Nişanlım ilgisiz

Kelebeginryasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
10
1
1
Merhabalar, ben 5 aydır nişanlıyım. Bu sürecin son zamanlarında nişanlım ilgisiz davranmaya başladı. Gün için de sadece günaydın ve iyi geceler diyerek iletişime geçiyor. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebinden dolayı. Çok sıkmak istemiyorum kendisini ama bu şekilde olunca da ister istemez üzülüyorum. Mesela bundan 2 gün öncesinde kusura bakma seninle ilgilenemiyorum dedi. Yani bu durumun kendisi de farkında. Sizce ne yapmalıyım??

İşin yoğunluğundan dolayı
Meslek nedir ? Ayrıca gündüz işi yoğun olsa da aksam size gayette zaman ayırabilir. Bence konuşun bu konunun sizi rahatsız ettiğini, bseyler paylasmamanizin iyi hissettirmedigini.

Daha nisanliyken boyle başlarsa, evlendiginizde fazlasını beklemeyin. Dun nisanliyken de biliyorsun bu durumu, evlenince ne degisti olacak. Alısmasin bu duruma. Hiç.mi arkadaslari ile görüsmüyor bulunduğu sehirde hiç mi kafa dagitmiyor. Sizinle merhaba merhaba olması ilginc

yoğunluk moğunluk bahane. mesaj aralıkları geç de olsa yine ilgisini hissettirebilir insan. molalarında, boş zamanlarında arayabilir, yazabilir. önemli olan bişeyler paylaşmak istemek.

ben genellikle görüşmek istemediğim ya da ilgilenmek istemediğim insanlara işi bahane ederim, yoğunum derim. istediğim insana iki elim kanda da olsa zaman ayırırım. kendimden biliyorum.

Her ne kadar yoğun olursa olsun ilgilenmesi gerekirdi sizinle evlenince daha kötü olacak gibi

Yav öf bıraksanıza, mesaj atmak 2 saniyecik bir şey. İstese günde günaydın ve iyi geceler mesajı haricinde de yazabilir. Öğlen 5 dakika da olsa arayabilir.
İstese yapardı bence. Ceo ya da cerrah falan değilse insan nişanlısına günde birkaç saat ayırabilir.

Nişanlılık döneminde böyle bi bahane sunamaz işi ne kadar yoğun olursa olsun dünyayı kurtarmıyor herhalde bide zamanla azalmış hep böyle olsa huyu bu bu kadar biliyor derdim ama şüphe çeken bi durum ya başkası ar yada elde edince salıyor evlenince daha da beter olur yalnızlık içinde kalırsınız iki durumda zor çözümlemeden sakın ilerlemeyin

Back
X