- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
O diş fırçalarının başlıkları var, kendinize bir başlık alın başlığını değiştirerek kullanın. Cidden öyle iki kişi aynı diş fırçasını kullanırsa çok sağlıksız olur.
Evet öyle yapabiliriz de sürekli kullanmıyorum ben Zaten adamın fırçasını :) öyle Nadire'n sadece
Valla bunun nadireni olmaz ki bir kere kullanilsa tamam bitmiştir o iş.Evet öyle yapabiliriz de sürekli kullanmıyorum ben Zaten adamın fırçasını :) öyle Nadire'n sadece
E ben bazen eks kocanın baksirini giyerdimbirbirinizin donunu da giyin bari :)
Kan yoluyla bulaşabilecek hemen her hastalık cinsel yolla da bulaşıyor zaten.Diş eti kanarsa ki fırçalarken genelde kanar tehlikeli
Öpüşmek çok ayrı
E ben bazen eks kocanın baksirini giyerdim
Tabi kiKan yoluyla bulaşabilecek hemen her hastalık cinsel yolla da bulaşıyor zaten.
İğrenç bulabilirsiniz tabi o apayrı.
:)))Eh giyecek donunuz yoksa bizim de diycek birseyimiz yok tabii.
Ama burda konu farkli kullanilmis firca kullanilmis don gibi oluyor.
Kullanilmis boxer de giyerim derseniz biz de pess deriz
Yok yani.anlamadigim neden ayni firca kullanilir?Ay eşimle gayet de aynı fırçayı kullanırız bizhiç de iğrenmedik ne var bunda ya? Öpüşürken de iğreniyor musunuz? Aynı çatalı kaşığı kullanırken?
Bu yorumu da gördüm ya, gidip gönül rahatlığıyla yatabilirim artıkAy eşimle gayet de aynı fırçayı kullanırız bizhiç de iğrenmedik ne var bunda ya? Öpüşürken de iğreniyor musunuz? Aynı çatalı kaşığı kullanırken?
Bu yorumu da gördüm ya, gidip gönül rahatlığıyla yatabilirim artıkAy eşimle gayet de aynı fırçayı kullanırız bizhiç de iğrenmedik ne var bunda ya? Öpüşürken de iğreniyor musunuz? Aynı çatalı kaşığı kullanırken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?