Ben ilk 100 e girdimSizden korkulur gercekten. Bu cevaplari yazdigim uyelerin yorumlarina bakarsaniz neden yazdigimizi da anlarsiniz. Ama herkesten ilk 1000lik performans bekleyemeyiz siz de haklisiniz
Simdi konu sahibi nisanliYav bu konuda ne oluyor? Ben anlamadım da...
Bir nişanlı var birini dövmüş. Şimdi bunla konu sahibinin zekası, boyu, kilosu ne alaka? 60 sayfa ne tartışılmış biri bana özet geçebilir mi?
Kimsin sen konu sahibi? Yorumlarınızı okudum da kim oldugumu anla yeter yok ilk 1000 deyim. Ee ne yapalım?
İnsanın kişiliğini belirleyen iyi iş sahibi olması mı sence ya da össde ilk 1000e girmesi mi?
Tuhafsınız.
Müdürüm gelip bi banlamadın gidip işimi gücümü yapayım bi yemek yapıcam daha yapamadim
Şimdide biraz fizik arkadaşlar
ilk 1000 mi üff çok tırt ben 400'deydim...
kafa işiyse demek...
ilk 1000le ve 160 boy 59 kiloyla nereye hava atıyorsun acaba yukarıdan duyulmuyor
Dizi tadında bir ilişkisi var konu sahibinin. Orası kesin Razey kardeş.Harbiden olay nerelere gelmiş bir özet alabilirmiyim ?
kafa işiyse demek...
ilk 1000le ve 160 boy 59 kiloyla nereye hava atıyorsun acaba yukarıdan duyulmuyor
Off bu işler zekayla olsaydı diyorum.Simdi konu sahibi nisanli
Konu sahibinin birde eski sevgilisi var
Gunlerden bir gun eski sevgili cika gelir faceden hadi bulusakmi der konu sahibide neden olmasin bulusalim der
Bi yerde oturup eski gunleri yad eeerler nisanli bu arada mesaj atar muhabet koyu konu sahibi gormez bile mesaji nisanlida cuneyt arkin gibi cika gelir olay mahaline
Arbede cikar eski sevgiliye kafa atar
Konu sahibide aman nisnalima kotu biseyd emeyin ama ben nisnalima tavir aldim nasile ski sevgilimin kafasini yarar der
Bizde dediiki nisanlin hakli eskis evgiline kafa, senin kafanad yuzugu atmaliydi dedik
Oda bize beni gordunuzmu ,ben oss de ilk 1000 e girdim kim oldugumu anlayin dedi
Biz hala bisey anlayamadik
kafa işiyse demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?