Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Eski eşim yurtdışında çocuğuyla alakası bile yok umrumda değiliz onun

ergen erkek cocuğu
nişanlı değilde evli olsaydınız aynı problem olacakmıydı
bu kavram onu rahatsız ettiği için aile içi gerginlik oluşturuyor olabilir mi
belki ilerde oğlunuz evlenince hanım köylü olur bilinmez ama
geleceğini haba etmeyin ne olursa olsun

Umarım kararlarınızın arkasında durur biran önce evi ayırır o yavrucağı kurtarırsınız, umarım .

Bence bu evlilik öncesi birlikte yasamak herkesin birbiri ile nasıl anlaştığını gorebilmeleri açısından mantıklı. Görüldüğü üzere anlaşamıyorlar. Öbür türlü ne umutlar ile evlilik yapacaksın hooop 1 yıl sonra haydi bakalım mahkemelere.

empati yaparak düşündüm sizinle. oğlumun kendi evinde mutsuz olması beni çok yaralardı.
anne-baba olunca önce evlat düşünülmeli. hatta aynı anne babadan olmak kaydıyla yeni bir çocuk düşünüldüğünde bile evdeki çocuğumuzu düşünmemiz gerekirken biranda kalabalık bir ev oluşturmuşsunuz çocuğa ve kaldıramamış.
ne bilim koca çok bulunurama evlat öyle değil. evladımın tırnağını değişmem kimseye

Başlığı okur okumaz cevabı belli olan bir konu için bunca sayfa ne konuştunuz hiç anlamadım.

İnsan çocuğu ile herhangi biri arasında kalamaz.
Cevap bellidir.
Kazık kadar herif kendi çocuklarına iyi bakılsın isterken, bir sizin çocuğunuzun gönlünü alıp, ona abilik etmekten acizse, bu iletişimi kıt beyefendi ile evlilik falan düşünmeyin.

1 yıl geçmesine rağmen ne ayrılmışsınız birbirinizden ne de çocuklarımız başta gelir deyip evleri ayırmışsınız. bu da sevginizin güçlü olduğu anlamına gelir bence. ancak bir anda birlikte yaşamaya başlamanız çocukların psikolojisini sandığınızdan daha çok etkilemiş olabilir. tüm bu kavgaların anlaşmazlıkların sebebi kabullenememe olabilir. profesyonel bir yardım almanızı tavsiye ederim.

Oğlunu düşün onun huzuru icin evden ayrıl ayri bi eve çık.. evlat bulunmaz.

Adam sizin çocuğunuzu istemiyor çok açık ve net. Sizi göndermek istemiyor çünkü siz bedava bakicisiniz. + sex de var tabi. Evi de çekip çeviriyorsunuz. Eee daha ne olsun. Adam niye göndersin ki sizi ? O yüzden oğlun gitmeli sen kalmalısın diyor. Biraz gözünüzü acın.

Evden de oğlunuzla anlaşamayan nişanlınızla da ayrılın! Yazık değil mi oğlunuza nasıl kıyıyorsunuz evde huzursuz olmasına.

Biri gidecekse o gidecek sözüyle oğlum geldi aklıma birden, içimde bir şey koptu sanki bunu mukayese edebilmeniz, bu cümleyi kurmasına izin vermeniz şaşırtıcı olan.. Karşınızdaki bir haber, umurunda değil anladık ta, siz yahu siz o çocuğun annesisiniz? Çocuğunuzun kendisini nasıl hissettiğini anlamak zor değil.

Ay yazık valla oğlunuza. Elin adamının çocuklarına bakıyorsunuz, o adam da oğlunuzla sürekli kavga ediyor. Kabus gibi bir hayat yaşıyor olsa gerek çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…