Nişanlım Özel Harekatçı Olacak Kızlarrrrrr. Olmasın..

Evet istanbuldakilere yada ankara izmirdekilere diye biliyorum bende
Dogudakilere de fiş veriliyormuş mesela ondan haberim yoktu

Hiç mi güzel bir şey yok kızlar söylenecek hep mi zorluk hep mi konuşacağım yoksa istemiyorum gitme eğitime diye. Ya ben ya meslek diycem. Hiç mi avantajı yok bu mesleğin ?
Olmaz olur mu canım ya pöh olmak zaten başlıbaşına Avantajdır :) içine girince anlarsın

O anlaşmaya bağlı şuan bizede fiş veriliyor bi ara farklıydı Şubeye yemek geliyordu değişiyor İllere göre

Hakkaride nöbete kışın ve olaylı zamanlarda zırhlı araçla gidiyordum aklıma o geldi şimdi avantajımız çok tabi
Dimi dimi bizde gece izinden döndüğğmğzde zırhlı araçla alıyorlardı hamileyken kontrole gittigimde :)) rabbim sizide bi avazda kurtarsın

Eşim yılar once uzman çavuşluğu kazanmıştı, ailesinden herkes git git diye gazı verirken ben gitme demiştim. Sağolsun gitmedi. O zamanlarda terör olayları yine tavan yapmıştı. Korkum o yüzdendi, onu düşündüğüm içindi. İlk zamanlar hep kafama kaktı keşke gitseydim diye.. Şimdi iyi ki gitmemişim diyor. Tamam şu da doğru, o gitmezse bu gitmezse bu meslekleri kim yapıcak? ama ben gönderemedim. İşin tuhafı şimdi kendim asker polis olmaya uğraşıyorum
Aslında seninki de sözleşmeli falan olsa, biraz para biriktirip bırakabilir ama bunlar bırakamıyor galiba kafasına göre.

Rabbim yardimcınız olsun sizin de nisanlinizin da.. insallah hicbir kimsenin cani yanmadan gecer bu zamanlar.. allah tüm insanlari terör belasndan böyle ş.refsizlerden muhafaza etsin..

Sizin nisanliniz da polis olmasa kendj mesleginde maasi nasil olucak. Belki de onu dert ediyordur. Tabi meslegine sevgisi bambaska ama, allah muhafaza cok zor..

Ayy ben de olsam istemezdim Ama görünen o ki illa ki gidecek. .

Hiç mi güzel bir şey yok kızlar söylenecek hep mi zorluk hep mi konuşacağım yoksa istemiyorum gitme eğitime diye. Ya ben ya meslek diycem. Hiç mi avantajı yok bu mesleğin ?

Bence ya ben ya meslek demeye hakkınız yok
Adam en başından ben polis olacağım diyormuş sizden bir şey gizlememiş o zaman hiç bir şey söylemeyip
şimdi son raddeye gelinince böyle bir tepki göstermeniz çok kötü bir hareket olur
Siz bu durumu bile bile nişanlanmışsınız o yuzden adama secim yaptıramazsınız
Seçim yapması gereken sizsiniz ya kabulleneceksiniz ya da ayrılacaksınız

Ya kafayı yemek üzereyim nişanlım dedim ama benim nişanım bu c.tesi yani 2 gün sonra ve ne polisim ne özel harekat ama patronum bana sadece nişanım aksamına izin veriyor yani c.tesi öğlene kadar pazar da tam gün çalışacağım düğün mü yapıyorsun sanki diyor çıldırcam yemin ederim neyi düşüneceğimi şaşırdım

Ayrılmam ama işte korkuyorum yani.

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim erkek arkadaşım da asker. İnan aynı korkuları yaşıyorum. Hele ona bişey olur diye aklım çıkıyor. Üstelik kendisi asla bırakmam ölmek var dönmek yok diyor. Ne yapacağımı bende bilmiyorum

Özel harekatçılar işlerını para için veya herhangi bi sebepten yapmazlar tamamen ideolojik bi olay cok bağlı olurlar görevlerine eşimin kardeşi özel harekatçı vatan aşkıyla yanıp tutuşur..o bekar kayınvalidemden hep saklar sürekli doğuda ama görev yeri Ankara zor bir görev kardeşi 1tane abisinin düğününe gelemedı izin vermediler sen gitmezsin Doğu'ya görevleri genelde kısa süreli oluyor 1-2ay falan..

Danışman hocam kına gecemin olduğu gün bana çevirmem için bir metin yollamıştı.
Adamı tanımasam bende gözü var evlenmemi istemiyor diyecektim.
Neyse ki defoldu gitti başka üniversiteye oradakiler düşünsün.

Ayrılamazsan çekecen kardeş gerekirse tabutunun ardından yürümeyi göze alacaksın bu işler böyle...
Polis eşiyim bu arada şarktaki koca nasıl bekleniyor iyi biliyorum.
Yapma be E EXXWOMAN benim de sevdiğim asker. Ülkemi de çok seviyorum. Bu kadar acımasız olmayın lütfen. Belki de doğru yapıyorsunuz böyle acı gerçekleri yüzümüze vurup uyanmamızı sağlamaya çalışıyorsunuz ama çok acıyoo yapma

Maalesef durum bu gözün kapıda kulağın telefonda yüreğin ağzında yaşamaya alış..
Yabancı bir numara aramasıyla, çalıştığı yerden tel gelmesi bile korkutur insanı
Ulaşamasan yüreğin ağzına gelir aklına türlü türlü ihtimaller
Bir pişman olursun bir iyi ki dersin...
Eve gelsin de varsın bütün gün uyusun dersin
Yazılacak çok şey var...

Senin mesleğin nedir? Sürekli il değiştirirken işini yapabilecek misin? Eğer çalışmayacaksan sürekli evde kurarsın gibi geliyo.bi de çocuk olunca tek başına zor.ama seviyosan değer.
Yarın bigün onun ideallwrini yasadım,hayatımı yasayamadım diye üzülecek misin? Düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…