Gerçekten çok zekisin sonradan attığı mesajlardan anlaman art niyetini...bravo.nişanlın senden ayrılmalı zira aklın karisikÇok teşekkür ederm anlayışınız için. Ben de sonradan attıgı mesajlarda art niyet sezdigim için tersledim zaten. Ne olursa olsun nişanlımla da iyi olacagımza eminim birbirimizi çok seviyoruz çünkğ
Benim üslubum bu şekilde hanfendi. Neyse uzatmanın manası yok.Daha dikkatli bir üslupla kınayabilirsiniz bence.
Şiddeti destekleyen ve kınayan bir üslupla yapmanız hiç hoş olmuyor.
Saçma.... nişanlısın ve eski sevgiliyle buluşuyorsun ve nişanlı buna ses etmiyo . Bu ne genişlik maşallah. Bence o kafayı size atmalıydııııı!!!!
Ne alakası var hanfendi. Ben kadındaki hatayı vurguluyorum. Geçip bana akıl vermeyin .
Benim üslubum bu şekilde hanfendi. Neyse uzatmanın manası yok.
huuu bu neKızlar bu konuyu açıp açmama konusunda çok ikilemde kaldım. Nedeni nişanlım hakkında kötü bi şey demenizi istemiyorum, dayanamıyorm çünkü. aslında hiç agresif biri degil. Ama paylaşmam lazım içimde de tutamıyorum. Neyse uzatmıyım.
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti. Ayrılıgımızdan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. bana inat ya da degil orasını bilemicem. Aradan çok uzun zaman geçti tabi Ankarada çalışmaya başlamış bana da faceden ulaştı. Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye. Fotolarımdan nişanlı oldugumu görmüştür mutlaka o yüzden kötü bi amacı oldugunu düşünmedim. Ben de onu merak ettim. Sonuçta aramızda farklı bi diyalog vardı ve birisiyle ayrılınca o kişi ölmüş gibi oluyor hiç bi şeyini bilemiyosun ve bu çok kötü sonuçta yaşanmışlıklar var birini birden silip atmak çol acı. İnsan bi şekilde merak ediyo. Ben de kabul ettm. Buluşmadan önce nişanlıma da söyledim tabi onun da haberi var. Biz buluştuk bi kafede sohbet ederken dalmışız nişanlım yazmış görmedim. O da kalktı geldi yanımıza. Çok da sinirli. Bana bagırmaya başladı, eski sevgilim de araya girmeye çalışınca kafa attı. Sonra herkes müdahale etti , ayırdılar bunları. Beni de aldı apar topar ayrıldık ordan. Evime bıraktı ama tek kelime etmedi yol boyunca ben de etmedim çok sinirliyim çünkü. Nerde ne yaptıgımız belli sonuçta bu ne sinir ne gerek var olay çıkarmaya. Şimdi nişanlımla aramız limoni. dünden beri konuşmuyoruz. Eski sevgilim de yazıyo böyle sevgiyle bahsettigin adam bu mu, bununla mı evleniceksin diye. Kızdım tersledim kimsenin haddine degil nişanlıma laf söylemek. Ama bilemiyorum şimdi alttan mı almalıyım hata bende mi? Ama çok da sinirliyim ona hiç sevdigim bi şey degil kabadayılık sindiremiyorum. Napmalıyım sizce?
Malesef haklısın elvanŞiddeti hoş gören hatta destekleyen yazınızdan anlamıştım eğitimsizliğinizi ama şu cevaptan sonra emin oldum.
Hatanızı anlamak büyük bir erdemdir. İnatla aynı hatayı görmezden gelip ben böyleyim diye atar yapmak da işte bu eğitimsizliğin sonu oluyor ne yazık ki.
Umarım bu üslupta sözleri çocuklarınızı da yetiştirirken kurmazsınız. Zira şiddet eğilimini besleyen böyle düşünen ve bu düşüncesini pervasızca dile getiren kadınlar oluyor. Ve ne yazık ki hepsi şiddet eğilimli kadına değer vermeyen erkekler yetiştiriyor.
Ya hanfendi siz kendinizi ne sanıyorsunuz.kimsiniz de benim eğitimime dil uzatıyorsunuz. Size mi kaldı bu. Kadındaki genişlik size göre modern hayat ama bana göre değil. Sizin eşiniz izin verir mi eski sevgilinizle buluşmaya. Benim vurgulamak istediğim bu. Tekrar söylüyorum ve utanacak bişi de yazmiyorum. Bi erkek nişanlısını eşini vs. Bu kadar serbest bırakmamalı. O kafayı kadın hak etmiş tekrar söylüyorum....... ok......Şiddeti hoş gören hatta destekleyen yazınızdan anlamıştım eğitimsizliğinizi ama şu cevaptan sonra emin oldum.
Hatanızı anlamak büyük bir erdemdir. İnatla aynı hatayı görmezden gelip ben böyleyim diye atar yapmak da işte bu eğitimsizliğin sonu oluyor ne yazık ki.
Umarım bu üslupta sözleri çocuklarınızı da yetiştirirken kurmazsınız. Zira şiddet eğilimini besleyen böyle düşünen ve bu düşüncesini pervasızca dile getiren kadınlar oluyor. Ve ne yazık ki hepsi şiddet eğilimli kadına değer vermeyen erkekler yetiştiriyor.
Malesef haklısın elvanBizim nesil de az değil yani, bir kısmı cahilliye kafayla çocuk yetiştirmeye devam edecekler
Siz herşeyi çok iyi bilen bi nesisiniz ya . Hayret bisi.... genişliğe devam edin siz .Malesef haklısın elvanBizim nesil de az değil yani, bir kısmı cahilliye kafayla çocuk yetiştirmeye devam edecekler
Ya hanfendi siz kendinizi ne sanıyorsunuz.kimsiniz de benim eğitimime dil uzatıyorsunuz. Size mi kaldı bu. Kadındaki genişlik size göre modern hayat ama bana göre değil. Sizin eşiniz izin verir mi eski sevgilinizle buluşmaya. Benim vurgulamak istediğim bu. Tekrar söylüyorum ve utanacak bişi de yazmiyorum. Bi erkek nişanlısını eşini vs. Bu kadar serbest bırakmamalı. O kafayı kadın hak etmiş tekrar söylüyorum....... ok......
Ne alaka genişlik yahu ben ne diyorum sen ne diyorsun daha söylediğimi anlamamışsın. Neyse hadi tükkanın önünü kapama.Siz herşeyi çok iyi bilen bi nesisiniz ya . Hayret bisi.... genişliğe devam edin siz .
Belkide bilinçli izin verdi, yani gitsin bulussun, ben yapacağımı bilirim mantığıyla hareket etti. Bizim hanim kızımız da ne anlayışlı nişanlim var deyip buluştuğu yerinde konumunu bildirdi. Attığı mesajı da cevaplamayinca gidip kafayı gömdü.Eski sevgilinle bulusturacak kadar medeni ama gelip kafa atacak kadar kaba.. buna bir ben mi inanmadim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?