Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Harbiden olay nerelere gelmiş bir özet alabilirmiyim ?

Yav bu konuda ne oluyor? Ben anlamadım da...
Bir nişanlı var birini dövmüş. Şimdi bunla konu sahibinin zekası, boyu, kilosu ne alaka? 60 sayfa ne tartışılmış biri bana özet geçebilir mi?
Simdi konu sahibi nisanli
Konu sahibinin birde eski sevgilisi var
Gunlerden bir gun eski sevgili cika gelir faceden hadi bulusakmi der konu sahibide neden olmasin bulusalim der
Bi yerde oturup eski gunleri yad eeerler nisanli bu arada mesaj atar muhabet koyu konu sahibi gormez bile mesaji nisanlida cuneyt arkin gibi cika gelir olay mahaline
Arbede cikar eski sevgiliye kafa atar
Konu sahibide aman nisnalima kotu biseyd emeyin ama ben nisnalima tavir aldim nasile ski sevgilimin kafasini yarar der
Bizde dediiki nisanlin hakli eskis evgiline kafa, senin kafanad yuzugu atmaliydi dedik
Oda bize beni gordunuzmu ,ben oss de ilk 1000 e girdim kim oldugumu anlayin dedi
Biz hala bisey anlayamadik

Iyi de arkadaş kestiremiyor ki zannediyor öss zekayı belirliyor... halbuki sadece okulda öğretilen akademik bilgileri test eden bir sınav.... Dünyasını değiştirip geliştirmesi gerekli

Kendisini Howard Gardener la tanıştıralım da anlatsın zekanın tek bir ölçüte bağlı kalmadığını

Müdürüm gelip bi banlamadın gidip işimi gücümü yapayım bi yemek yapıcam daha yapamadim
Şimdide biraz fizik arkadaşlar

Ay hiç söyleme bu saat oldu hala yapamadım yemegimi buraları takip etmekten

Dizi tadında bir ilişkisi var konu sahibinin. Orası kesin Razey kardeş.
Baksana nişanlı eski sevgiliyle görüşmeye gönderiyor kızı, sonra kafeyi basıp adamı yere seriyor. Sonra eski sevgili böyle barbar bir herifle mi evleneceksin diye fesat sokuyor. Kim alacak kızı diye meraktayız valla.
Oldukça kısa sürmüş ilişkilerimde bile adamlar makul seviyede kıskançlardı valla. Şu teklifi yapamazdım en azından.
Biri benim için birine kafa da atmadı. Muştalı kocadan sonra efsane olur artık bdv de.

Off bu işler zekayla olsaydı diyorum. Ne güzellik ne de zeka kapatmaz şu olayı valla.
Ayşe ben seni yenerim dostum. Bak ben ikinci üniversiteyi okuyorum, senden daha zayıfım bir de.

sizin eski sevgilinizle bulusmanız gereksiz bir davranıs nisanlanmıssınız ona ne olmus ne yapmıs cokmu onemli nisanlınızın da karsı cıkması lazımdı sanırım aklı kaldı yediremedi geldi olay yaptı keske bastan tavrını koysaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…