Nişanlım issiz

İsteyerek yapmistir mutlaka. Muhendis adamin her turlu eziyete karsi tam motivasyonu olur zaten. Ayol isi transferi,akiskanlar mekanigi okumus adam ölmez issizlikten

İsteyerek yapmistir mutlaka. Muhendis adamin her turlu eziyete karsi tam motivasyonu olur zaten. Ayol isi transferi,akiskanlar mekanigi okumus adam ölmez issizlikten

Aklıma istemsizce "karıyı kızı geçtim elektroniği seçtim" atasözü geldi

evet varmı başka hanımefendinin konferanstsa makalesi yayınlanmış ve phd yi terketmiş başka kariyer açıklaması yapmak isteyen varsa alalım
Yok efendim. En baba egitim alanimiz kendisi. Biz cok sey ogreniyoruz kendisinden,size de tavsiye ederiz,ogrenmenin yasi yoktur

benim de çalıştığım bir iş yerinde zam verecekleri yerde maaşımı düşürmeyi teklif etmişlerdi adama bakakalmıştım.
ben de yılbaşında kendi işimle dönmeyi planlıyorum.
maaşları duymayı sinirlerim kaldırmayacak

Paraya ihtiyacı olan, ailesini kimseye muhtaç etmez. 24 saatin 20 saatinde çalışır yine bir yolunu bulur, çocuğunu eşini aç açıkta bırakmaz. Burada tembelliği ve idealleri iyi ayırmak gerek.

Konu sahibinin nişanlısını tembel sınıfına sokamıyorum çünkü kendimi onun yerine koyduğumda aynısını ben de yapardım. Yani bu şahıs ben 5000 TL altı çalışmam, bu tekliflerle ilgilenmiyorum demiyor. Benim alanım olsun, asgari ücret olsun diyor. Son derece de haklı.

Demek ki ailesi de arkasında. Çok ihtiyacı yok kasiyerlik yapmaya ki kendi alanında iş aramaya devam ediyor. Kötü bir durumda olsa gider herhangi bir işte herkes çalışır. Konu bu değil ama.

Eeee adam gelir dagiliminda adalet sagliyor. Simdi ayni parayi aldiginiz baska bir calisan var, bir de sen varsin panpa. Madem sen zenginsin, neden sana para versin bu adam??

Bana gecen hafta gelen teklif 4 yil once aldigim kadariydi iste teklifi yapan firmanin yillik cirosunu ve 4 yil onceki cirosunu cikarip mail olarak attim. Geri donmediler dogal olarak

evet varmı başka hanımefendinin konferanstsa makalesi yayınlanmış ve phd yi terketmiş başka kariyer açıklaması yapmak isteyen varsa alalım bir tanede babası fabrikatör var
ya sizi üzmek istemem ama hem babam zengin, hem phd terkim bende.
ve inanmayacaksınız ama kendim sağlıkçıyım yüksek lisansım muhendislik
ama sizinle bir daha konuşmadan önce babamdan fabrikayı üzerime yapmasını isteyeceğim. merak etmeyin

patron şimdi elinde viski kadehi senin verdiğin hayat dersini düşünerek içiyodur :

Simdi ablacim hem aileden zengin, hem iyi egitimliyim diyorsun o zaman diger insanlara Allah vurmus

Yasal mirasçı zaten sen değil misin kız? Kocani birakip bana kacar misin Bunca seyi niye yazdim saniyorsun hepsi para icindi parraaaaaa

Eeee adam gelir dagiliminda adalet sagliyor. Simdi ayni parayi aldiginiz baska bir calisan var, bir de sen varsin panpa. Madem sen zenginsin, neden sana para versin bu adam??

yemin ederim aynen öyle dedi.
senin durumun iyi, araban lüks, eşinin geliri yüksek diye devam ediyordu ben çıktım

yanlış düşünüyosunuz herkesin bakış açısı aynı olmak zorunda değil sizde değiştirebilirsiniz bakmak istemediğiniz yere bakabilirsiniz ben sizin bakma göremek istemediğiniz yerden bakıyorum
Bakın hanımefendi, herkes olayları yaşadığı/gördüğü çerçeveden değerlendirir. Ama söz konusu bir mühendisin çalışma alanı ise bu mühendisler arasında tartışılmalı. Mesleki bilgisi olmayan insana ne kadar anlatılsa da anlaşılmaz bu konu altındaki yorumlardan da görüldüğü üzere. Bizler mühendisler olarak konu sahibinin nişanlısının fırsatı varken kendini geliştirmesi ve mesleğinde ilerlemesi taraftarıyız, başka alanda sırf para kazanmak için çalışırsa kendi alanına dönmesi zor olur bunu biliyoruz çünkü. Cv de her şey yazılmak zorunda değil, isteyen cebine para girsin diye a101 de kasiyer de olabilir bütün bunlar hiç sorun değil, ama konuda söz konusu olan daha evlenmemiş sorumluluğu olmayan bir insan. En önemlisi ilerde evini bu mesleğinden kazandığı para ile geçindirecek bu insan. Kendini geliştirmeyip ne yapsın, mesleki kurslara gitmeyip ne yapsın? Cebine para girsin diye çalıştığı yerden fırsat bulamayabilir ayrıca kendi alanındaki işi kovalamak için vs. Bir mühendisin körelmemesi için kendi alanından sapmaması şart. Siz kendi çerçevenizden bakmaya devam edebilirsiniz ama bir yorumunuzdan anladığım kadarıyla madem makine/otomotiv sektörü içindesiniz, o zaman lütfen o sektörde tanıdığınız mühendislerle bu konu hakkında bir konuşun bakalım onlar ne diyecekler.

ha ozaman özür dilerim sizden değil babanızdan zengin olduğu için fabrikayı sizin üzerinize yaparsa ona dilediğim özürü alır size dilerim

Simdi ablacim hem aileden zengin, hem iyi egitimliyim diyorsun o zaman diger insanlara Allah vurmus

Yasal mirasçı zaten sen değil misin kız? Kocani birakip bana kacar misin Bunca seyi niye yazdim saniyorsun hepsi para icindi parraaaaaa

eğitim kaldı cherry. sen sağlıkçı adamsın ne işin olur biyomedikal ile? biraz boyumu aştı lisanstan temel olmadan çok havada kalıyor. ama bitiren var
kocamın suyu kaynadı zaten. aha bak bu saat oldu evde yok ne var cınım evlendik diye kendi hayatlarımız olmasın mı diyen kafama tüküreyim. tek tesellim yarın çocukları ona kilitleyecek olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…