Mesajlarında gördüm daha doğrusu nişanlım bana bi konuda ekran görüntüsü atmıştı WhatsApp konuşmasını. Gelin hanım geldiğinde gideriz yazmış gülücük falan da yok samimiyetsiz geldiGelin hanım ı ciddi ciddi mi yoksa sempatik mi soyluyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajlarında gördüm daha doğrusu nişanlım bana bi konuda ekran görüntüsü atmıştı WhatsApp konuşmasını. Gelin hanım geldiğinde gideriz yazmış gülücük falan da yok samimiyetsiz geldiGelin hanım ı ciddi ciddi mi yoksa sempatik mi soyluyorlar
Aslında bundan tavır çok önemli. Gelin hanım bana da itici gelmedi. Ama nasıl tonla söylüyorlar, bunu söylerken tavır eda nasıl. Bunlar önemli bence. Size o itici geliyor olabilir. Kimi insan zıkkım dese zoruna gitmez insanın. Kimi canım gülüm dese batar.Bana çok resmi geldibi adım var sonuçta değil mi?
Biz daha genç yaşlardayız ondan garipsiyorum ben 24 yaşındayım o 27E ne varki ben 40 eltim 35 yaşında, görümcemizin eşi bizden 4-5 yaş büyüktür, bana ve eltime gelin der, Bu hitap şeklinde alınacak gocunacak bir durum yokki.
Aklıma takıldı sorayım dedim teşekkür ederim mesajınız içinAma keşke çok da takmasanız. Hele de nişanlınız arkanızda duracak bir yiğit ise sırtınız yere gelmezki şimdilik pek bir şey de yapmamışlar Allah var
rahatsız oldugunuz bırseyı ıfade nıye edemıyorsunuzSelam kızlar 6 aydır nişanlıyım. Nişanlımın benden 5-6 yaş büyük kuzenleri bana '' gelin hanım'' diye hitap ediyor. Rahatsızlık duydum sonuçta birlikte oturup sohbet ettiğim insanlar fazla mesafeli bi hitap şekli değil mi? Bi yandan da kabullenmemişlik var gibi sanki? Yoksa ben mi abartıyorum
Başlıkla içerik çok farklı daha abartılı biseyler bekliyordum bence gayet saygılı ve düzgün bir hitap şekliSelam kızlar 6 aydır nişanlıyım. Nişanlımın benden 5-6 yaş büyük kuzenleri bana '' gelin hanım'' diye hitap ediyor. Rahatsızlık duydum sonuçta birlikte oturup sohbet ettiğim insanlar fazla mesafeli bi hitap şekli değil mi? Bi yandan da kabullenmemişlik var gibi sanki? Yoksa ben mi abartıyorum