Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Sizin eski erkek arkadasinizla gorusmenize nasil izin verdi?siz nisanliyken eski erkek arkadasinizla neden gorustunuz? Bence ikisi de yanlis. Hadi madem nisanliniz tamam git eski sevgilinke kafede gorus dedi sonrasinda sadece mesajina cevap vermediniz diye neden baskalarinin yaninda size bagirip cagirdi ve neden sevgilinize(eski)kafa atti. Tutarsiz hareketler bence...ha illa da kim daha hatali diye yorumlarsam olayi nisanliniz daha hatali. Hem izin veriyor hem de olay çıkarıyor. Sacma....

arbede cıkardan sonrasını anlamadım

Ben nişanlına acıdım ya adamın ömrünü yer bitirirsin bi kenara yatırım yapsa iyi olur saç ekimi için arada yorumlarını okudum baya ihtiyacı olacak belli ki

İlk 20 sayfadan sonra pes ettim, arada anlatmak istedigim noktayı yakalayan olduysa kusuruma bakmasın lütfen ama bence yorumların hemen hepsi konuya yanlış yerden bakıyor.

Burada meselenin "nişanlı bi kadın uzun yıllardır görüşmediği eski sevgilisiyle tekrar dostça görüşmeye başlayabilir mi" ya da "bi adam nişanlı oldugu kadının eski sevgilisiyle görüsmesine izin verebilir mi/bunu doğal karsılayabilir mi/ kaldırabilir mi (hangisini secerseniz)" olduğunu düsünmüyorum.

Bu soruların cevapları da kişiden kişiye değişir zaten. Doğrusu-yanlışı olan meseleler değildir bunlar. Yapıyla, karakterle, yetişme tarzıyla, hayata baktıgın yerle alakalıdır. Çoğunluğun bu konuya olumsuz bakması doğru düsündükleri anlamına gelmez.

Yani "eski sevgiliden dost olmaz nişanlın ne yapsa haklı" ya da "eski sevgili en iyi dostunuzdur koyverin gitsin nişanlınız da kim oluyo" gibi bi kural bi dogru yok ortada.

Burada mesele eski sevgilinizle dostça bi görüşme yapmak, görüşmediginiz zamanda hayata nasıl devam ettiğinizden konusmak size dogru gelmiş mi? Gelmiş.

Bunu yalan söylemeden, arkasından iş çevirmeden nişanlınıza anlatıp onun fikrine deger verdiginizi göstermiş misiniz? Evet göstermissiniz. Yani dürüstce aklınızdan geceni ortaya koymussunuz, iznini istemissiniz. (Ki bence izin istemek dogru kelime degil ama neyse)

O da size sorun yok, ben sana güveniyorum demis. İnsan gibi karsı cıkmak icin zamanı varken agzını bile acmamıs.

Bu saatten sonra kimse ama hic kimse bastan onay verdigi bi sey icin gelip de bi cafede onca insanın icinde rezillik cıkaramaz. Kimse size bagırıp sizi kücük düsüremez. Ve kimse (icten ice niyeti ne olursa olsun) biri size bagırıp sizi asagılarken sizi korumak icin araya giren kisiye (bu kisi eski sevgiliniz bile olsa) kafa atıp sonra da ben haklıyım diye ortalarda dolasamaz.

Yani hatalı olan o, uzlaşmayın ya da barışmayın demiyorum ama alttan alacak da suçluluk hissedecek de siz degilsiniz bana göre bu olayda. Basta medenice "bu benim sınırlarım dısında ben böyle bi görüsmeyi kaldıramam gitmeni istemiyorum" diyebilirmiş. Basta anlayıs gösterip sonra pisman mı oldu yine size söyleyebilirdi. Hic olmadı o bulusmadan sonra bi daha böyle bi sey istemiyorum diyebilirdi. Bi nevi ya simdi konus ya da sonsuza dek sus durumu. Konusma ama kafa at diye bi secenek yok mekana gelip olay cıkarmak ne demek.

Ki ex ne yapacaktı o durumda, adam sizi asagılarken sus pus otursa da ayıp, kalkıp gitse de ayıp o ne öyle suçlu gibi. Yatıstırmak isterken kafayı yedigiyle kalmıs. Dava acsa ya da karsılık verse hak yani.

Nacizane gorusum budur.

Yav bu konuda ne oluyor? Ben anlamadım da...
Bir nişanlı var birini dövmüş. Şimdi bunla konu sahibinin zekası, boyu, kilosu ne alaka? 60 sayfa ne tartışılmış biri bana özet geçebilir mi?
Bana da:) birinde sanirim ozguven tavan yapmis hem zeki hem guzel oldugunu iddia etmis ama daha tam okuyamadim meseleyi.

Bayanlar, 2 yanlisin 1 dogru etmediginin bilincinde olmanizi beklerdim. Konu sahibinin guzelligini on plana cikarmasi karsisinda tepki gosteriyorsunuz ama konu sahibinin boy ve kilosuyla dalga gecmekten geri kalmiyorsunuz. Hic hos degil.

Eski sevgiliden dost olmicagini herkes biliyor senin de bilmen gerek ... girmiş bisi sonuçta ne diye kurcalarsin anlamam hemde üstüne nisanlanmissin gereksiz buluşma bende olsam cevap vermesen yanlış anlardim .

Bayanlar, 2 yanlisin 1 dogru etmediginin bilincinde olmanizi beklerdim. Konu sahibinin guzelligini on plana cikarmasi karsisinda tepki gosteriyorsunuz ama konu sahibinin boy ve kilosuyla dalga gecmekten geri kalmiyorsunuz. Hic hos degil.
En azindan ben kimseye hakaret etmemistim

Valla yalap şap yaptim bişey azda pilav var yeter koştum geldim banlanmadan

Hu hu konu sahibi az daha sesli yaz malum 1.70 boyla duymakta zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…