- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Yapma ya :)))O sekilde bel alti vurmuyorum tarzim degil:)
Müdürüm gelip bi banlamadın gidip işimi gücümü yapayım bi yemek yapıcam daha yapamadim
Şimdide biraz fizik arkadaşlar
Hangi uye yaYapma ya :)))
Bu konuda bir üyeye cevap verirken, "sen o gözlerimin altı morardı, çok sıskayım vs diyen kız değil misin" yazan kimdi?
Kuzen mi yazmış yanlışlıkla
Ne ilgisi var onun yazdıklarının içeriğiyle?Hangi uye ya
Narsist kisilik bozuklugu olan mi?
Bir bakan bir daha bakar falan diyordu
Ne ilgisi var onun yazdıklarının içeriğiyle?
Sen de milletin eski konusunu okuyup, -sana göre- bel altı vurmadın mı? Evet, yaptın.
kendini o kadar mükemmel görüyor ki yaptığının bile farkında değil, sonra bi de bi ton havayla bel altı vurmak benim tarzımm değilll diyebiliyorYaparmi hic konu sahibi mükemeldir!! Ayip ediyorsun
Bu foto olayı gerçek mi ya ahahaha. Hani bakıyorum fotoğrafa da gayet ortalama güzellikte bir kız.
Ben ohannes dedirtecek güzellikteyim, bir bakan dönüp bir daha bakar ama şu havanın 10'da 1'i yok bende. Keşke olsa ama böyle tipler kazanıyor hep. Ben güzelliğime geleni de kovalıyorum zaten.
Konuya gelecek olursak, eski sevgilinizle buluşmanız hata. Onun sizinle buluşmak istemesi de hata. Nişanlınızın kafa atması da hata. 3'ünüz de hatalısınız. Empati kuruyorum, sevgilim eski sevgilisiyle buluşmak istese terk ederim. Veya birine kafa atsa yine terk ederim. Bence çok iyi konuşup halledin, bir daha tekrarlanmaması için söz alın birbirinizden ve sonsuza dek kapatın konuyu. Ama bu tarz bir şiddet hareketinin tekrarı olursa arkanıza bakmadan kaçın derim. Bugün başkasına yarın size.
Sen su cok cirkinim, aynaya bakinca kemiklerim sayiliyor, gozlerim coktu resmen diyen kiz degil miydin? Bravo evrim gecirmis ohannes olmussun.
O sekilde bel alti vurmuyorum tarzim degil:)
akendini o kadar mükemmel görüyor ki yaptığının bile farkında değil, sonra bi de bi ton havayla bel altı vurmak benim tarzımm değilll diyebiliyor
allah nişanlısına kolaylık versin valla zor böylesiyle yaşamaka
aynen bana göre tam bir narsist yoksa bu düsüncelerin saglikli bir aciklamasi olamaz
1.60 boy 59 kilo muymuş? ben mi yanlış anladımAyşe güzelliği bırakıp fiziğe getirmiş konuyu.
Ama 1.60a 59 kilo fizik ??? Balıketinden hallice
Sen nişanlına bak kardeş bırak güzelliği fiziği olmak istediğin gibi değil olduğun gibi ol emin ol içdünyanda mutlu olur
Hem nickinize hem size hayranım maşallah 007Buyur bakalım evlat kime ne demişsin oku önce..
Buradaki en absurt mesaj kimin acabaBuyur bakalım evlat kime ne demişsin oku önce..
Hem nickinize hem size hayranım maşallah 007
Aysenaz bak sana hatani gostermeye calisn insanlara tavir aldin alakasizca guzellikten 1000 girmekten dem vurdun.sonra konuyu dagittiniz dedin konuyu sen dagittin konu nisanliyken eskis evgilinle bulusup iki erkegi birbirine kirdirman.yapman gereken nisanlin hala yuzugu atmadiysa gidip ozur dileyip davranislarina dikkat etmen.senin ne guzelligin ki bana gore degilsin nede zekan inan kimseyi ilgiendirmiyor.Buradaki en absurt mesaj kimin acaba
Buradaki en absurt mesaj kimin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?