- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
59dan 44e mi düştün hazirandan temmuzaYok canim yanlis anlamissin kilo verdim
Arkadas dedektif gibisiniz haaAbuuu 31 temmuzda 44 kiloymus 10 once,10 gunde 15 kilo almis
Evet olayın özeti bu benceO kadar tartışılmış, kimi astrolojiden girmiş, bilmem ne gerilemesinden dengesizlik olur demiş. Gezegenler birbirine grse yine bu olayı açıklayamayız arkadaşlar.Kimi teklif bile etmemeliydin böyle bir şeyi demiş.
Fakat bence adam bu teklifle gelen nişanlısının şaka yaptığını sanmış olabilir. Zira şaka gibi yani. O yüzden ciddiye almamıştır.Telefonu açmayınca da şakanın gerçek olduğu dank etmiştir, can havliyle gelip adamı yere sermiştir işte.
Ben de soracaktım unutmuşum.Aileniz mi Ankara'da yoksa okulunuz mu?
Aile Ankara'da ise nişanlınız şehirlerarası yolculuk mu yaptı kafeye gelmek için? Okulunuz Ankara'da ise sizin bir eviniz yoktu nişanlınızın evinde kalıyordunuz hala onlarla mı yaşıyorsunuz?
Meraktan soruyorum
Siz mükemmel ikili olursunuz benceOzur dilerimm her seye yeniden baslayalim mi??
Bugun seni piremşeş olarak yaratmayan Rabbin icin ne yaptın?piremşeş sendromunu herkese nasip olmuyorsa dimek
Banane ne rahatsiz edecekte biliyomusun bende cok sanlsiyim bir dedigimi iki etmeyen benim icin herkesten herseyden vazgecem bi esim oldugu icin .. Biraz gururlu oldugum icin yalakalik yapamiyorum malesef senin gibi o yuzden sevilmiyor olabilirim bekara avrat bosamasi kolaydir diye buna diyorlar herhalde sen once yaptigin davranisina bak sevilmek sona kalsinKayinpederim vefat etti keske bir seyler bilip konussaydiniz. Ama yasasaydi en az kv kadar severdi beni eminim. Bu konuda cok sansliyim bu sizi rahatsiz etse de
Konunun dogru olduguna inaniyormusun kim izin verir boyle biseye ya da kim bilir ne diye izin almistir adamin sucu yoktur belkide...Nisanlin kafa atana kadar Yuh nasil bi mide varmis dedim ki kafa attigini görünce iste bu dedim ben bi bayan olarak izin vermesini kiniyorum birbirimizi cok seviyoruz diyorsunuz ya önce onu bi sorgulayin sevginizi bi diğer konu nisanli boyle biseye izin veriyorsa planları vardır yarin obur gün de o cafelerde buluşmak istiycektir ve ben zmninda sana izin verdim sen de sus otur çiçektir konuyu nerden tutsak elimde kaliyo yahu
Ben de aynı şekilde düşünüyorum o yüzden de alttan almak istemiyorm biraz
Kıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta
Kafede sohbet ettik bunda yanlış bi şey yok ki
Ayy dedektif gibisiniz:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tikam-aldiniz-mi.939841/page-11#post-47219885
Ayşecim bu kafa atılan eski sevgili bu eski sevgilin mi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tikam-aldiniz-mi.939841/page-11#post-47219885
nişanlısı sırf ex aradı dıye arayıp tehdıt edıyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...tikam-aldiniz-mi.939841/page-11#post-47219885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?