İnsanlar da ciddi ciddi cevap veriyor. Daha ilk sayfalarda yazmıştım senaryo diye. Sürekli çelişkili ifadeler var. Bi öyle bi böyle, ne iş kardeş? diyenlere de cevap vermiyor. Yemiyor tabi...Sabahtan beri konunun içindeyim ve çok saygıdeğer doktor hanım yüksek müsadenizle teşhisinizi ben koymak istiyorum. Ağır kişilik bozukluğu ve egoistlik. Kendinizi olmadığınız biri gibi gösterip başkalarını inandırmaya çalışmanız yetmemiş kendiniz de inanmışsınız ve bu sizin egonuzu dağlara çıkarmış. Bi doktor oluyorsun bi öğrenci. İşine gelenleri cevaplayıp kalanını bırakıyorsun. Bir insan 10-15 günde nasıl 15 kilo verebilir ?
2 ayda 15 kilo verdim. On gun nerden cikti
Eksikye olsa dogru tani:)))Yanlis diyemem ama cok eksik olmus. Biraz daha caba
Eee kafayi nasil atti uzaktan kumandali kafami buNisanlim Ankarada kim dedi baska sehirde
Tamamlamak için sizi örnek olarak yazmak lazım orayaYanlis diyemem ama cok eksik olmus. Biraz daha caba
Haziran basi temmuz sonu galiba valla birileri alintilamisti en son. Siz ilk 1000000000desiniz galibaSiz ilk 1000 içinde olduğunuza emin misiniz ? Haziranda yazdığınız mesaj var ve temmuzda yazdığınız mesaj var. Haziran ve temmuz arası 1 aydır bilginize.
Siz başka şehirde okumuyor muydunuz? Ev arkadaşınızla anlaşamadınız kısa süreliğine sevgilinizin evine taşınmadınız mı?Nisanlim Ankarada kim dedi baska sehirde
Eksikse ustunu tamamlasin arkadas :)Eksikye olsa dogru tani:)))
Haziran basi temmuz sonu galiba valla birileri alintilamisti en son. Siz ilk 1000000000desiniz galiba
Ha bir de bu var.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tikam-aldiniz-mi.939841/page-11#post-47219885
Ayşecim bu kafa atılan eski sevgili bu eski sevgilin mi ?
Sevgilisi öyle tapıyor ki ayşenaz hanımefendi saçını süpürge ediyorSizin "mikemmel" hayatınızı kıskanmaktan mahvolduk bugün de sevgiliAysenaz93 nazar değmesinden korkmuyor musunuz?
Şahsen ben çatladım kızlar! Düşünün ki ilk bine girmiş doktor olmuş çok güzel bir kız, üstelik kendisine tapan bir sevgilisi var. Zengin mi zengin. Kaynanası ve görümcesi bile seviyor kızı ötesi var mı?
Piremses gibi kıza kıskançlıktan saldırıyorsunuz aşk olsun valla hanımlar.
Sizin "mikemmel" hayatınızı kıskanmaktan mahvolduk bugün de sevgiliAysenaz93 nazar değmesinden korkmuyor musunuz?
Şahsen ben çatladım kızlar! Düşünün ki ilk bine girmiş doktor olmuş çok güzel bir kız, üstelik kendisine tapan bir sevgilisi var. Zengin mi zengin. Kaynanası ve görümcesi bile seviyor kızı ötesi var mı?
Piremses gibi kıza kıskançlıktan saldırıyorsunuz aşk olsun valla hanımlar.
Hayat hikayemi anlatayim. Ankarada dogdum, buyudum. Gittigim liseyi soyleyim mi neyse cok ozel olur. Cukurambarda ozel bir liseydi.Siz başka şehirde okumuyor muydunuz? Ev arkadaşınızla anlaşamadınız kısa süreliğine sevgilinizin evine taşınmadınız mı?
Şimdi ailenizin yanına döndüyseniz, sevgilinizle nasıl aynı şehirdesiniz?
Konunun başında çoktan ankaraya döndüm yazmıştınız?Hayat hikayemi anlatayim. Ankarada dogdum, buyudum. Gittigim liseyi soyleyim mi neyse cok ozel olur. Cukurambarda ozel bir liseydi.
Sonrasinda babamin isleri zaten Istanbul'daydi ama tamamen Istanbul'a kayinca oraya tasindik. Ben Ankara'da tip fakultesine devam ettim. 2 seneye yakin olacak Sinanla tanistim. Merak ettiginiz baska?
Aynen dondum okulum var zatenKonunun başında çoktan ankaraya döndüm yazmıştınız?
Valla sen dedigine kendinde inaniyorsun .Aynen dondum okulum var zaten
Memlekete gitmistim yaz icin. Siz dedektifgillerden degilsiniz galibaKonunun başında çoktan ankaraya döndüm yazmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?