Nişanlım eski sevgilime kafa attı

pekı
erkek arkadasınız eskı kız arkadasınızla bulusmak ıstese ızın verır mıydınız ?
bulustuklarında arasanız acmasa bırde?

hıc aklıma yatmadı bu mesele benım
eskı sevgılıyle bulusmana ızın veren nısanlı nıye gelıp kafa atsın
sankı kafa atmak ıcın bulusmana ızın vermıs gıbı

+1

Agresifligi dışında bu çelişkili hali de beni delirtti zaten. Madem olay çıkarıcaksa bu kadar tepkiliyse baştan duruşunu ortaya koysun ben de ona göre hareket edeym.

Agresifligi dışında bu çelişkili hali de beni delirtti zaten. Madem olay çıkarıcaksa bu kadar tepkiliyse baştan duruşunu ortaya koysun ben de ona göre hareket edeym.
sız baya eskı sevgılımle bulusucam haberın olsun mu dedınız

Ben olsam senden ayrilirdim. Tum ortaligi sen karistirmissin. Bence nisanlin seni denedi acaba bulusucak mi diye sende hemen bulusmussun.iyi hala nisanli duruyorsunuz...

Satürn ve plüton kombinasyonu insanları dengesizleştiriyor. Şu sıra böyle bir dönemde geçiyoruz. Astrolojiye ne kadar inanırsınız bilemem ama bu tarz dönemlerde herkes tuhaflaşıyor... Şu kombinasyon geçsin nişanlınız kendine gelir merak etmeyin

Ben olsam senden ayrilirdim. Tum ortaligi sen karistirmissin. Bence nisanlin seni denedi acaba bulusucak mi diye sende hemen bulusmussun.iyi hala nisanli duruyorsunuz...
Ben ne yapayım diye soruyorum ama

Söylemeden mi buluşsaydım?
Ay ille buluşacaksın yani

Kızım hiç olur mu öyle şey, yani bunun öyle modernlikle falan alakası yok. Ben ki hayattaki çoğu şeyde toleranslı bir insanım ama benim sevgilim/nişanlım/eşim bu hareketi yapsa deliririm. Kaldı ki flört etmenin çok normal olduğu bir kültürden geliyorum, insanlar eski sevgilileriyle karşılaşsa vebalı gibi kaçmazlar bizde. Ama nişanlı bir insanın eski sevgilisiyle görüşmesi yakışık almaz yani.

Nişanlıma laf etmeyin demişsin ama ikiniz de bir tuhafsınız yahu, hiç aklıma yatmadı bu mesele benim.

Son düzenleme:
Ben astrolojiye çok inanırım dediginiz dogru olabilir ne zmaan bitiyo bu durum

Bir hışım gelip size bağırması kafa atmasına eş değer bir durum kimse buna bir şey dememiş hayret.
Adam gelip millet içinde sizi azarlıyor ve bağırıyor.
Ne kadar hatalı da davransanız ne kadar sinirli de olsa bunu belli etmenin yolu cafe basıp bağırmak değil.
Bugün milletin içinde sinirlendi diye size bağırabilene bir adam, yanınızdaki insana kafa atabilen insan ileride aynı evde ne yapar kestiremedim.
Milletin içinde bile bunları yaptıysa evde yalnız olduğunuzda sinirlenip size de şiddet uygular haberiniz olsun.
Gerçi duygularınız bitmemiş eski sevgilinize gibi geldi bana da. Benim de arkadaş kaldığım bir eski sevgilim var, çok eski ve özel bir ilişkiydi ama hayatıma biri girdikten sonra o kendisi kendini çekti mesela. Şimdilerde yolda selamlaşan, doğumgünlerinde mutlu yaşlar yazan insanlar olduk. İkimizde kendi ayarımıza göre çektik kendimizi. Ki sizden farklı olarak biz hiç sosyal medyadan birbirini silmemiş cidden dost kalabilmiştik ona rağmen araya mesafe girdi..
Sizin durumunuzda dost kalma yok ki görüşmüyormuşsunuz zaten. Ayrıca görüşme nedeniniz de dostane değil, sadece merak. Bu da duygularda hala karışıklık var izlenimi uyandırıyor.
Ama yine de nişanlınız dengesiz ve sert bir insan. Normalde bu tepkiyi verebilecek bir insan görüş demez. Size git diyor sonra cafe basıp sizi insan içinde azarlıyor gururunuzu kırıyor yetmiyor yanınızdakine de kafa atıyor. Kafa atmak nedir yani? İçinde serserilik olmayan insan yapmaz ya tam bir medeniyetsizmiş.Tam bir rezillik görüntü olarak kimse bunu yaşamak istemez ama o size bunu yaşatıyor. İleride baş başa olduğunuzda sinirlenince ve gözü bir şey görmeyince araya girip sinirini kendi üstüne çeken olmazsa size ne yapabilir bunu düşünün bence...
Ciddi bir sorun bu aslında.

Ha bir de bu var tabi, olayın doğruluğunu yanlışlığını geçelim, ne kadar süredir birliktesiniz? Şiddet eğilimi olduğunu gözlemledin mi daha önce?

Nişanlıyken eski sevgiliyi merak etmek, görmek nedir ? Nişanlın bayağı rahat davranmış zaten
Kendi hayatımdan düşünüyorum ; eski sevgilimle bırak görüşmek telefonla bile iletişim kursam kıyamet kopar, bırak görüşmeyi. Hatalısın baştan sona büyük hatalısın hemde bu konu aranızda sık sık gündeme gelecek bundan sonra hazırlıklı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…