- 25 Kasım 2015
- 86
- 28
- 3
- 31
- Konu Sahibi onunspeddysi
-
Özel harekat değil eşim ama polis, az çok biliyorum, bu dediklerinin hepsi olacak batıda da olsa operasyon olur helikopterle inerler Hakkari Şırnak Bitlise, iyi düşün bu şartları çekemem dersen ayrıl çünkü belli ki adam bilerek isteyerek severek yapıyor işini, sabah 8 akşam 5 istemiyo demekki
amcam özel harekatçıydı.yengemle bir arada pek görmedik.şimdi emekli oldu evliliklerinin tadını yeni çıkarıyorlar.durum bu.
doğuya hiç bir zaman götürmedi.o dönemler çok kötü dönemlerdi.kendisi bile hayatta zor kaldı canım.her tarafı iz yama.Peki amcan doğuya gittiğinde yengen ve çocuklar da gitti mi ? Eve çok gelemiyor muymuş ?
doğuya hiç bir zaman götürmedi.o dönemler çok kötü dönemlerdi.kendisi bile hayatta zor kaldı canım.her tarafı iz yama.
doğuya götürmedi hiç bir zaman batı illerine birlikte gittiler hep.o zamnlar terörün tavan yaptığı dönemlerdi.kendisi hayatta zor kaldı her tarafı yara iz dolu.Peki amcan doğuya gittiğinde yengen ve çocuklar da gitti mi ? Eve çok gelemiyor muymuş ?
Adam gayet kararlıCekirgee sen ne yapardın de bakalım ? :)
Adam gayet kararlı
Ben yapamam diyorsan ayrıl ( Ben yapamazdım )
Meslek bir ömür, bekle geçer bi durum değil çünkü
SanmıyorumAyrılmam onu hiç düşünmedim sadece onu vazgeçirmeyi düşündüm. Ama onun da çok vazgeçmeye niyeti yok bana kolay geçinebilme imkanı sunmak istiyor. Aslında dalgıçlık mesleği belki diyorum ilerde öyle bir göreve atanır balık adamlık filan tek içi rahatlatan o.
Aklıma geldi şimdi eşimin izin alıp beni doktora götürmesini bekliyorum 1 haftadır iyiki ebeyim sancım tutarsa kendi kendime dogururum artık evdeBunun hamileliği şusu busu var
Ki rutinde bile sıkıntı bence
Benim eşim özel harekatta 7 senesi bitti 3. Şark görevimizi yapıyoruz normalde şark bitti bizim ama batıya gidince görev çok olacağı için bari doğuya gidelim yüzünü görelim diyorum. Parası için yapılacak bir iş asla değil yapmak istediği iş buysa engel olmayın lütfen sevdiği gönül verdiği işi yapsın. Onunla birlikte sizin de yaptığınız bir görev bu yapamayacağınızı düşünüyorsanız yol yakınken dönün. Ailemin yanına eşimle en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum bile inanın. Tek gidiyorum hep kullanılmamış izinleri duruyor daha eşimin. Doğumu ailemin yaninda yapacağım mecburen doğum iznine gelir mi onu da bilmiyorum. İl dışı görevleri en az 15 gün oluyor cizre olaylarında telefonla bile haber alamadık. Çok sık göreve gittiği için oğlum dayanamıyor ben bir şekilde alıştım artık ama oğlumun aglamaktan ateşi çıkıyordu.
Zorluklarının yanında güzel bir meslek yüreğin ağzında bekliyorsun hep ama gönül vererek yapılan bir iş eğer istiyorsa engel olmayın kendisi de dayanamayacağını düşünürse normal polislige geçebilir zaten istediği zaman
İyi peki olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?