- 27 Şubat 2012
- 17.125
- 29.061
- 798
- Konu Sahibi onunspeddysi
-
Şaşırdım gerçekten malatyanin ilçe görevinde fiş veriliyordu bir marketle anlamışlardı sadece oradan alışveriş oluyordu ve herşey iki katıydı hakkaride de görmedim tunceliye geleli 2 ay oldu ama burada da yok. Istanbulda bilgi işlemde çalışan arkadaşımın eşine veriliyormuş oraya özgü bir durum olabilir belki
Olmaz olur mu canım ya pöh olmak zaten başlıbaşına Avantajdır :) içine girince anlarsınHiç mi güzel bir şey yok kızlar söylenecek hep mi zorluk hep mi konuşacağım yoksa istemiyorum gitme eğitime diye. Ya ben ya meslek diycem. Hiç mi avantajı yok bu mesleğin ?
O anlaşmaya bağlı şuan bizede fiş veriliyor bi ara farklıydı Şubeye yemek geliyordu değişiyor İllere göreŞaşırdım gerçekten malatyanin ilçe görevinde fiş veriliyordu bir marketle anlamışlardı sadece oradan alışveriş oluyordu ve herşey iki katıydı hakkaride de görmedim tunceliye geleli 2 ay oldu ama burada da yok. Istanbulda bilgi işlemde çalışan arkadaşımın eşine veriliyormuş oraya özgü bir durum olabilir belki
Hakkaride nöbete kışın ve olaylı zamanlarda zırhlı araçla gidiyordum aklıma o geldi şimdi avantajımız çok tabiOlmaz olur mu canım ya pöh olmak zaten başlıbaşına Avantajdır :) içine girince anlarsın
Dimi dimi bizde gece izinden döndüğğmğzde zırhlı araçla alıyorlardı hamileyken kontrole gittigimde :)) rabbim sizide bi avazda kurtarsınHakkaride nöbete kışın ve olaylı zamanlarda zırhlı araçla gidiyordum aklıma o geldi şimdi avantajımız çok tabi
Amin teşekkür ederimDimi dimi bizde gece izinden döndüğğmğzde zırhlı araçla alıyorlardı hamileyken kontrole gittigimde :)) rabbim sizide bi avazda kurtarsın
Nişanlım özel harekat polislik sınavını kazandı ve 6 aralıkta eğitime gidiyor. Burada bir kaç konuda okuduğum kadarıyla çok zor diyorlar sürekli yalnız kalıyormuşsun. Çok korkuyorum öncelikli korkum onu kaybetmek ya başına bir şey gelirse korkusu. Öbürüyse ben sonuçta doğuda orada burada yalnız kalacağım eve gelemeyecek mi ben çocukla ne yaparım. Bir de batı da bile sürekli görev çıkıyormuş. Şimdi ben o gittiğinde sürekli evde tek başıma yani bir de takıntılı bir insanım uyku bile girmez gözüme ne yapıyor iyi mi canı sağ mı. Off çok kötü çıkmazdayım ben bunu kaldırabilir miyim. İçim rahatlamıyor nerdeyse 1 hafta sonra gidecek ama benim içim hala el vermiyor. Neden normal bir işi sabah iş akşam ev gidebileceği bir işi yok diye sürekli düşünüyorum. Aslında mesleği de var ama polislik istiyorum diyor. Benim polisliğin parasında filan da gözüm yok sadece huzur ve aile ortamı istiyorum. Nasıl rahatlatıcam içimi. Ben düzenli bir hayat ve eşimle aynı yatakta uyumak istiyorum. Onu da üzüyorum bu durumu anlatınca. Sakınma beni diyor. Siz olsanız ne yapardınız ve özel harekatçı eşleri biraz da bilgi verirse hayatları hakkında sevineceğim..
Hiç mi güzel bir şey yok kızlar söylenecek hep mi zorluk hep mi konuşacağım yoksa istemiyorum gitme eğitime diye. Ya ben ya meslek diycem. Hiç mi avantajı yok bu mesleğin ?
Bence ya ben ya meslek demeye hakkınız yok
Adam en başından ben polis olacağım diyormuş sizden bir şey gizlememiş o zaman hiç bir şey söylemeyip
şimdi son raddeye gelinince böyle bir tepki göstermeniz çok kötü bir hareket olur
Siz bu durumu bile bile nişanlanmışsınız o yuzden adama secim yaptıramazsınız
Seçim yapması gereken sizsiniz ya kabulleneceksiniz ya da ayrılacaksınız
Ayrılmam ama işte korkuyorum yani.
Ya kafayı yemek üzereyim nişanlım dedim ama benim nişanım bu c.tesi yani 2 gün sonra ve ne polisim ne özel harekat ama patronum bana sadece nişanım aksamına izin veriyor yani c.tesi öğlene kadar pazar da tam gün çalışacağım düğün mü yapıyorsun sanki diyor çıldırcam yemin ederim neyi düşüneceğimi şaşırdım
Ayrılmam ama işte korkuyorum yani.
Yapma be E EXXWOMAN benim de sevdiğim asker. Ülkemi de çok seviyorum. Bu kadar acımasız olmayın lütfen. Belki de doğru yapıyorsunuz böyle acı gerçekleri yüzümüze vurup uyanmamızı sağlamaya çalışıyorsunuz ama çok acıyoo yapmaAyrılamazsan çekecen kardeş gerekirse tabutunun ardından yürümeyi göze alacaksın bu işler böyle...
Polis eşiyim bu arada şarktaki koca nasıl bekleniyor iyi biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?