Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Bayanlar, 2 yanlisin 1 dogru etmediginin bilincinde olmanizi beklerdim. Konu sahibinin guzelligini on plana cikarmasi karsisinda tepki gosteriyorsunuz ama konu sahibinin boy ve kilosuyla dalga gecmekten geri kalmiyorsunuz. Hic hos degil.

Gerçek kendini gorsun diye valla.
Fiziğim güzelliğim diyee milleti kendine guldurtmesn diye. Ortalama alti boyu ve ortalama güzelliğiyle kendine guldurtmesin diye. İnsan kendinin farkında olmalı...

Ayrıca kendi yeterince şişik egosuyla gayet hava atıyor insanlari ezmeye çalısıyorsa, bende standart olan boyuyla dalga geçerim ne kadar ekmek o kadar köfte (bu lafıda hiç sevmem ama cuk oldu sanki ) herkes haddini bilsin yok ilk bindeymiş yok sen benim fotomu gördünmü benden de namuslusu yok yav he he

Yok canim yanlis anlamissin kilo verdim

Evet canım ençok 52 oldum demişsin
öteki yerde 59 sun vermek istiyosun

Senin kilon boyun yüzün ilk kaçta olduğun kimseyi ilgilendirmiyo
Ayy keşke benimde olsa demez yani kimse

oyüzden olmak istediğin değil olduğun ol

Kimse namusuma laf atmadi mi? Okuma yazmaniz yok galiba. Kocani aldatirsin sen diyen bile oldu. Bu kadar namus meraklisi insanlar boyle konusarak kendi hayatlarindaki iffet eksigini mi kapatmaya calisiyorlarsa artik...
Ben öyle bir yorum görmedim. Sadece evlenince de görüşürsünüz siz yazılmıştı, onu da inkar etmediniz zaten. Hatta severim misafir ağırlamayı falan dediniz. Ne diyelim, geniş geniş mideler..

Gerçek kendini gorsun diye valla.
Fiziğim güzelliğim diyee milleti kendine guldurtmesn diye. Ortalama alti boyu ve ortalama güzelliğiyle kendine guldurtmesin diye. İnsan kendinin farkında olmalı...

+1

Bayanlar, 2 yanlisin 1 dogru etmediginin bilincinde olmanizi beklerdim. Konu sahibinin guzelligini on plana cikarmasi karsisinda tepki gosteriyorsunuz ama konu sahibinin boy ve kilosuyla dalga gecmekten geri kalmiyorsunuz. Hic hos degil.
Yani doğru aslında, kimse mükemmel değildir bu ne ego demek için ama senin de şuran şöyle demek son seçenek olmalı. :)

Ben nişanlı olacam nişanlıma eski sevgilimle buluşcam diyecem herif nişan atar ama konu sahibinin ki kafa atmış

nişanlanmış evliliğe ilk adım atılmış ne eskisi e buluması vay arkadaş

Şu özgüven patlaması bi bende olmadı özgüvensizde değilim eksik olan ne acaba?tabi yaa ego

Türk standartlarına göre uzunum, kilo almadığım dönemlerde gayet taş bir fiziğim ve gayet güzel yüzüm var ama yaş oldu 35 bir kere bile yaşayamadım şu Türk kızı özgüvenini. Acaba ben hastanede karıştım mı ?

O kadar tartışılmış, kimi astrolojiden girmiş, bilmem ne gerilemesinden dengesizlik olur demiş. Gezegenler birbirine grse yine bu olayı açıklayamayız arkadaşlar. Kimi teklif bile etmemeliydin böyle bir şeyi demiş.
Fakat bence adam bu teklifle gelen nişanlısının şaka yaptığını sanmış olabilir. Zira şaka gibi yani. O yüzden ciddiye almamıştır. Telefonu açmayınca da şakanın gerçek olduğu dank etmiştir, can havliyle gelip adamı yere sermiştir işte.

piremşeş sendromunu herkese nasip olmuyorsa dimek

Ohoo bin yil oldu ben Ankara'ya doneli. Daha guclu argumanlarla gelin

Aileniz mi Ankara'da yoksa okulunuz mu?
Aile Ankara'da ise nişanlınız şehirlerarası yolculuk mu yaptı kafeye gelmek için? Okulunuz Ankara'da ise sizin bir eviniz yoktu nişanlınızın evinde kalıyordunuz hala onlarla mı yaşıyorsunuz?

Meraktan soruyorum

Bize ego aşılamaları lazım özgüven kafi gelmiyor galiba :))

Cok celiskili konusuyorsun gercekten.
Eski sevgilimle hic iyi ayrilmadik, kavgalar vs dedin sonra da merak edip dostca gorusup sohbet etmek istedigini soyledin...
Nisanlinla ilgili suphelerinden bahsettin siddet egilimi vs, sonra amaan biz sevgi pitircigiyiz hic ayrilmayalim bla bla...
Konuyu fotografimi gordun mu diyerek guzelligine sen getirdin sonraki bir mesajda ay insanlar burda da gercekte de hep guzeligimle beni sabote etmeye calisiyor bidi bidi bidi...
Cok ilginc bir dusunce dunyan var ne yapmaya calistigini cozemedim henuz

Can havliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…