Nişanlım ve hesapçılığı

Annesinin wardır bi bildiği oğlunu ondan iyi tanıyamazsınız. Ya gerçekten senle gidip bişeyler alıp sana sormaması ve Alsanda parayı senin ödemen çok tuhaf soğur insan ya ben olsam çok gıcık olurdum hatta nişanlınıza oldum

Ne kadar zengin olursa olsun sevgilimden bana marka kıyafetler almasını beklemezdim. Bence şu ana kadarki tutumunuz doğru olmuş nişanlınızla.
Biz de böyleydik eşimle gerçi ikimiz de zengin değildik ama. Fazla hediye alıp verme olmazdı zaten değerin bu şekilde ölçülebileceğini gösterilebileceğini sanmıyorum.

Kvalide söylediklerine bakmayın siz bir şey fark ederseniz o zaman problem, aklınıza girmiş söyledikleri sizin ondan böyle didikliyorsunuz bence.
Kaldı ki tutumluysa zor günde rahat edersiniz, çocuklarınızı okutursunuz vs artıları da var. Kendisine iyi harcamalar yapıyorsa çok da cimri değil demek ki...

nişanlınızın annesi ve ablasının şimdiden sizde kalması tuhaf geldi birde üstüne basa basa aynı konuyu tekrarlayıp size inceden msj vermeye çalışmış bence

Bence sorun KV de, nisanliniza inanmak yerine ona inanmissiniz. İçi dışı bir KV yoktur. İnanmayin

Eli açık Ada'm bellidir sevgiliyken bile hediyeler alır, kendine bi gömlek alacakken kıyamaz sana alır düşünür.
Senin nişanlın kendine müslüman bence. Evlenince de aynı alışkanlık devam edecek. Bu ayrılık için bi neden mi değil. Baştan huyunu bil kabul et ki sonradan üzülme

Guzel giden iliskinize maadiyati sokmasaniz olmazmi .. huzur bozan seyler bunlar cidden.. yok aliyor, yok almiyor, kendine markali seyler aliyor bana yok derken bosu bosuna huzurunuz kacacak.. ne gerek var.. ben sahsen sevgilime bana hediye al demem, alirsa alir almazsa almaz yani .. gider kendi paramla alirim ne alacaksam.. kendiside istedigi kiyafeti alsin uzerine o onun hakki, onun kazanci..

Son düzenleme:
Nisanlim ve ailesinin durumu oldukça iyi inşaat şirketleri var. Nisanlima da gelirsek en iyi markaları giyer ne iyi yerlerde yemek yer beni de götürür.

En iyi en iyi derken bir chanel dior'dan mı bahsediyosun? Yoksa zara'dan 100tl'ye gömlek altına koton'dan 50tl'ye kot mu?

Yada günaydın'da bir döner mi yoksa borsa'da bir Kuzu tandır mı?

Eğer ki sana da bi zara'dAn kazak almıyosa bu adam cimridir yani.

işte bu çok ayıp aslında. ve o kişinin ne kadar bencil olduğunu gösterir. kaldı ki siz nişanlısınız, bir adım sonra hayat arkadaşı olacaksınız, her anlamda sizi düşünebilmesi gerekiyordu. ben 31 yaşında koskoca insanım mesela halamla dışarı çıktık, kendine bişey alacaksa illa bana da almak ister. o hala, yakın akbara diyenler olabilir, bu kişi de sizin eşiniz olacak. bilmiyorum çok bencil ve düşüncesizmiş. ben böyle bir adamdan soğurdum sanırım.

Kızlar herkesin yazdığını okudum hepinize tesekkur ederim. Şu anlık gözlem yapmaya karar verdim ve bu konu ile ilgili konu açılırsa laf dokundurmayi düşünüyorum biraz. Zaten kV annemin yanında da aynı konudan bahsetmis ve bu konu annemin dikkatini çekmiş ama bir şey dememiş. Annemle de konuştuğumda yine yanımda öyle derse bende uygun bir dille sorarım dedi. Bakalım şimdilik topu anneme attım o daha iyi ne olup bittiğini öğrenir.

yetiskin iki bireyin iliskisine ailelerin bu derece mudahil olmalari bence hem gereksiz hem de yakisiksiz.
ayrica evlilik oncesi ozel gun yahut icten gelen supriz hediyeler evet guzeldir ama bir sey bakarken 'ben seceyim-o odesin' gibi bir beklenti de ayni derecede cirkindir.
nisanlima konuyu acsam mi diye sormussunuz?
"kendine marka bir seyler alirken bana adam akıllı bir şey almadin" derseniz inanin ilk tepkisi arkasina bakmadan kacmak olacaktir. olmalidir da keza.
aileleri bu konuya karistirmayin, buna kendi anneniz de dahil. eger ki evlenmek istiyorsaniz nisanliniz ile, stabil kalin. N Nerozey

mrb. bende yaklaşık dört aydır nişanlıyım. nişanlımın ailesi bize göre daha lüks yaşamışlar, daha marka giyinmişler bu zamana kadar.nişanlımda marka giyiniyo haliyle, bana da eliaçık davrandı. ama şuan hesap öderken bile "benim nişanlım var, öder. nişanlım kalacağım yerin parasını verir." gibi cümleler kuruyo.

aynı babam) kendine alır alır hep marka ama anneme almaz. cimri pinti yaramaz

+1
Erkekle alışverişe gideyim ben seçeyim o alsın = mide bulandırıcı

Herkes kendi parasını kendi ödesin, kadınlar beleşçiliği bıraksın.

Seven insan kendinden kisar sevdiğine alir, biz oyleyiz mesela. Alisverise gideriz o, bana ben 1 tane ayakkabi alayim sana 2 tane alalim der. Ben, sana 2 tane alalim bana bi tane alalim derim. Bu boyle gider.
Nisanliyken de boyleydi yani.
Cimri olsaydi kendine de cimri olurdu.
Daha farkli bi durum bence bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…