Bayanlar, 2 yanlisin 1 dogru etmediginin bilincinde olmanizi beklerdim. Konu sahibinin guzelligini on plana cikarmasi karsisinda tepki gosteriyorsunuz ama konu sahibinin boy ve kilosuyla dalga gecmekten geri kalmiyorsunuz. Hic hos degil.
Yok canim yanlis anlamissin kilo verdim
Ben öyle bir yorum görmedim. Sadece evlenince de görüşürsünüz siz yazılmıştı, onu da inkar etmediniz zaten. Hatta severim misafir ağırlamayı falan dediniz. Ne diyelim, geniş geniş mideler..Kimse namusuma laf atmadi mi? Okuma yazmaniz yok galiba. Kocani aldatirsin sen diyen bile oldu. Bu kadar namus meraklisi insanlar boyle konusarak kendi hayatlarindaki iffet eksigini mi kapatmaya calisiyorlarsa artik...
Şu özgüven patlaması bi bende olmadıVıııı 1,60 boya 59 kiloysa konuşmaya gerek yok.
Gerçi sende de sorun yok, egon yeterince şişince vücuda yükleme yapmıştır gayet normal
Gerçek kendini gorsun diye valla.
Fiziğim güzelliğim diyee milleti kendine guldurtmesn diye. Ortalama alti boyu ve ortalama güzelliğiyle kendine guldurtmesin diye. İnsan kendinin farkında olmalı...
Yani doğru aslında, kimse mükemmel değildir bu ne ego demek için ama senin de şuran şöyle demek son seçenek olmalı. :)Bayanlar, 2 yanlisin 1 dogru etmediginin bilincinde olmanizi beklerdim. Konu sahibinin guzelligini on plana cikarmasi karsisinda tepki gosteriyorsunuz ama konu sahibinin boy ve kilosuyla dalga gecmekten geri kalmiyorsunuz. Hic hos degil.
Dizi tadında bir ilişkisi var konu sahibinin. Orası kesin Razey kardeş.
Baksana nişanlı eski sevgiliyle görüşmeye gönderiyor kızı, sonra kafeyi basıp adamı yere seriyor. Sonra eski sevgili böyle barbar bir herifle mi evleneceksin diye fesat sokuyor.Kim alacak kızı diye meraktayız valla.
Oldukça kısa sürmüş ilişkilerimde bile adamlar makul seviyede kıskançlardı valla. Şu teklifi yapamazdım en azından.
Biri benim için birine kafa da atmadı. Muştalı kocadan sonra efsane olur artık bdv de.
Şu özgüven patlaması bi bende olmadıözgüvensizde değilim eksik olan ne acaba?tabi yaa ego
Türk standartlarına göre uzunum, kilo almadığım dönemlerde gayet taş bir fiziğim ve gayet güzel yüzüm var ama yaş oldu 35 bir kere bile yaşayamadım şu Türk kızı özgüvenini. Acaba ben hastanede karıştım mı ?
Ohoo bin yil oldu ben Ankara'ya doneli. Daha guclu argumanlarla gelin
Bize ego aşılamaları lazım özgüven kafi gelmiyor galiba :))Türk standartlarına göre uzunum, kilo almadığım dönemlerde gayet taş bir fiziğim ve gayet güzel yüzüm var ama yaş oldu 35 bir kere bile yaşayamadım şu Türk kızı özgüvenini. Acaba ben hastanede karıştım mı ?
Can havliyleO kadar tartışılmış, kimi astrolojiden girmiş, bilmem ne gerilemesinden dengesizlik olur demiş. Gezegenler birbirine grse yine bu olayı açıklayamayız arkadaşlar.Kimi teklif bile etmemeliydin böyle bir şeyi demiş.
Fakat bence adam bu teklifle gelen nişanlısının şaka yaptığını sanmış olabilir. Zira şaka gibi yani. O yüzden ciddiye almamıştır.Telefonu açmayınca da şakanın gerçek olduğu dank etmiştir, can havliyle gelip adamı yere sermiştir işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?