Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Aynen baştan beri fake oldugunu dusunuyorum hayallerindeki hayatı kurgulayıp buraya yazan biri bence
Ben sağlıkçıyım haziran gibi okul bitti demiş.tıp fakülteleri temmuzda biter sonra da kuralar çekilir.öyle eve gidip diyetisyenle zayıflayım filan olamaz.işe başlarlar.

Öfff bu konu hala kapanmadı mı
Aysenaz93 yavrum ne kadar değişik bir tipsin ağız dolusu gülmem geliyor yazdıklarını okuyunca.
Ben göz ardı edeyim seni iyisi mi vallahi sinirlerim kaldırmıyor

Ben sağlıkçıyım haziran gibi okul bitti demiş.tıp fakülteleri temmuzda biter sonra da kuralar çekilir.öyle eve gidip diyetisyenle zayıflayım filan olamaz.işe başlarlar.
Allah allah daha nasil bilip bilmeden uydurulabilir acaba

öyleyse önce okulunu bitir öyle doktorum de.sayfanda ki yüksek lisans yapıyor gönderi de yalan öyleyse.
Cok haklisin ya recete yazabiliyoruz hasta tedavi ediyoruz ama sen izin vermedin diye doktorum demeyim. Intern "Doktor" da degil zaten vasfimiz

Cok haklisin ya recete yazabiliyoruz hasta tedavi ediyoruz ama sen izin vermedin diye doktorum demeyim. Intern "Doktor" da degil zaten vasfimiz
Sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım biz intörnlere enjeksiyon yaptırıp ekg çektiriyoruz.okul bitmeden ne reçete yazma yetkisi.anca asistanların reçete etmediği ilaçları yazıp onun kaşasini atarsın.sallama.

Hemsireler intern'e bu gozle bakiyor olabilir ama unutulan sey 6 yil bosa okumadik, asistan dedigin tus'u kazanmis versiyonumuz, hele ki comez asistanlar. Soyledigin hicbir sey 6 yil ogrendiklerimi ve meslegimin kutsalligini bertaraf edemez.

hayatı yalan baştan sona bırak doktor olsun hatta özel muayenehanesi falan var aynen

Serviste orderları düzenleyebilir. Ekg, enjeksiyon falan 4. sınıf işleri bizim burada. Ama eleman yokluğunda intörnlere de yaptırıyorlardır.

Nişanlının izin vermeside garip
Eski sevgilinin sana yazmasida garip ..

Şimdi butun gariplikleri kenara koyalim ..
Senin nisanlindan izin istemen cok daha garip .

Anlamiyorum tum eski sevgililerinizi merak eder misiniz ? Hemde nisanliyken .

Asil konu su iste ;
Sizin nisanliniza bulusmayi teklif edip izin istemeniz .
Yoksa ben kafa goz bunlarda bir gariplik gormuyorum olacak olan olmus .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…