- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Böyle düşündüğün için senin de benim gibi fabrikan yok :)ş veren olsam bu garsonluk yapıyor madem aynen devam der bunu ciddiye almazdım
Sizi gidi fabrikasızlarBöyle düşündüğün için senin de benim gibi fabrikan yok :)
Kesinlikle
Garip bir sekilde muhtac insanlardan da hoslanmiyor isveren. Belli bir gelir seviyesi uzerindeki insani ise almaya egilimleri var.
valla sayılır mı bilmem babamın varBöyle düşündüğün için senin de benim gibi fabrikan yok :)
Eğitim durumunuz lisans, araştırma görevlisisiniz ama bu bakış açınızdan sonra profilinizin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.iş dünyasındaki insanlar hep aynı basma kalıp cümleler mütavazilik sıfır 10 yıl aynı işi yapıp yeni biri gelidğinden kendini profösör sanalar (kedi bile baka baka kasap oluyor ) birazcık plaza dili sektörel kelimeler ondan sonra kimde kafa var kimde kafa yok benden sorulur değişik kafalar bunlar elinizdeki işe sahip çıkın ve güzel cümleler kurmaya devam edin
valla sayılır mı bilmem babamın varama yanlış biliyor her şeyi sanırım zira batıyormuş öyle dedi
ekonomik kriz degil ama sebebi.
garsonluk yapmayan eleman çalıştırması.
aydınlanmayı su an yaşadım, haber vereceğim.
fazla aydınlanmayın aydınlanmak kafanızı pırıl pırıl yapmış hem fabrikayada elektirik faturası çok gelir babacık kızar sonra :)valla sayılır mı bilmem babamın varama yanlış biliyor her şeyi sanırım zira batıyormuş öyle dedi
ekonomik kriz degil ama sebebi.
garsonluk yapmayan eleman çalıştırması.
aydınlanmayı su an yaşadım, haber vereceğim.
Böyle düşündüğün için senin de benim gibi fabrikan yok :)
Sizi gidi fabrikasızlar
kendini profösör sanalar
Pfff hic evlilik merakiniz yokmus hakkatenyeni geçtik bu süreçten.
eşim muhendis. ara verdi işine iki yıl.
sonra işe döneceğim diye duyurdu sektördeki arkadaşlarına, iki teklif geldi biri eski maaşı ile.
olmaz dedi.
artık 3 çoçuğum var kurtarmaz.
millet işten çıkarılıyor, bulamazsın daha iyi teklif dediler.
çalışmam dedi
ikimizin de duzenli geliri var.
ama masrafımız son 6 ayda arttı.
+3000 bakıcı parası eklendi hayatımıza,
e malum hayat pahalılığı aldı başını gidiyor.
neyse 7 ay geçti ve istediği şartlarda olan işi buldu.
onun durumu farklı. işini yapan az kişi var.
özel bir alanı var. sağlam bir cevresi var.
ben bu genç arkadaşın yerinde olsam evliliği hepten askıya alır, eğitimime ağırlık verirdim.
gider yurtdışına yüksek lisans yapar, uzmanlaşmaya bakardım.
hatta orada kalırdım.
beni seven bir insanın da bana garsonluk yap yerine bu şekilde destek vermesini beklerdim.
ki eşim yüksek lisansını yaparken biz de ayrı ülkelerde 3 yıl geçirdik. hiç gitme demek aklıma gelmedi.
boşver bey gel evlenelim demedim
hatta o geldi sonra ben 6 aylığına gittim.
nasıl az seviyorsak artık.
Fabrikan yok ama en azından noktalama işaretlerinin varlığından haberiniz var ve çok güzel kullanıyorsunuz:)Porofosor değilim ama PhD terkim, bir de çok iyi konferanslarda makalelerim yayınlandı......yine de fabrika sahibi olmayınca tatmin etmek zor tabi insanları siz de haklısınız
Madem babanin fabrikasi vardi bunca zaman niye soylemedin kizzzzzzzz
Alirim bir dal
Bence de siz de guzel cumleler kurun. Tavsiye ederim.iş dünyasındaki insanlar hep aynı basma kalıp cümleler mütavazilik sıfır 10 yıl aynı işi yapıp yeni biri gelidğinden kendini profösör sanalar (kedi bile baka baka kasap oluyor ) birazcık plaza dili sektörel kelimeler ondan sonra kimde kafa var kimde kafa yok benden sorulur değişik kafalar bunlar elinizdeki işe sahip çıkın ve güzel cümleler kurmaya devam edin
böyle düşündüğün için fabrikan yok iş veren değilsin
onları sen işe almassın belki onlar seni işe almıştır dandikler sana kalmış
ben utanıyorum bi insanın zeki yada aptal olduğuna sen karar verdiğin için
Fabrikanız yoksa konusmayacaksınız hanımefendi. Malum işveren değiliz, anlamayız halden(!) :))Porofosor değilim ama PhD terkim, bir de çok iyi konferanslarda makalelerim yayınlandı......yine de fabrika sahibi olmayınca tatmin etmek zor tabi insanları siz de haklısınız
Eğitim durumunuz lisans, araştırma görevlisisiniz ama bu bakış açınızdan sonra profilinizin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.
Ah cicegim itina ile kurtarilirmütevazılığın gözü kör olsun.
ama burada birşey söylenmiyor. mühendisim diyorsun, buldun muhendis olmayanları kakala diyorlar.
fabrikamız var desek, he garsonluk yapmasın da baban 3 kuruşa çalıştırsın derler
ama senden bana yar olmaz. 3-5 teknik şey bilen, mühendislik ağzıyla bize burada bir şeyler kakalıyorsun ama olsun, yürüdün gidiyorsun. slikon vadisine git de oğlanların torpili olsun
darkmore işe başlasın ona teklif götüreceğim. batan tekstilciyi kurtarma süper gücü varsa
Pfff hic evlilik merakiniz yokmus hakkatencok kinadim sizi♥
Koskoca coluk cocuk sahibi adam bile secici davranmis,en dogrusunu yapmis. 2 yil ara verdikten sonra utanmadan eski maasinin aynisini teklif etmisler saka gibi. Simdi bu adam kabul etseydi aaa ne ac adam olacakti.
Biz de cok felaket tecrubeler yasadik esimle. Duzenli bir gelirimiz yok,oglum da kucuktu diye calismiyordum. Esim tahsilat sorunu yasadi,2 kisi odemesini yapmadigi icin dara dustu isyerini kapatti. Evin kredisi var,yemeye ekmek yok evde. Sütcülük yapti adam. O yapmasa ben yapmaliydim. Bunu da kimseye soylemez simdilerde. Gerci pisman misin dedigimde o an yapmam gerektigi icin yaptim der. Uzulur acirim o gunlerine. Evli barkli coluk cocuklu adam olmasa,yeni mezun olsa,duzenli baska geliri olsa neden yapsin salak mi bu adam?
Ben de en son calistigim donemde mulakat yapardim,mevcut durumu ozetler goturur patrona verirdim. Adam direkt olarak hangisinin evi var,arabasi var ona bakardi. Belli bir gelir duzeyindeki adama digerlerinden +1500 lira fazla teklif etmemi istediginde cok sasirmistim.
evet varmı başka hanımefendinin konferanstsa makalesi yayınlanmış ve phd yi terketmiş başka kariyer açıklaması yapmak isteyen varsa alalım bir tanede babası fabrikatör varPorofosor değilim ama PhD terkim, bir de çok iyi konferanslarda makalelerim yayınlandı......yine de fabrika sahibi olmayınca tatmin etmek zor tabi insanları siz de haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?