Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Nedense bu konuya hic inanasim gelmiyor onceki konunda nisanlinin gizliden arayip tehdit ettigini bu konuda da nisanlinin izin verdigini soyluyorsun celiskiler diz boyu milletin zamanini alma bari ne demek istedigini sen de bilmiyorsun hepimiz nisanlilik donemi gecirdik kafamizi kaldirmazdik yerden senun durumunda olcam nisanlimda bana git diycek ha beni dogduma pisman ederdi ya iyki evli degilsin hep boyle nisanli kal daha kolay olur senin icin hersey.

Nişanlısı belkide adamı arama derdinden kurtulup gelip kafa atabilmek için izin vermiştir

Sabahtan beri konunun içindeyim ve çok saygıdeğer doktor hanım yüksek müsadenizle teşhisinizi ben koymak istiyorum. Ağır kişilik bozukluğu ve egoistlik. Kendinizi olmadığınız biri gibi gösterip başkalarını inandırmaya çalışmanız yetmemiş kendiniz de inanmışsınız ve bu sizin egonuzu dağlara çıkarmış. Bi doktor oluyorsun bi öğrenci. İşine gelenleri cevaplayıp kalanını bırakıyorsun. Bir insan 10-15 günde nasıl 15 kilo verebilir ?

Buralar efil efil trol kokuyor haklisin bacim

Parmaklariniza saglik .valla:)

2 ayda 15 kilo verdim. On gun nerden cikti

Tamam abicim bizde dar beyinli insanlar değiliz de konya ovasıda değiliz..
O nirvanaya ulaştıysanız tebrik ederim.

Yanlis diyemem ama cok eksik olmus. Biraz daha caba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…