Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Çok teşekkür ederm anlayışınız için. Ben de sonradan attıgı mesajlarda art niyet sezdigim için tersledim zaten. Ne olursa olsun nişanlımla da iyi olacagımza eminim birbirimizi çok seviyoruz çünkğ
Gerçekten çok zekisin sonradan attığı mesajlardan anlaman art niyetini...bravo.nişanlın senden ayrılmalı zira aklın karisik

Saçma.... nişanlısın ve eski sevgiliyle buluşuyorsun ve nişanlı buna ses etmiyo . Bu ne genişlik maşallah. Bence o kafayı size atmalıydııııı!!!!

Ne alakası var hanfendi. Ben kadındaki hatayı vurguluyorum. Geçip bana akıl vermeyin .

kadın hatalı olunca kafa atılmasını haketmiş mi oluyor? kadına erkeğe kediye köpeğe.. hiç bi canlıya şiddet uygulanamaz. bu ne böyle? utandım okurken.

Şimdi karşılıklı merak olabilir arada birbirinizin sosyal medya hesaplarıyla inceleyebilirsiniz de yazışmak ve bi ileri boyuta götürüp buluşmak biraz fazla olmuş, nişanlınız da ayrı enteresan önce evet deyip sonra dalmış adama acaba şok anıyla mı evet dedi sonra manyak mıyım ben deyip gidip dövdü diye düşünmüyor da değilim.

Eski sevgilinizle gayet dostane ayrılmışsanız aranızda pek bi yakınlaşma olmamışsa arkadaşça bir sevgililik dönemi olduysa bu yüzden siz de görüşmek istemişseniz olabilir, ama bizim topluma biraz ters. Eşim eski sevgilimle görüşmek istiyorum dese ben müsaade etmem şahsen, anıları falan mutlaka canlanır eski günler yad ederler al başına bela

Benim üslubum bu şekilde hanfendi. Neyse uzatmanın manası yok.

Şiddeti hoş gören hatta destekleyen yazınızdan anlamıştım eğitimsizliğinizi ama şu cevaptan sonra emin oldum.
Hatanızı anlamak büyük bir erdemdir. İnatla aynı hatayı görmezden gelip ben böyleyim diye atar yapmak da işte bu eğitimsizliğin sonu oluyor ne yazık ki.
Umarım bu üslupta sözleri çocuklarınızı da yetiştirirken kurmazsınız. Zira şiddet eğilimini besleyen böyle düşünen ve bu düşüncesini pervasızca dile getiren kadınlar oluyor. Ve ne yazık ki hepsi şiddet eğilimli kadına değer vermeyen erkekler yetiştiriyor.

huuu bu ne
özür dilerim ama saf gibi davranmışsınız eski sevgiliyle oturup bir cafede sohbet etmek ne dmeek nişanlınız bayağı bozulmuş olmalı içten içe yine de ses etmemiş siz telefonu duymayınca da patlamış
valla ben çocuğa hak verdim...

herkes eski sevgilisini merak edebilir ona bişey diyemem ama sırf meraktan görüşmek bana biraz saçma geldi.
kıskanç biri değilim, nişanlıma asla kızlarla görüşme demem, çevremde çok da fazla erkek arkadaşım vardır, bunlarla görüşmeme de nişanlım bişey demez ama merak ettiğim için eski sevgilimle görüşmek istemem. nişanlım bana bunu söylese buyur eski sevgilinin hayrını gör derim.
eski sevgilinizle nasıl dost olmayı planlıyordunuz ki? hiçbişey olmasa zamanında sevmişsin, hayal kurmuşsun, elini tutmuşsun, öpmüşsün. şimdi dost olup nişanlınla neler paylaştığını, hayatını, onunla hayallerini mi anlatacaksın? ya da kalkıp da düğününe mi çağıracaksın.?
nişanlını seviyorsun, sevmiyorsun bilemem de eksik olan bişeyler var gibi geldi bana ortada. belki de çevrenizde çok fazla arkadaşınız yok ondan arkadaş sahibi olmak istiyorsunuz, ama eski sevgiliyle dost olmayı istemek cidden anlayamadım.
sorunuza gelince, şiddet doğru bişey değil tabiki ne olursa olsun. şuan adamı alttan alıp da attığı kafayı normalleştirirseniz ileride tekrardan aynısını yapmayı hak görebilir kendinde. siniri geçene kadar bekleyin, sonra oturur konuşursunuz. ama şu aşamada alttan almak ona haklısın demek olur ki kafa atmış adama, haklı da olsa atmamalıydı.

Malesef haklısın elvan Bizim nesil de az değil yani, bir kısmı cahilliye kafayla çocuk yetiştirmeye devam edecekler

nişanlınız normalde öfkesini kontrol edemeyen bir insan mı ?

başka vukuatları da oldu mu daha önce ?

Valla ben cok sasirdim nasil eski sevgiliniz ile bulusmak icin nisanlinizdan izin alabildiniz? Ben degil bulusmak azicik onun hakkinda ima da bulunsam bana kafa atardi herhalde.
Bilemedim valla :s

Ya hanfendi siz kendinizi ne sanıyorsunuz.kimsiniz de benim eğitimime dil uzatıyorsunuz. Size mi kaldı bu. Kadındaki genişlik size göre modern hayat ama bana göre değil. Sizin eşiniz izin verir mi eski sevgilinizle buluşmaya. Benim vurgulamak istediğim bu. Tekrar söylüyorum ve utanacak bişi de yazmiyorum. Bi erkek nişanlısını eşini vs. Bu kadar serbest bırakmamalı. O kafayı kadın hak etmiş tekrar söylüyorum....... ok......

Malesef haklısın elvan Bizim nesil de az değil yani, bir kısmı cahilliye kafayla çocuk yetiştirmeye devam edecekler

Ah ne yazık ki..Biz düzelteceğimize aynı kafa devam edenlerimiz var.
Benim kariyerli kuzenim kariyerli kocası oğlu olunca ah kızların canını ne yakacak benim oğlum der sürekli yakın arkadaşına senin kızını dağa kaldırcak benim oğlum der ahahaha diye gülerdi. Öyle sinir olurdum ki.
Hani bunu diyen okumuş biri dersin.
Zaten asıl sorun okumuş eğitimsizler ya.
Yani böyle ufak sözlerin aslında şiddeti normalleştirdiğini göremiyoruz.
Kim ne yaparsa yapsın aldatsa bile kafa atmaya hakkı yok. Hele kadına yani.

İşte o hak etmiş dedikleriniz size de zarar.
Bugün buluştu hak etti ona da kafa attı dediğinizde döner sizi de vurur o laflar dikkatli olun bence.
İftiraya uğramayacağınızın garantisi var mı?
Hadi eski sevgilinizle siz görüşmediniz diyelim adam manyak gitti eşinize görüştüm dedi. Eşiniz de sizin kafa yapısında olsa ne olur?
Doğrusu kim ne yaparsa yapsın şiddete karşı olmak bunu söylemlerle beslememek.
Yatakta dahi bassa boşanır ayrılır geçer gider vurmaya dövmeye hakkı yok.
Bari bunu biz kadınlar demeyelim yapmayalım ya.
Hayır efendim konu sahibi o azarı da o şiddeti de hak etmiyor.
Adamın çok gücüne giderse ilişkiyi bitirir ama o kıza kafa atmayı bırakın fiske bile vuramaz.
Bunu normalleştiren şeyleri yazdığınız için de utanmalısınız dağda yaşamıyoruz.

Eski sevgilinle bulusturacak kadar medeni ama gelip kafa atacak kadar kaba.. buna bir ben mi inanmadim acaba?
Belkide bilinçli izin verdi, yani gitsin bulussun, ben yapacağımı bilirim mantığıyla hareket etti. Bizim hanim kızımız da ne anlayışlı nişanlim var deyip buluştuğu yerinde konumunu bildirdi. Attığı mesajı da cevaplamayinca gidip kafayı gömdü.

Eski sevgilisi de bence masum değil, aralarını açmak istiyor olabilir...

Not: (inanmamakta haklısın) office

Dün bi konu vardı kocam eski sevgilisini face te aratıyor diye. Konu sahibine kocan seni sevmiyor diyenler vardı. Onların by buluşma hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum. Konu sahibi arkadaşım sana gelecek olursak evet sen arkadaş gibi görmüş olabilirsin safiyene duygular besliyor olabilirsin ama karşındaki erkekten nasıl emin olabildin bilmiyorum. Nişanlın belki de seninle buluşmak istemesine sinirlendi ama sırf ona bi kafa atayım nişanlımdan uzak dursun deyip buluşmana izin verdi. Başka açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…