Nişanlım eski sevgilime kafa attı

İnsanlar da ciddi ciddi cevap veriyor. Daha ilk sayfalarda yazmıştım senaryo diye. Sürekli çelişkili ifadeler var. Bi öyle bi böyle, ne iş kardeş? diyenlere de cevap vermiyor. Yemiyor tabi...

Böyle çok insan var, internette bir hayat kurgulayıp bir de bunlara inanan. Hocamın (psikolog) kliniğine çok geliyor böyle insan. Bildiğin hayal aleminde yaşıyor bu arkadaş da, yazık valla.

Nisanlim Ankarada kim dedi baska sehirde
Eee kafayi nasil atti uzaktan kumandali kafami bu
Ya aysenaz ya sen desifre olmamak adina bazi seyelri farkli anlatiyorsun ya da bilemiyorum cok celiski var bacii ama bu kk hic birseyi unutmaz hemen onune gelir soylediklerin
Daha once tehtid ediyordu baska konunda simdi bulusyon herif izinveriyor birden doktor oldun insalah buyuyunce gercekten hayal ettigin gibi doktor olursun.
Valla yanlis anlama ama konu fake gibi gelmeye basladi

Siz ilk 1000 içinde olduğunuza emin misiniz ? Haziranda yazdığınız mesaj var ve temmuzda yazdığınız mesaj var. Haziran ve temmuz arası 1 aydır bilginize.
Haziran basi temmuz sonu galiba valla birileri alintilamisti en son. Siz ilk 1000000000desiniz galiba

Ya arkadasim kimi yiyorsun merak ettim . Hani gidip baska bir sitede sorsan sunu iyi kasardin . Ama buradaki hatunlar oyle dusundugun gibi balik degil. Kadin halimle nisanlim gelecek diyecek eski sevgilimle bulusabilir miyim ? Bende gonul rahatligiyla git diyecegim .

Eksikye olsa dogru tani:)))
Eksikse ustunu tamamlasin arkadas :)

Haziran basi temmuz sonu galiba valla birileri alintilamisti en son. Siz ilk 1000000000desiniz galiba

Valla ilk 1000de değilim ama Allah'a şükür kişilik bozukluğum ve şizofreni başlangıcım yok. Allah işte bir yerden alıyor bir yerden veriyor yapacak bir şey yok :)

Sizin "mikemmel" hayatınızı kıskanmaktan mahvolduk bugün de sevgili Aysenaz93 nazar değmesinden korkmuyor musunuz?

Şahsen ben çatladım kızlar! Düşünün ki ilk bine girmiş doktor olmuş çok güzel bir kız, üstelik kendisine tapan bir sevgilisi var. Zengin mi zengin. Kaynanası ve görümcesi bile seviyor kızı ötesi var mı?

Piremses gibi kıza kıskançlıktan saldırıyorsunuz aşk olsun valla hanımlar.

Bana göre yaptığınız yanlış, kaba kuvvet de yanlış ama ilişkiniz varken eski sevgili ne alaka yani.

Sevgilisi öyle tapıyor ki ayşenaz hanımefendi saçını süpürge ediyor

Kız aşkolsun ya sabahtan beri kıskandığımızı belli etmiyorduuukk bizz

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 70
Hayat hikayemi anlatayim. Ankarada dogdum, buyudum. Gittigim liseyi soyleyim mi neyse cok ozel olur. Cukurambarda ozel bir liseydi.
Sonrasinda babamin isleri zaten Istanbul'daydi ama tamamen Istanbul'a kayinca oraya tasindik. Ben Ankara'da tip fakultesine devam ettim. 2 seneye yakin olacak Sinanla tanistim. Merak ettiginiz baska?

Bizi niye kandiriyorsun ayse askolsun
Nisnalin suan ne alemde affetimi seni
Bide oyle 10 gunde 15 kilo vernek cok zararli tohtor hanim
Nisanlin baska sehirden uzaktan kumandali kafayla kafa atiyor bir biyonik adamla evlenmek uzeresin
Birde guzellugune guvenme bir aivilce yeter
O eski evgiliyle bir daha konusma
Bir dahaya daha akici bir hikaye istiyoruz senden

Konunun başında çoktan ankaraya döndüm yazmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…