Nişanlım ve dişfırcası

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Hanımlar nişanlım 1-2 günlüğüne yanıma geldi diş fırçasını unutmuş bnmde çantamda herzaman olur ver bi fırçalayım dddi Bnde yenisini alalım sana şimdi ben senin kullandığını kullanamam dddim bozuldu Haklı mı

Benim de bi erkek arkadasim sormadan fircamla dislerini fircalamisti allahtan gormustum de direk cope atmistim fircayi
Bu erkekler cidden enteresan oluyor

Eşimle benim çocuklarımız fırçası ayrıdır özellikle tembehlerim kimse kimsenin fırçasını kullanmayacak diye.
Çogu hastalıklar agız yoluyla bulaşıyor.

Ya taşlanmasam bari :) Ben eşimin diş fırçasını kullanıyorum bazen ne yalan söyleyeyim, çünkü böyle teknolojik bir diş fırçası var hoşuma gidiyor pahalı bir şey, haberi de var. Ama kullanma dese alınmam sonuçta kişiye özel eşyalar. Yani bence kullanmayı teklif etmesi çok tuhaf değil ama alınmasına da gerek Yok yani şimdi.

Ama sen de ben senin kullandığını kullanmam demek yerine daha tatlı bir dille hayır deseydin daha iyi olurdu bence :)

Ya anlamadığım şey o fırçadan bulaşacak virüsler öpüşürken saklanıyor mu :)
Tabi ki insan iğrenebilir o ayrı da.
Sonuçta nişanlı, eş..
Ha buarada annemin bardağından bile su içemem
Diş eti kanarsa ki fırçalarken genelde kanar tehlikeli
Öpüşmek çok ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…