Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Nişanlın eski sevgilisiyle buluşsaydı oh ne güzel şimdi eski sevgilisiyle anılarını tazeliyorlardır mı diyecektin.
Bu ne rahatlık yani nişanlında hata ben görsem o anda ayrıldığımı söyler bir daha seninle asla görüşmezdim.
Bir de izin vermiş evet nişanlın da hatalı hayatımda böyle saçmalık duymadım. Eski bir arkadaş değil sevgiliden bahsediyorsan eğer bunu hangi erkek kaldırabilir ki?

Evet olayın özeti bu bence

Ben de soracaktım unutmuşum.
Ankara ailenizin yanı değil mi? Aysenaz93
E hani sevgilin de okudugun şehirdeydi? Kafa atmak için uçağa atlayıp kafeye mi gelmiş?

Biriyle nisanliyken , eski sevgiliyle ne diye bulusulur. Hadi bulusuldu nisanliya neden soylenir. Bir ariza cikaracagi bellidir cunku. Hic bir (seven) erkek buna izin vermez. Aslinda nisanlinda da suc bulamadim. Ortada bir suc varsa , sucun buyugu bu bulusmayi kabul ederek- sizde.

Eski sevgiliyle iliskileri tamamen koparin.

Malesef sayfaların hepsini okuyamadım yazan vardır belki. Ama bence nişanlınız izin vermemiş ki, sen bilirsin demiş ve bence sizin gitmemenizi beklemiş. Siz de gidince ve üstüne mesajına bakmayınca sinirlenmiş. Ha kafa atmak olmamış. Ama ona gelene kadar eski sevgilinin teklifi, sizin teklife balıklama atlamanız ayrı düşündürücü...

Banae
Kayinpederim vefat etti keske bir seyler bilip konussaydiniz. Ama yasasaydi en az kv kadar severdi beni eminim. Bu konuda cok sansliyim bu sizi rahatsiz etse de
Banane ne rahatsiz edecekte biliyomusun bende cok sanlsiyim bir dedigimi iki etmeyen benim icin herkesten herseyden vazgecem bi esim oldugu icin .. Biraz gururlu oldugum icin yalakalik yapamiyorum malesef senin gibi o yuzden sevilmiyor olabilirim bekara avrat bosamasi kolaydir diye buna diyorlar herhalde sen once yaptigin davranisina bak sevilmek sona kalsin

Canim kon
Konunun dogru olduguna inaniyormusun kim izin verir boyle biseye ya da kim bilir ne diye izin almistir adamin sucu yoktur belkide...

Ben de aynı şekilde düşünüyorum o yüzden de alttan almak istemiyorm biraz

Kıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta

Kafede sohbet ettik bunda yanlış bi şey yok ki

ilk başta hadi güveneyim.sorun çıkmasın demiştir.tabii doğal olarak sindirememiştir.şahsen cesaret edip soramazdım.hatalı olan sizsiniz.bunu sormayın bile.eski sevgilinizde sizi ayrıldığınızda arama lütfunda bulunmamış.kafayı yiyince aramalara doymuyor.
cevapları harbi merak ettim 72 sayfa ne yazılmış olabilir.gerçi hepsi cidden söyledin mi kız diye yazmıştır.

Bnce cok yanlış nisanlini birak sen hic cevap vermemeliydin gorusmemeliydin sonucta hayayinda biri var bide nisanlin yani bu durumda senin alttan alman lazim bnce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…