Ben sizi anlıyorum. Bir zamanlar arada duygusal boyutu ileri düzeyde yaşanmışlıklar olabilir. Ilişki normal sayılabilecek bir saygı çerçevesinde bittiği zaman, hayatınızdaki o insanın sıradan bir arkadaşınızdan farkı olmuyor.
Çirkince bitip sonrasında ben hayatıma bu insanı niye almışım diye kendinizden utanabileceğiniz bir ilişki yaşamaktansa, karakteristik özelliklerine değer vermeye devam edeceğim birinin sıradan bir arkadaş olarak hayatımda kalmasını yeğlerim. Merakınızın hiçbir art niyet içermediğine eminim bu yüzden.
Bi' ilişkinin sona ermesi için illaki olumsuzluklar yaşanacak noktaya gelmesi gerekmiyor. Ideal, mükemmel uyuma sahip diye düşünülen ilişkiler, evlilikler dahi görüş ayrılıkları yüzünden bitebiliyor.
Nişanlınızın görüşmenize mani görmedikten sonra sergilediği tutum hoş olmamış yalnız. Evet, normal şartlarda gayet hoşgörülü bir insan olabilir fakat şu şiddet sergilediği davranışı kriz olarak algıladığı durumlarda pekâlâ yapabileceklerinin temsili olsun sizin için bunu gözardı etmeyin lütfen.
Siz hiç ona danışmadan, kendi iradenizle haberi olmadan da gerçekleştirebilirdiniz bu görüşmeyi.
Öte yandan eski sevgilinizin olay sonrası nişanlınız için sarfettiği sözler de onu bırak beni al minvalinde bir menfaatçilik içinde.
Sizinki gibi arkadaşça bir tutum göremedim ben onda. O yüzden görüşmeyi kesmeniz, süreci kafa karışıklığı ile atlatmamanız için sizin yararınıza olur.
Agresifligi dışında bu çelişkili hali de beni delirtti zaten. Madem olay çıkarıcaksa bu kadar tepkiliyse baştan duruşunu ortaya koysun ben de ona göre hareket edeym.pekı
erkek arkadasınız eskı kız arkadasınızla bulusmak ıstese ızın verır mıydınız ?
bulustuklarında arasanız acmasa bırde?
hıc aklıma yatmadı bu mesele benım
eskı sevgılıyle bulusmana ızın veren nısanlı nıye gelıp kafa atsın
sankı kafa atmak ıcın bulusmana ızın vermıs gıbı
Ya ben ondan habersiz bi şey yapmadım ki. Gizli gizli buluşup yakalanmadım. Madem bu kadar takıyo baştan desin tepkisini belirtsin git görüş demesinValla siz dua edin de nişanlınız sizi terk etmesin..
sız baya eskı sevgılımle bulusucam haberın olsun mu dedınızAgresifligi dışında bu çelişkili hali de beni delirtti zaten. Madem olay çıkarıcaksa bu kadar tepkiliyse baştan duruşunu ortaya koysun ben de ona göre hareket edeym.
Kızlar bu konuyu açıp açmama konusunda çok ikilemde kaldım. Nedeni nişanlım hakkında kötü bi şey demenizi istemiyorum, dayanamıyorm çünkü. aslında hiç agresif biri degil. Ama paylaşmam lazım içimde de tutamıyorum. Neyse uzatmıyım.
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti. Ayrılıgımızdan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. bana inat ya da degil orasını bilemicem. Aradan çok uzun zaman geçti tabi Ankarada çalışmaya başlamış bana da faceden ulaştı. Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye. Fotolarımdan nişanlı oldugumu görmüştür mutlaka o yüzden kötü bi amacı oldugunu düşünmedim. Ben de onu merak ettim. Sonuçta aramızda farklı bi diyalog vardı ve birisiyle ayrılınca o kişi ölmüş gibi oluyor hiç bi şeyini bilemiyosun ve bu çok kötü sonuçta yaşanmışlıklar var birini birden silip atmak çol acı. İnsan bi şekilde merak ediyo. Ben de kabul ettm. Buluşmadan önce nişanlıma da söyledim tabi onun da haberi var. Biz buluştuk bi kafede sohbet ederken dalmışız nişanlım yazmış görmedim. O da kalktı geldi yanımıza. Çok da sinirli. Bana bagırmaya başladı, eski sevgilim de araya girmeye çalışınca kafa attı. Sonra herkes müdahale etti , ayırdılar bunları. Beni de aldı apar topar ayrıldık ordan. Evime bıraktı ama tek kelime etmedi yol boyunca ben de etmedim çok sinirliyim çünkü. Nerde ne yaptıgımız belli sonuçta bu ne sinir ne gerek var olay çıkarmaya. Şimdi nişanlımla aramız limoni. dünden beri konuşmuyoruz. Eski sevgilim de yazıyo böyle sevgiyle bahsettigin adam bu mu, bununla mı evleniceksin diye. Kızdım tersledim kimsenin haddine degil nişanlıma laf söylemek. Ama bilemiyorum şimdi alttan mı almalıyım hata bende mi? Ama çok da sinirliyim ona hiç sevdigim bi şey degil kabadayılık sindiremiyorum. Napmalıyım sizce?
Evetsız baya eskı sevgılımle bulusucam haberın olsun mu dedınız
Ben ne yapayım diye soruyorum amaBen olsam senden ayrilirdim. Tum ortaligi sen karistirmissin. Bence nisanlin seni denedi acaba bulusucak mi diye sende hemen bulusmussun.iyi hala nisanli duruyorsunuz...
Ay ille buluşacaksın yaniSöylemeden mi buluşsaydım?
Ben astrolojiye çok inanırım dediginiz dogru olabilir ne zmaan bitiyo bu durumSatürn ve plüton kombinasyonu insanları dengesizleştiriyor. Şu sıra böyle bir dönemde geçiyoruz. Astrolojiye ne kadar inanırsınız bilemem ama bu tarz dönemlerde herkes tuhaflaşıyor... Şu kombinasyon geçsin nişanlınız kendine gelir merak etmeyin
Ya ben mesela arada merak ederim, en fazla facebookdan aratır varsa profili bakar çıkarımYaaa bi ben miyim şimdi eski manita ne b.k yiyo ddiye merak etmeyen
Ben ne yapayım diye soruyorum ama
Ha bir de bu var tabi, olayın doğruluğunu yanlışlığını geçelim, ne kadar süredir birliktesiniz? Şiddet eğilimi olduğunu gözlemledin mi daha önce?Nişanlın maganda mı senin? Bir seyi doğru bulmazsın, kızarsın edersin, karşı çıkarsın eyvallah da, gidip de durduk yere birine saldırmak nedir yani? Dikkat et, bugün ona, yarın sana gelir bu şiddet. Belli ki nişanlın şiddete meyilli biri. Şimdi kimse " ama eski sevgili bıdı bıdı" demesin. Zira benim yorumum şu anda o konudaki buluşmanın doğruluğu yanlışlığı değil, sözü geçen nişanlının öfke kontrolsüzlüğü. Sen evlenmeden önce otur bir daha düşün bence.
Kızlar bu konuyu açıp açmama konusunda çok ikilemde kaldım. Nedeni nişanlım hakkında kötü bi şey demenizi istemiyorum, dayanamıyorm çünkü. aslında hiç agresif biri degil. Ama paylaşmam lazım içimde de tutamıyorum. Neyse uzatmıyım.
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti. Ayrılıgımızdan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. bana inat ya da degil orasını bilemicem. Aradan çok uzun zaman geçti tabi Ankarada çalışmaya başlamış bana da faceden ulaştı. Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye. Fotolarımdan nişanlı oldugumu görmüştür mutlaka o yüzden kötü bi amacı oldugunu düşünmedim. Ben de onu merak ettim. Sonuçta aramızda farklı bi diyalog vardı ve birisiyle ayrılınca o kişi ölmüş gibi oluyor hiç bi şeyini bilemiyosun ve bu çok kötü sonuçta yaşanmışlıklar var birini birden silip atmak çol acı. İnsan bi şekilde merak ediyo. Ben de kabul ettm. Buluşmadan önce nişanlıma da söyledim tabi onun da haberi var. Biz buluştuk bi kafede sohbet ederken dalmışız nişanlım yazmış görmedim. O da kalktı geldi yanımıza. Çok da sinirli. Bana bagırmaya başladı, eski sevgilim de araya girmeye çalışınca kafa attı. Sonra herkes müdahale etti , ayırdılar bunları. Beni de aldı apar topar ayrıldık ordan. Evime bıraktı ama tek kelime etmedi yol boyunca ben de etmedim çok sinirliyim çünkü. Nerde ne yaptıgımız belli sonuçta bu ne sinir ne gerek var olay çıkarmaya. Şimdi nişanlımla aramız limoni. dünden beri konuşmuyoruz. Eski sevgilim de yazıyo böyle sevgiyle bahsettigin adam bu mu, bununla mı evleniceksin diye. Kızdım tersledim kimsenin haddine degil nişanlıma laf söylemek. Ama bilemiyorum şimdi alttan mı almalıyım hata bende mi? Ama çok da sinirliyim ona hiç sevdigim bi şey degil kabadayılık sindiremiyorum. Napmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?