Nişanlım Özel Harekatçı Olacak Kızlarrrrrr. Olmasın..

Allah kolaylık versin
Zaten koca da kadın doğumcu değil ama manevi destek işte
Gebelik bitiyor hep doktora yalnız gittim doktorda tek başıma sıra bekledim herkesin yanında eşi elini tutmuş destek oluyor doktordan çıkıyorlar kocasının elinde ultrason kağıdı bebeği inceliyor.2. Gebeligim bu ikisinde de nazlanmadım şunu aşeriyorum bul getir demedim kendim gidip aldım insan buruk oluyor biraz tabi

Şu an doğu da mısınız ?

Evet manevi destek ve beraber heyecanlanmak daha güzeldir mutlaka
Ama şükür mutlusunuz ve sağlıklarınız yerinde ne güzel
Fakat nişan sürecinde daha sıkı düşünmek lazım değil mi

Benim iş arkadaşımın abisi de evlendi...
Adam düğünü yaptı düğün günü kızcağızı görümcesinin yanına bırakıp görevine doğuya geri dönmüştü...
O ilk güzel gecesini görümcesiyle uyuyarak geçirmişti gelin..
Çok zor gerçekten...
Kutsal belki ama zor.. Hem o görevi yapmak hem o görevi yapanın eşi olmak, çocuğu olmak..

Bu sebepten ayrılınır mı hiç. Korktu kaçtı sevse ayrılmazdı demezler mi adama ?

Elalemin ne diyecegi beni ilgilendirmez. Evlilik hayat arkadasligidir. Bu yolda onunla uygun adim yuruyemeyecegimi hissedersem helalesirim. Sizi biraz fazla evhamli ve duygusal gordum. Kaygilarinizi nisanlinizla paylasmanizi da takdir ettim. Bir cok genc kiz evlenince ikna ederim ben onu dur simdi sesimi cikarmiyim diye susuyor. Sen acik acik soylemissin.

Maşallah çok güzel ilgilendi
Neyse Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Sevmek yeter ya

Biliyorum canım benim eşim de polis
Van depreminde göreve gitti oraya
Şırnak Diyarbakır Şemdinli daha bi çok yere cagrildilar görev için
Ve asıl görev yeri istanbul düşün artık
Bide psikolojik problemleri olabiliyor meslekten dolayi çünkü çok ağır çalışma saatleri
Ha gezi olaylarını unuttumm
18 gün eve gelmedi ve hamileydim
Adam jilet gibi gitti göreve döndüğünde taniyamadim 18 gün çadırda yattilar ve kumanya yediler..
Her türlü düşün arkadaşım her türlü
Ozlediginde esin yanında olmayacak her gece sarılıp yatamicaksin
Falan falan cogaltilabilir. Ama bana sorarsan özel harekatci olacakmış ilk görev yeri Doğu olacak
Nişanlin 2 yıl süresi olan illeri seçsin batıya döndüğünde evleninirsiniz
Güzel yanlarida var mesela lojmandaa sınırsız oturma hakkınız ayda 1 koli koli kumanyalariniz ve diğer polislerden yüksek maasiniz
Uzun oldu tatlım k bakma

Allah yardımcın olsun canım.
Önünde zorlu bir alışma süreci olacak anladığım kadarıyla.
Alıştıktan sonra belki zor gelmeyecek bu kadar...

Hiç mi güzel bir şey yok kızlar söylenecek hep mi zorluk hep mi konuşacağım yoksa istemiyorum gitme eğitime diye. Ya ben ya meslek diycem. Hiç mi avantajı yok bu mesleğin ?

Canım sen fazla duygusal gözüküyosun burda. Özel günler falan ne yahu?
Bak ben eşime diyorum ki "bizim hayatımızda akşam 18:00'da hazır ol gidiyoruz yok. Hadi hazırlan gidiyoruz var"
Plansız,programsız yaşamaya alışmalısın sen de.
Ben uzun zamandır planlı bi şey yaptığımı hatırlamıyorum mesela.
Dün bir gaflette bulunup yaptık ama gelemedi tabi ki :))

Teşekkür ederim benim böyle bilgilere ihtiyacım var zaten nişan süresini 2 yıl uzatamam ben zaten tek yaşıyorum.

Evet manevi destek ve beraber heyecanlanmak daha güzeldir mutlaka
Ama şükür mutlusunuz ve sağlıklarınız yerinde ne güzel
Fakat nişan sürecinde daha sıkı düşünmek lazım değil mi
Ben eşimle polis okulundayken tanışmıştım başta bende istemedim olmasını o çok istiyorum deyince mutlu olduğu mesleği yapsın dedim.Evet çok iyi düşünmek gerekiyor eşimin bir arkadaşının eşi vardı sonradan özel harekatçı olmadı adam tanıştıklarında kaç senelik pöhtü ama kız kendinden başkasını düşünmüyordu. Ailesi batıdaydı kızın oraya gidelim de kendi gitsin göreve diyordu hep ben ailemin yanında olmak istiyorum diyordu.ailesinin olduğu ile gittiler ve adam doğudan gelmiyor kendide ailesinin yanında.baştan bunu düşünmek gerek kaldiramayacagin şeye hic bulasmayacaksin.aile olmak bu değil bana göre hakkari malatya ve simdide tunceli daha batisini gormedim sirf eşimle bir olalım diye görev kutsal ama tek başına yapmıyorlar eşler de birlikte yapıyor bu görevi

Teşekkür ederim benim böyle bilgilere ihtiyacım var zaten nişan süresini 2 yıl uzatamam ben zaten tek yaşıyorum.

Zorluklara göğüs ger tatlım ama en güzel yani hiç kayinvalidenle aynı şehirde oturamicaksiniz :)))

Ayda bir koli koli kumanyayi ben 7 yıldır görmedim nerede veriliyormuş bu

Ayda bir koli koli kumanyayi ben 7 yıldır görmedim nerede veriliyormuş bu

Istanbulda veriliyor komsularimdan biliyorum hatta nutella falan yiyemiyolarmis da oğluma vermişlerdi :)

Hiç mi güzel bir şey yok kızlar söylenecek hep mi zorluk hep mi konuşacağım yoksa istemiyorum gitme eğitime diye. Ya ben ya meslek diycem. Hiç mi avantajı yok bu mesleğin ?
Avantajı var tabiki gurur duyacağın bir iş yapacak eşin bu kadar kötü tarafından bakma. Diğer evlilikler gibi mum ışığında yemekler falan mı bekliyorsunuz. Birbirinizi ozlemek sevginizi hep canlı kılacak emin olun. Şafak saymanın heyecanı başka geleceği gün sabah olmuyor heyecanınız hiç bitmeyecek

Istanbulda veriliyor komsularimdan biliyorum hatta nutella falan yiyemiyolarmis da oğluma vermişlerdi :)
Şaşırdım gerçekten malatyanin ilçe görevinde fiş veriliyordu bir marketle anlamışlardı sadece oradan alışveriş oluyordu ve herşey iki katıydı hakkaride de görmedim tunceliye geleli 2 ay oldu ama burada da yok. Istanbulda bilgi işlemde çalışan arkadaşımın eşine veriliyormuş oraya özgü bir durum olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…