Nişanlım terk etti çok kötüyüm 3 haftadır

Ben acısında değilim ki ben hiç özlemez mi hiç merak etmez mi aramaz mı hiç
Aramaz tatlım o antenleri açmış yeni sevgili arayışına bile girmiştir. Sen de düşünme ve yoluna bak bir an önce. Giden gitmiştir

Nikah günü ortadan kaybolanlar var.
Adam bunalıma girmiş siz de kredinizi tüketmişsiniz
Dua edin şu an üzerinizde gelinlik yok
Dönse de hayır beklemeniz imkansız

Madem adamı bu kadar seviyodunuz bu kadar kıymetliydi ne diye kaçıracak kadar bezdirdiniz siz de?
Olacağı bu yani

Nikah günü ortadan kaybolanlar var.
Adam bunalıma girmiş siz de kredinizi tüketmişsiniz
Dua edin şu an üzerinizde gelinlik yok
Dönse de hayır beklemeniz imkansız
Ben o gelinliği hala saklıyorum belki bi gün onunla gıyerım diye her şeyım hazırdı evim bile dizliydi o gelinliği bi tek provada gydım

Madem adamı bu kadar seviyodunuz bu kadar kıymetliydi ne diye kaçıracak kadar bezdirdiniz siz de?
Olacağı bu yani
Evet haklısınız bilemedim biraz bencillik ettim ama her konuda yanımdaydı hiç bi daha böyle sevılmıycem inşllh döner her şey düzelir bi gun

Bende öyle düşünüyorum biraz kndine gelsin biraz özlesin o yüzden ne yapabilirim sizce bni merak etsin özlesin falan dye
Nisanlinin butun hayati alt ust olmus.
Isini ailesini terk etmis seni terkin yani sira.
Seni merak etmesini isteyerek hala bencillik ediyorsun.
Cok uzerine gitmissiniz.
Toparlanmasi zaman alacaktir.
Yasin da kucuk.
Toyluk yapmissin cok.
Insallah psikolojik olarak cok kotu durumda degildir.
ONemli olanin bu olmasi lazim sizin icin de

Bende öyle düşünüyorum biraz kndine gelsin biraz özlesin o yüzden ne yapabilirim sizce bni merak etsin özlesin falan dye
Hic bir sey yapamazsin. Firsatin olsada yapma sakin. Sana gelen pisman olup ders alip buyuyup gelsin. Gelecekse tabi.

Senin kendini hatirlatmaya kendini ozletmeye calisman senden uzaklastirir onu. Hem vicdani yuzunden degil kalbiyle gelsin. Zamana birak gelirse iyi degerlendir sevgi birlikte yasamak icin yeterli degil

Geri dönecek adam işinden ayrılmaz. Çocuğu çok bunaltmışsın belli her şeyi bırakıp kaçmış. Annesi bile evlenmenizi istemiyormuş. Kim bilir ne kadar tartışıyordunuz ki üstüne bide maddi sıkıntılar binmiş bunalıp çekip gitmiş. Siz çalışmıyormusunuz? Niaşanlınıza destek olmadınız mı ? Her şeyi tek başınamı yaptı? Niaşanlınız ne iş yapıyor. Çalıştığı yerden nereye gittiğini belki öğrenebilirsiniz.

Ç
çok özledim o kadar hasret kaldım ki sesini duymaya elim her gun telefonda

Ben evlendikten sonra işe girecektim öyle demişti kndiside kepçe operatörlük yapıyodu işten çıkarken evlencem çıkmam gerekir falan demiş ama zaten yeni bi işe gitçekti çıkıcam diyodu hep . Ona destek oldum tabiki ama çok gittim üzerine bazen onu düşündüğüm için tartışmalar çıkardığım oldu pahalı bi şeyler aldırmamak için falan

Ne mi yapabilirsin? Adam seni düğün üstü bırakmış ortadan kaybolmuş cümle aleme rezil etmiş. Sen ne yapabilirsin öyle mi?

Baska biri olabilir mi eski sevgilisi falan aklıma pek bişey gelmedi insan neden çekip gider sevdiğini kaybetmeye değer mi gittiği sebeb? bilemedim..

Baska biri olabilir mi eski sevgilisi falan aklıma pek bişey gelmedi insan neden çekip gider sevdiğini kaybetmeye değer mi gittiği sebeb? bilemedim..
O çok imkansız çnkü hep yanındaydım hep göz onundeydık insanların sosyal medya da fotoğraflarımız nişan resimlerımuz her şey vardı telfnunu hep kontrol ederdım zaten ama o konuda guvenıyodım ona ama gerçekten bunaldı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…