- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.813
- 448
- Konu Sahibi busemderyos
-
Ay yazık valla oğlunuza. Elin adamının çocuklarına bakıyorsunuz, o adam da oğlunuzla sürekli kavga ediyor. Kabus gibi bir hayat yaşıyor olsa gerek çocuk.
EVetÇocuğun ve sizin maddi ihtiyaçlarınızı nişanlınız mi karşılıyordu?
Oğlum bana çok bağlı 15 yaşında tam ergenlik dönemi
Siz önce kendi evladinizin mutluluğunu sağlayın da baskalarininkini sonra düşünürsünüz....Onlar da evlat etkilenmelerini onların yüzünden olmuş gibi hissetmelerini asla istemiyorum
Yarindan tezi yok ayrilin.zor bir surec bekliyor.nerede kalirsiniz nasil gecinirsiniz onu bilemem ama kul sıkısmayinca hizir yetismiyorO kararı aldım zaten
OğlumlaBuyuk konusmak istemem ama bir erkek icin evladimi birakmam.
Baska erkegin cocuklari icin bana kizip kafa dinlemek icin ayri eve gecen anneye a ne gozuyle bakmam.
Gerci kiminle ayri eve cikacaginizi anlamadim ama bu is boyle yurumez anladim.
Oğlumu istemediği adamla aynı eve sokmadım istemediği onun çocukları oldu bunun da aynı evin içine girince söyledi nerden bilseydimçolugun cocugun var evlenmeden etmeden ne diye birlikte yasarsin ki.yani hem cocuguna laf gelir hem sana
bi de nisanlim diyorsun ne nisanlisi birlikte yasayan nisanli mi olurmus.masumlastirmayin soyle seyleri evlatlariniza kotu ornek olmayin.evlenmeden birlikte yasamak turlu felaketleri beraberinde getirir.
zaten hata en basta cocugun adami sevmemis bastan istememis sen zorlamissin.kendinden once evladini dusunecektin.evladin adama isinamamissa vardir bisey cocuklar hisseder.
e zaten bence de var bisey.cocuklu bi kadinla nisanlim ayagina ayni evde yasayan bi adamdan ne beklenir ...
iki cocuguna bakiyosun temizligini yemegini yapiyosun oh mis seni kullaniyor ne guzel.sen de asigim seviyorum diye gez dolas...
aklini basina al arkadas resmiyete dokmeden kimseyle birlikte yasama herseyden once senin bi evladin var onu dusun kocam degil bisey degil madem tartisma cok cik git o evden ayrilin
Son durum nedir, ayrıldınız mı evden ?Oğlumu istemediği adamla aynı eve sokmadım istemediği onun çocukları oldu bunun da aynı evin içine girince söyledi nerden bilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?