Nişanlım Özel Harekatçı Olacak Kızlarrrrrr. Olmasın..

Aklıma geldi şimdi eşimin izin alıp beni doktora götürmesini bekliyorum 1 haftadır iyiki ebeyim sancım tutarsa kendi kendime dogururum artık evde

Ben böyle şeylere önem veren biriyimdir. Her anımda yanımda olmasını isterim. Gece onunla uyumak için evleniyorum zaten. Yoksa ben tek başıma yaşıyorum ve çalışıyorum kendimi geçindirebilecek imkana sahibim . Sadece ona sarılıp uyumak ve yuva kurmak istiyorum. Hep yanımda olsun istiyorum. Çok şey mi bekliyorum.

İnsanı ölümden eceli korur bunu unutmayın rabbim hepsini korusun sürekli aklınızda bununla yaşayamazsınız. Zamanla alışacaksınız ilk gittiği görevi düşünüyorum da çok zordu. Özel harekatçı eşi olmak ayrı bir durum güçlü olmak zorundasınız hasrete alışmak zorundasınız. Sevginiz güçlenir hem bu sayede ozlemler güçlendiriyor ben böyle düşünüyorum. Destek olun nişanlınıza hayırlı olsun şimdiden

Zor bir meslek. Gonul vermeden yapilamaz demek nisanliniz gonul vermis bu meslege. Ben kaldiramam. Nisanlimdan da ayrilmam o biraksin bu isi demek bencillik bana gore.

Umarım hayırlısı olur. İnancı çok güçlü bir insan değil bu yüzden de çok korkuyorum.

Gerçekten çok ama çok zor bir durum...
Ben de deli gibi severek deli gibi yanımda olmasını isteyerek evlendim...
Şimdi şükür sabah 8 akşam 5..
Şimdi tekrar üni. okuyor akşam okuyor 2. sınıfta..
Dersleri genelde 9-10 da bitiyor onda bile evde huzursuz oluyorum onu göresim geliyor çok az gördüğümüz için de moralim bozuluyor..
Gebelikte de zorlandım hele ki oğlum doğdu tek başıma delirmek üzere olduğum günler oldu...
Gerçekten zor..
Bu bir iş geçici bir şey değil..
Ona göre düşün derim...
laylaylom bir evlilik olmaz sizinki...
Birbirinizi çok özlersiniz ama bunun için de sevgine yazık etme...
Canınız sağ olsun da artık alışırsın bir müddet sonra..

Bu ülkenin boşta kaldığı için değil de istediği için,severek görev yapan bilinçli polislere ihtiyacı var. Lütfen engel olmayın. Özel harekatçı değil eşim ama yine de çoğu zaman yüzüne hasret kalıyoruz kızımla.
Kız MazlumuGetirinBana benim ki uyuşmazlık iğnesi için tutturdu ben seni götürcem diye. Yatış yapıldığında odada takılırız bilmem ne dedi. Daha ultrasona giremeden gitti :)
Akşam işlemler bitince mutlaka gelip alıcam seni dedi öyle olunca. Kaldık kızımla sap gibi. Hastane kolonlarının arasında saklambaç oynadım durdum kızla. Hayır taksiye atlar giderim arkadaş niye bu ısrar
Adam her şeyi görev olarak görmeye başladı zannedersem

Zor bir meslek. Gonul vermeden yapilamaz demek nisanliniz gonul vermis bu meslege. Ben kaldiramam. Nisanlimdan da ayrilmam o biraksin bu isi demek bencillik bana gore.

Gönül vermekten çok güzel bir mesleğinin olmasını istediğini düşünüyorum. Çünkü normal polislik istiyordu ve özel harekatı kazandı. İnsanlar deli gibi uğraşıyorlar özel harekatçı olmak için ama ben uzak kalmaktan korkuyorum ondan çok başına bir şey gelirse diye korkuyorum. Tabiki 2 dakika sonramızın garantisi yok ama o da riskli bir meslek.

Ne yaparım ben onsuz doğuda bir başıma. Çocuğu mu düşüncem kendimi mi yoksa onun başına bir şey gelirse diye mi düşünücem. Sanırım kafayı yerim. Bir de dün sordum çok mu istiyorsun diye evet istiyorum. Üzülme orda burda bir şeyler okuma sadece bana güven ve destek ol diyor. Benim istemiyorum olma demeye hakkım yok yani. Geçen de annesi kızım ona destek ol üzüldüğünü belli etme oda iyice üzülüyor diyor. Ya ben çıldırıyorum gece gündüz ne yapacağım diye ağlıyorum beni neden kimse düşünmüyor ?

Canım benim eşimde pöh batıdayız ama yarın yine gidiyo doğuya Allah bilir ne zaman gelicek bende yarın memlekete gidicem küçük bi kızımda var bence olmak istiyorsa olsun ben eşimle gurur duyuyorum

Ohooo sen yol yakınken dön o zaman ne özel günü diyorsun nikahı kıydık beni eve bıraktı tepe nöbetine gitti

Bu sebepten ayrılınır mı hiç. Korktu kaçtı sevse ayrılmazdı demezler mi adama ?

Canım benim eşimde pöh batıdayız ama yarın yine gidiyo doğuya Allah bilir ne zaman gelicek bende yarın memlekete gidicem küçük bi kızımda var bence olmak istiyorsa olsun ben eşimle gurur duyuyorum

Evet genelde özel harekatçı eşleri bunu diyorlar ben eşimle gurur duyuyorum. O gün bir polisle konuşmamda bana şehit olursa peygamber efendimizin yanına gidecek senin de başın dik olacak şehit eşi olacaksın dedi bu laf bile çıldırttı beni. Duyar duymaz ağladım..

Ohooo sen yol yakınken dön o zaman ne özel günü diyorsun nikahı kıydık beni eve bıraktı tepe nöbetine gitti

Düğün izni vermiyorlar mı ya ? Bir de biz simdi bu göreve başlayınca düğün yapacağız. Allah bilir evi nereye kurucaz ben herhalde tüm eşyaları tek seçeceğim. Offf

Özel harekatci değil de
Normal polislik de yapsa sabah 8 akşam 5 calisacagini düşünmüş olamazsiniz. .
Adliyede çalışır buroda çalışır orası ayrı da..
Onada belli bi sici gerekiyor
Velhasıl polis eşi olmak başlı başına zor. .

Bizim gebelik bitiyor kaçıncı aya geldim adamla 1 kere doktora gittik.bu sefer birlikte gidelim dedi diye bekliyorum oğlum olmasa kendim giderim ama onunla bilmediğim yerde zor olur biraz. Akıllarınca ilgilenmeye çalışıyorlar vicdan azabı çekiyorlar herhalde

Evet hepimiz eşlerimizi çok seviyoruz ama bence vatan aşkı hepsinden önce gelir gelmelide ben öyle düşünüyorum ben onun içindeki vatan aşkına aşık oldum.olsun dememein nedeni bu işi gerçekten isteyerek yapanlara ihtiyaç var zaten para için yapılacak bişi değil

Düğün izni vermiyorlar mı ya ? Bir de biz simdi bu göreve başlayınca düğün yapacağız. Allah bilir evi nereye kurucaz ben herhalde tüm eşyaları tek seçeceğim. Offf
Nikahı Hakkaride yapmıştık düğün memlekette olmuştu. Zaten yoğun bölge orası nikah izni vermediler üstelik ceza gibi tepeye nöbet yazmışlardı

Çok zor çooook polis asker eşi olmak Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Bu vatan uğruna can veren şehitlerimiz için çok üzülüyorum. Ölüyorlar 2 gün anılıyorlar belki o bile olmuyor ama biz onları düşünmeden yaşıyoruz. İçine girince daha çok düşünüyorsun.

Nikahı Hakkaride yapmıştık düğün memlekette olmuştu. Zaten yoğun bölge orası nikah izni vermediler üstelik ceza gibi tepeye nöbet yazmışlardı

Zırhlı araçlarla geziyorlarmış. Özel harekatın da nöbeti oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…