- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Ya anlamadığım şey o fırçadan bulaşacak virüsler öpüşürken saklanıyor mu :)
Tabi ki insan iğrenebilir o ayrı da.
Sonuçta nişanlı, eş..
Ha buarada annemin bardağından bile su içemem
Yorumlara bakılırsa galiba eşimin fırçasını kullanabilecek bi tek ben varım
Ben iğrenmem, vermezse bozulurdum sanırım.
Sssst. Çaktırma, ben de varım
Ya taşlanmasam bari :) Ben eşimin diş fırçasını kullanıyorum bazen ne yalan söyleyeyim, çünkü böyle teknolojik bir diş fırçası var hoşuma gidiyor pahalı bir şey, haberi de var. Ama kullanma dese alınmam sonuçta kişiye özel eşyalar. Yani bence kullanmayı teklif etmesi çok tuhaf değil ama alınmasına da gerek Yok yani şimdi.
Ama sen de ben senin kullandığını kullanmam demek yerine daha tatlı bir dille hayır deseydin daha iyi olurdu bence :)
Bende kendi fırçamdan iğrenirim ciddenAy ciddi misiniz ya? Ben kendi fırçamdan bile iğreniyorum bir süre sonra. 6 ayda bir değiştirin diyorlar bir de ıyk.
Düşünemedim ya. Konuyu okuduktan sonra gözüm seğirmeye başladı, çıkıyorum ben.Bende kendi fırçamdan iğrenirim cidden
Eşiminkini de, kendiminki de 3 aya en fazla değiştiririm.
Ama onun fırcasını kullanmaktan iğrenmiyorum
GüldümYıl 2008 falan. Dört ev arkadaşıyız. Ben içlerinde en genç kalkanı. Merve ise erkenci. Kaç zamandır dikkatimi çekmedi de bu düzen böyle gitti bilmiyorum. Bir sabah erkenden kalkmış dişimi fırçalyacaktım kiii, fırçanın ISLAK olduğunu gördümDört diş fırçası var benim ki sarı renkte. Soluğu Merve'nin yanında aldım. Merve! Senin diş fırçan ne renk? Aman ya Rabbi o cevap hala kulağımda. Sarııı Bayılacaam. Meğer haftalar boyunca yeni aldığı fırçanın rengini yanlış hatırlayan saftiriğmle aynı fırçayı paylşmışız. Ben uyanan dek kurumuş Konuya dönecek olursak Nişanlınız iğrenç
Ya bende temizlik takıntısı var kişisel bakımda. O yüzden kimsenin bardağından şu içemem, yataklara dokunamam. Dış fırçasını her ay değişirim. Eşimin fırçasını hiç kullanmadim. Ama kullanmamCiddi misin
İğrenmek yok bende
Ama sağlıksız ki
Ay ciddi misiniz ya? Ben kendi fırçamdan bile iğreniyorum bir süre sonra. 6 ayda bir değiştirin diyorlar bir de ıyk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?