- 25 Kasım 2015
- 86
- 28
- 3
- 31
- Konu Sahibi onunspeddysi
-
Aklıma geldi şimdi eşimin izin alıp beni doktora götürmesini bekliyorum 1 haftadır iyiki ebeyim sancım tutarsa kendi kendime dogururum artık evde
İnsanı ölümden eceli korur bunu unutmayın rabbim hepsini korusun sürekli aklınızda bununla yaşayamazsınız. Zamanla alışacaksınız ilk gittiği görevi düşünüyorum da çok zordu. Özel harekatçı eşi olmak ayrı bir durum güçlü olmak zorundasınız hasrete alışmak zorundasınız. Sevginiz güçlenir hem bu sayede ozlemler güçlendiriyor ben böyle düşünüyorum. Destek olun nişanlınıza hayırlı olsun şimdidenNormal polislik daha tehlikeli diyorlar ama o güçlü bir adam ve bir karakolda beklemeyi düşündüğünü sanmıyorum. Yeterki canı sağ olsun ben çok görmeyim derdindeyim artık. Bir de ben çok evhamlıyım ve bir insan bir sıkıntıyı 1 kere yaşıyorsa ben içimde 5 kere yaşıyor üzülüyorum çok düşünüyorum. Alışırım diyorum zamanla ama bakalım ne olacak. Ayrılmayı hiç düşünmedim ki zaten ben kaybetmekten korkuyorum sonum artık o benim ve bu işi istiyor. Daha fazla konuşup onu da üzmek istemiyorum. Benim arkamda ol ve güçlü ol yeter diyor.
İnsanı ölümden eceli korur bunu unutmayın rabbim hepsini korusun sürekli aklınızda bununla yaşayamazsınız. Zamanla alışacaksınız ilk gittiği görevi düşünüyorum da çok zordu. Özel harekatçı eşi olmak ayrı bir durum güçlü olmak zorundasınız hasrete alışmak zorundasınız. Sevginiz güçlenir hem bu sayede ozlemler güçlendiriyor ben böyle düşünüyorum. Destek olun nişanlınıza hayırlı olsun şimdiden
Zor bir meslek. Gonul vermeden yapilamaz demek nisanliniz gonul vermis bu meslege. Ben kaldiramam. Nisanlimdan da ayrilmam o biraksin bu isi demek bencillik bana gore.
Bu ülkenin boşta kaldığı için değil de istediği için,severek görev yapan bilinçli polislere ihtiyacı var. Lütfen engel olmayın. Özel harekatçı değil eşim ama yine de çoğu zaman yüzüne hasret kalıyoruz kızımla.
KızMazlumuGetirinBana benim ki uyuşmazlık iğnesi için tutturdu ben seni götürcem diye. Yatış yapıldığında odada takılırız bilmem ne dedi. Daha ultrasona giremeden gitti :)
Akşam işlemler bitince mutlaka gelip alıcam seni dedi öyle olunca. Kaldık kızımla sap gibi. Hastane kolonlarının arasında saklambaç oynadım durdum kızla. Hayır taksiye atlar giderim arkadaş niye bu ısrar
Adam her şeyi görev olarak görmeye başladı zannedersem
Canım benim eşimde pöh batıdayız ama yarın yine gidiyo doğuya Allah bilir ne zaman gelicek bende yarın memlekete gidicem küçük bi kızımda var bence olmak istiyorsa olsun ben eşimle gurur duyuyorumNişanlım özel harekat polislik sınavını kazandı ve 6 aralıkta eğitime gidiyor. Burada bir kaç konuda okuduğum kadarıyla çok zor diyorlar sürekli yalnız kalıyormuşsun. Çok korkuyorum öncelikli korkum onu kaybetmek ya başına bir şey gelirse korkusu. Öbürüyse ben sonuçta doğuda orada burada yalnız kalacağım eve gelemeyecek mi ben çocukla ne yaparım. Bir de batı da bile sürekli görev çıkıyormuş. Şimdi ben o gittiğinde sürekli evde tek başıma yani bir de takıntılı bir insanım uyku bile girmez gözüme ne yapıyor iyi mi canı sağ mı. Off çok kötü çıkmazdayım ben bunu kaldırabilir miyim. İçim rahatlamıyor nerdeyse 1 hafta sonra gidecek ama benim içim hala el vermiyor. Neden normal bir işi sabah iş akşam ev gidebileceği bir işi yok diye sürekli düşünüyorum. Aslında mesleği de var ama polislik istiyorum diyor. Benim polisliğin parasında filan da gözüm yok sadece huzur ve aile ortamı istiyorum. Nasıl rahatlatıcam içimi. Ben düzenli bir hayat ve eşimle aynı yatakta uyumak istiyorum. Onu da üzüyorum bu durumu anlatınca. Sakınma beni diyor. Siz olsanız ne yapardınız ve özel harekatçı eşleri biraz da bilgi verirse hayatları hakkında sevineceğim..
Allah kolaylık versinAklıma geldi şimdi eşimin izin alıp beni doktora götürmesini bekliyorum 1 haftadır iyiki ebeyim sancım tutarsa kendi kendime dogururum artık evde
Ohooo sen yol yakınken dön o zaman ne özel günü diyorsun nikahı kıydık beni eve bıraktı tepe nöbetine gittiBen böyle şeylere önem veren biriyimdir. Her anımda yanımda olmasını isterim. Gece onunla uyumak için evleniyorum zaten. Yoksa ben tek başıma yaşıyorum ve çalışıyorum kendimi geçindirebilecek imkana sahibim . Sadece ona sarılıp uyumak ve yuva kurmak istiyorum. Hep yanımda olsun istiyorum. Çok şey mi bekliyorum.
Zor bir meslek. Gonul vermeden yapilamaz demek nisanliniz gonul vermis bu meslege. Ben kaldiramam. Nisanlimdan da ayrilmam o biraksin bu isi demek bencillik bana gore.
Canım benim eşimde pöh batıdayız ama yarın yine gidiyo doğuya Allah bilir ne zaman gelicek bende yarın memlekete gidicem küçük bi kızımda var bence olmak istiyorsa olsun ben eşimle gurur duyuyorum
Ohooo sen yol yakınken dön o zaman ne özel günü diyorsun nikahı kıydık beni eve bıraktı tepe nöbetine gitti
Bizim gebelik bitiyor kaçıncı aya geldim adamla 1 kere doktora gittik.bu sefer birlikte gidelim dedi diye bekliyorum oğlum olmasa kendim giderim ama onunla bilmediğim yerde zor olur biraz. Akıllarınca ilgilenmeye çalışıyorlar vicdan azabı çekiyorlar herhaldeBu ülkenin boşta kaldığı için değil de istediği için,severek görev yapan bilinçli polislere ihtiyacı var. Lütfen engel olmayın. Özel harekatçı değil eşim ama yine de çoğu zaman yüzüne hasret kalıyoruz kızımla.
KızMazlumuGetirinBana benim ki uyuşmazlık iğnesi için tutturdu ben seni götürcem diye. Yatış yapıldığında odada takılırız bilmem ne dedi. Daha ultrasona giremeden gitti :)
Akşam işlemler bitince mutlaka gelip alıcam seni dedi öyle olunca. Kaldık kızımla sap gibi. Hastane kolonlarının arasında saklambaç oynadım durdum kızla. Hayır taksiye atlar giderim arkadaş niye bu ısrar
Adam her şeyi görev olarak görmeye başladı zannedersem
Evet hepimiz eşlerimizi çok seviyoruz ama bence vatan aşkı hepsinden önce gelir gelmelide ben öyle düşünüyorum ben onun içindeki vatan aşkına aşık oldum.olsun dememein nedeni bu işi gerçekten isteyerek yapanlara ihtiyaç var zaten para için yapılacak bişi değilEvet genelde özel harekatçı eşleri bunu diyorlar ben eşimle gurur duyuyorum. O gün bir polisle konuşmamda bana şehit olursa peygamber efendimizin yanına gidecek senin de başın dik olacak şehit eşi olacaksın dedi bu laf bile çıldırttı beni. Duyar duymaz ağladım..
Nikahı Hakkaride yapmıştık düğün memlekette olmuştu. Zaten yoğun bölge orası nikah izni vermediler üstelik ceza gibi tepeye nöbet yazmışlardıDüğün izni vermiyorlar mı ya ? Bir de biz simdi bu göreve başlayınca düğün yapacağız. Allah bilir evi nereye kurucaz ben herhalde tüm eşyaları tek seçeceğim. Offf
Özel harekatci değil de
Normal polislik de yapsa sabah 8 akşam 5 calisacagini düşünmüş olamazsiniz. .
Adliyede çalışır buroda çalışır orası ayrı da..
Onada belli bi sici gerekiyor
Velhasıl polis eşi olmak başlı başına zor. .
Nikahı Hakkaride yapmıştık düğün memlekette olmuştu. Zaten yoğun bölge orası nikah izni vermediler üstelik ceza gibi tepeye nöbet yazmışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?