklerini falan yazin.

Bütün suç nişanlınızda, geri kafalı olduğumu düşünebilirsiniz ama hiç bir nişanlı, eski sevgiliyle, nişanlısını görüştürmez.Hem buluşmalarına izin ver hem de git adamı döv.

herkes hemfikir oldğna göre konu kapanmalı yoksa konu sahibini depresyona sokcaz

Valla canim cok haklisin. Ben degil insanlar gundeme getiriyor dis gorunusumu. Hayat amacim nisanlim olamaz cok yogun bir hayatim var cunku maalesef hatta sikayetciyim bu yogunluktan

ayyyy bayılcam :)) evde yaz dızılerı ızleyıp üzüm yiyosun yavrum ne yogunlugu ya arada sudoku oyna da zekana zeval gelmesin

Yazamıyom olmuyo çünkü,konu sahibinin ki, ne yardan, ne de serden,olmuş.

ben nişanlı olsam nişanlım eski sevgilimle görüşücem dese ne gerek var derim.
aynı şekilde bende gerek duymam.
ha çok kısa flört ettin ama baktın olmadı arkadaş kalalım dedin bununda adı 'eski sevgili'yse bilemem.

Ya bu konu hala duruyormu
Kendi fotomu gördünüz mü diyor sonrada ama hep olayı güzelliğime getiriyorlar ühüüü diyor

Yahu bu üye görümcenin hakkı olan yüzüğe çatır çatır konan üyeymiş söylemiyorsunuz

Konu sahibesi yanlış sularda yüzüyorsunuz ve tehlikeli bir kadınsınız.

Bir insan neden eski sevgilisini merak ederki?
Resmen beni unuttu mu unutmadimi bunu anlamak icin gittiniz bence. Nisanlinizinda buna izin vermis olmasi ayri bir olay. Kac ay once askimcanim cicim dediginiz adamla arkadasca bir sohbet olamaz illaki eski konular acilir. Valla ben nisanliniz olsam direk nişanı atarim. Ama oda suçlu bir sey dememis gir buluş demis cok garip bir iliski sizin ki

Biri vardı sürekli filtreli fotolar koyardı albümlere on tane uyelik alıp kendini överdi ne kadar güzelsin falan derdi o aklima geldi şimdi napiyor kimbilir
Yeni filtreler deniyordur
Benimde var öyle bi tanıdığım, fake face açıp kendi fotolarına övgüler yağdıryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…