Nişanlım eski sevgilime kafa attı

O sekilde bel alti vurmuyorum tarzim degil:)
Yapma ya :)))
Bu konuda bir üyeye cevap verirken, "sen o gözlerimin altı morardı, çok sıskayım vs diyen kız değil misin" yazan kimdi?
Kuzen mi yazmış yanlışlıkla

Müdürüm gelip bi banlamadın gidip işimi gücümü yapayım bi yemek yapıcam daha yapamadim
Şimdide biraz fizik arkadaşlar

Yemezler ablacım Biz çok güzel ban yiyeceğiz ama gülüp eğlenip kaderimize razı geleceğiz Bu kadar kalmamıza bile şaşırdım Mune ablanın hayatından şüphe ediyorum korkuyorum valla

Yapma ya :)))
Bu konuda bir üyeye cevap verirken, "sen o gözlerimin altı morardı, çok sıskayım vs diyen kız değil misin" yazan kimdi?
Kuzen mi yazmış yanlışlıkla
Hangi uye ya
Narsist kisilik bozuklugu olan mi?
Bir bakan bir daha bakar falan diyordu

Valla haksızsınız.
Eski sevgilinizi merak ediyorsunuz niye ?
İnsan evliliğe giden bir yolda çokça sevdiği bir nişanlısı varken neden eskiyi merak eder ki ?
Bunu kalkıp nişanlınıza söylüyorsunuz adam mega düzeyde anlayış göstererek git diyor (bu da aşırı tuhaf ya neyse hadi diyelim son derece modern bir nişanlı-kafa attığı kısma kadar)
Amma velakin gittiğiniz yerdeyken size mesaj atıyor ve siz görmüyorsunuz,nasıl bir dalgınlık içindeyseniz artık.
Bir de alttan almayacağım demişsiniz,bence de alttan almayın ve ayrılın yani,siz böyle eskiyi her merak ettiğinizde nişanlınız birilerini dövecekse işiniz zor zaten

Sen su cok cirkinim, aynaya bakinca kemiklerim sayiliyor, gozlerim coktu resmen diyen kiz degil miydin? Bravo evrim gecirmis ohannes olmussun.

O sekilde bel alti vurmuyorum tarzim degil:)

Buyur bakalım evlat kime ne demişsin oku önce..

bir kız eski sevgilisiyle neden görüşmek ister, nişanlı da neden göz yumar? sonra da gelip neden kafa atar? baştan sona garip bir hikaye.

1.60 boy 59 kilo muymuş? ben mi yanlış anladım

Buradaki en absurt mesaj kimin acaba
Aysenaz bak sana hatani gostermeye calisn insanlara tavir aldin alakasizca guzellikten 1000 girmekten dem vurdun.sonra konuyu dagittiniz dedin konuyu sen dagittin konu nisanliyken eskis evgilinle bulusup iki erkegi birbirine kirdirman.yapman gereken nisanlin hala yuzugu atmadiysa gidip ozur dileyip davranislarina dikkat etmen.senin ne guzelligin ki bana gore degilsin nede zekan inan kimseyi ilgiendirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…