Bugun seni piremşeş olarak yaratmayan Rabbin icin ne yaptın?
Aynen baştan beri fake oldugunu dusunuyorum hayallerindeki hayatı kurgulayıp buraya yazan biri benceBen konu sahibinin fake olduğunu düşünüyorum.bi gönderide öğrenciyim derken biraz önce bi gönderide doktor olmuş.
Intern dr. diye bir sey duydun muBen konu sahibinin fake olduğunu düşünüyorum.bi gönderide öğrenciyim derken biraz önce bi gönderide doktor olmuş.
Ben sağlıkçıyım haziran gibi okul bitti demiş.tıp fakülteleri temmuzda biter sonra da kuralar çekilir.öyle eve gidip diyetisyenle zayıflayım filan olamaz.işe başlarlar.Aynen baştan beri fake oldugunu dusunuyorum hayallerindeki hayatı kurgulayıp buraya yazan biri bence
Allah allah daha nasil bilip bilmeden uydurulabilir acabaBen sağlıkçıyım haziran gibi okul bitti demiş.tıp fakülteleri temmuzda biter sonra da kuralar çekilir.öyle eve gidip diyetisyenle zayıflayım filan olamaz.işe başlarlar.
Nerde Intern dr.sunuz ?Intern dr. diye bir sey duydun mu
öyleyse önce okulunu bitir öyle doktorum de.sayfanda ki yüksek lisans yapıyor gönderi de yalan öyleyse.Intern dr. diye bir sey duydun mu
Ankara'dayim ama hastane ismi vermesem daha iyi olurNerde Intern dr.sunuz ?
Cok haklisin ya recete yazabiliyoruz hasta tedavi ediyoruz ama sen izin vermedin diye doktorum demeyim. Intern "Doktor" da degil zaten vasfimizöyleyse önce okulunu bitir öyle doktorum de.sayfanda ki yüksek lisans yapıyor gönderi de yalan öyleyse.
Bu konu kapanmadı mı ya valla yöneticilerden birisi baştan sona oturup konuyu okusa bende arada giderim galibaşu konudan gideceğiz ya en çok ona yanıyorum
Canim valla helal olsun sana bunu da dert diye yaziyorlar iste ben bu olaya hic inanmiyorum ndense..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tikam-aldiniz-mi.939841/page-11#post-47219885
Ayşecim bu kafa atılan eski sevgili bu eski sevgilin mi ?
Intern dr. diye bir sey duydun mu
Sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım biz intörnlere enjeksiyon yaptırıp ekg çektiriyoruz.okul bitmeden ne reçete yazma yetkisi.anca asistanların reçete etmediği ilaçları yazıp onun kaşasini atarsın.sallama.Cok haklisin ya recete yazabiliyoruz hasta tedavi ediyoruz ama sen izin vermedin diye doktorum demeyim. Intern "Doktor" da degil zaten vasfimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tikam-aldiniz-mi.939841/page-11#post-47219885
Ayşecim bu kafa atılan eski sevgili bu eski sevgilin mi ?
Hemsireler intern'e bu gozle bakiyor olabilir ama unutulan sey 6 yil bosa okumadik, asistan dedigin tus'u kazanmis versiyonumuz, hele ki comez asistanlar. Soyledigin hicbir sey 6 yil ogrendiklerimi ve meslegimin kutsalligini bertaraf edemez.Sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım biz intörnlere enjeksiyon yaptırıp ekg çektiriyoruz.okul bitmeden ne reçete yazma yetkisi.anca asistanların reçete etmediği ilaçları yazıp onun kaşasini atarsın.sallama.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım biz intörnlere enjeksiyon yaptırıp ekg çektiriyoruz.okul bitmeden ne reçete yazma yetkisi.anca asistanların reçete etmediği ilaçları yazıp onun kaşasini atarsın.sallama.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım biz intörnlere enjeksiyon yaptırıp ekg çektiriyoruz.okul bitmeden ne reçete yazma yetkisi.anca asistanların reçete etmediği ilaçları yazıp onun kaşasini atarsın.sallama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?