En sevdiğim insan modeliYeni filtreler deniyordur
Benimde var öyle bi tanıdığım, fake face açıp kendi fotolarına övgüler yağdıryor
Yeni bir olay değil canım 2 senelik var belkim aramızdadır
Ay inş. Hatırladin dimi hatta ben fotolarinız hep oynanılmış normal foton yokmu demiştimde benim şerefime milyonlarca foto atıp kıskananlar çatlısin demişti
Yeni bir olay değil canım 2 senelik var belkim aramızdadır
Ay inş. Hatırladin dimi hatta ben fotolarinız hep oynanılmış normal foton yokmu demiştimde benim şerefime milyonlarca foto atıp kıskananlar çatlısin demişti
Yeni filtreler deniyordur
Benimde var öyle bi tanıdığım, fake face açıp kendi fotolarına övgüler yağdıryor
Yok kız o hala buralardasürekli kocası ve üst düzey arabası, eviyle fotoğraf atan üye miydi o
Baska yere musallat olmustur insallah
Neyse kızlar don getirmeyi unutmayın bu sicakta çok terlerizsizce mune şuan ne yapıyor?
sizce mune şuan ne yapıyor?
Ay ben o konuyu hatirladim hahahahaahYahu bu üye görümcenin hakkı olan yüzüğe çatır çatır konan üyeymiş söylemiyorsunuz
Konu sahibesi yanlış sularda yüzüyorsunuz ve tehlikeli bir kadınsınız.
sen çok hararetlı hatunsunNeyse kızlar don getirmeyi unutmayın bu sicakta çok terleriz
sitenin yarısını mapusa atmaz bence o kadar kalabalığa yer yok oralarda
Neyse kızlar don getirmeyi unutmayın bu sicakta çok terleriz
Ciddi ciddi buradakiler sitedeki aktif uyelerin yarisina tekabul ediyor
Ne oluyor sen kimsinSen burda oyalan bibi. Kadının kocası hesabı ele geçirdi zanlimca.
Edit bosaniyorum
Kız oyle deme pro olmayanlar alinıyor malum göremiyor fakirlerbence bu tarz konularda ban olmamalı. çünkü açılmasındakı amac belli ve kışkırtma var
hem fena mı bak ziyaretçi 39, kullanıcı 33
daha nosssunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?